Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα προτιμούσα αυτή η νέα μηχανή γραφικών να μην είχε καμία σχέση με την ανάπτυξη παιχνιδιού στα PS3/360. Κάτι τέτοια έλεγε και η Acti για το Ghosts. Νέα μηχανή γραφικών. Και φυσικά μετά όταν βγήκε τους πήραν με τις ντομάτες και αποκαλύφθηκε ότι τελικά δεν ήταν "νέα" αλλά γριούλα που της έκαναν πλαστική... 

Το δεύτερο σκέλος που λες συμφωνώ κι εγώ αλλά αυτό δεν αναιρεί και το πρώτο σκέλος. Και τα δυο μαζί μια χαρά μπορούν να ισχύουν.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τραγικό είναι το άλλο.Αν όντως χρειάζεται CPU που πιάνει 9-10000 στο passmark για να τρέξει όπως πρέπει, μας δουλεύουν τελείως αφού το παιχνίδι το σηκώνει ακόμα και το Ps4 που έχει τον ψοφιο-jaguar στα 1.6Ghz..

• Like 1
Δημοσ.

Το τραγικό είναι το άλλο.Αν όντως χρειάζεται CPU που πιάνει 9-10000 στο passmark για να τρέξει όπως πρέπει, μας δουλεύουν τελείως αφού το παιχνίδι το σηκώνει ακόμα και το Ps4 που έχει τον ψοφιο-jaguar στα 1.6Ghz..

Σε αυτό κουμπώνει μια χαρά το δεύτερο σκέλος που περιγράφεις.. Και άσε το PS4, εδώ μέχρι και στα PS3/360/WiiU θα τρέχει.

Δημοσ.

Παιδιά, 9,000 και 10,000 στο Passmark πιάνουν μόνο οι επεξεργαστές που έχουν HyperThreading.

Δηλαδή να πιστέψουμε ότι η engine του παιχνιδιού είναι τόσο απίστευτα scalable και optimized, που αξιοποιεί πλήρως τους φυσικούς πυρήνες της όποιας CPU, ώστε να αξιοποιήσει μετά και τις δυνατότητες HT των high-end CPUs?

Μακάρι, αυτό θα ήταν δείγμα πραγματικού next-gen, αλλά.......

Εγω τείνω προς την φάση ο developer να περιέγραψε απλά τον υπολογιστή που χρησιμοποιεί ο ίδιος και αμφιβάλλω αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δημοσ.

Εαν τίθονταν θέμα ως προς το scalability στον αριθμό πυρήνων τότε δεν θα έλεγαν απλά ότι όσο περισσότερους πυρήνες έχει μια CPU τόσο καλύτερα θα τρέχει και το παιχνίδι?

Σε αυτό το chart κάποιες 4πύρηνες CPU είναι πιο μπροστά από άλλες 6πύρηνες και 8πύρηνες.

Άρα το παιχνίδι βασίζεται απλά στο πόσο grunt έχει ανά πυρήνα μια CPU παρά στον αριθμό τους. Δηλαδή για τον π....τσο optimization!

Και αμφιβάλλω αν θα αξιοποιεί πάνω από 4 cores.

Δημοσ.

Παντως στο διαγραμμα που δειχνουν το passmark ο 8350 πιανει 9Κ και ο 8329 8Κ,οποτε μια χαρα για τους Amd νομιζω :P (οχι πως θα το τρεξουν καλυτερα απο τους Intel αλλα λεμε τωρα, no offence :P) Μολις γυρισω να δω ποσα πιανει και ο 3570Κ στα 5Ghz,λετε μετα απο τοσα χρονια να αξιοποιήθει σε κατι με τοσο oc?! Θα δειξει. Θα αναφερω παντως πως τρεχει με με stock και πως με Oc.. Βεβαια στα 1440p με περιμενουν υποχωρησεις αλλα θα γινει δουλεια πιστευω....

Δημοσ.

Παιδιά, 9,000 και 10,000 στο Passmark πιάνουν μόνο οι επεξεργαστές που έχουν HyperThreading.

Σε stock ναι, ο δικός μου 3570Κ στα 4.4 βγάζει 9087.

Δημοσ.

Oχι ρε guys παραμυθι ειναι ολο αυτο ,δεν υπαρχει περιπτωση να θελει ολα υτα που προαναφερθηκαν, περιμενω πως και πως το game ,εχω ενα παλιο πυργο στη ακρη 

amd 7870 8gb intel quad q9550 παω στοιχημα οτι θα πιανει ευκολα τα high και θα τα δοκιμασω και στο υπαρχων συστημα.Θελουν να πουλησουν high end cpu, δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως..

• Like 1
Δημοσ.

Όλα θέμα προώθησης είναι..Τόση διαφήμιση και μάρκετινγκ για ποιο λόγο για ένα παιχνίδι; Μας έχουν τρελάνει..Σε όποιο game site και να μπει κανείς χαμός γίνεται..Watch dogs και watch dogs..

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια δεν εχω διαβασει ολα τα posts   σ αυτο το thread  αλλα εγω θελω να σταθω λιγο στο gameplay του παιχνιδιου.Οταν πρωτοειδα το παιχνιδι πριν απο εναμιση χρονο αν δε κανω λαθος εμεινα εκπληκτος.Ηταν κατι το νεο,το πρωτοποριακο.Ολο το σκηνικο με το profiler που μπορει να ελεγχει γεφυρες,φαναρια,να δημιουργει black out κτλ ηταν κατι που δεν ειχε ξαναπαρουσιαστει,Ειδικα εκεινο το video που μπαινει στο κλαμπ του de marco και για να μπει πρεπει να "ξεγελασει" τον πορτιερη δημιουργωντας διακοπη στις συνομιλιες τους ηταν κατι που σε προιδεαζε οτι για να προχωρησεις στο παιχνιδι πρεπει να σκεφτεις λειτουργωντας καθε φορα διαφορετικα.Το θεμα ειναι πως  τωρα 6 μερες πριν βγει το παιχνιδι οσα καινουρια videos  ετυχε να δω, μου δημιουργουν την εντυπωση πως το παιχνιδι συντομα καταντα μονοτονο.χωρις να χρειαζεται ιδιαιτερος τροπος σκεψης για να ξεφυγεις η να προχωρησεις παρακατω.Ασε που οτι ετυχε να δω καινουριο στο youtube  παρεπεμπτε σε ενα shoot em up παιχνιδι.Τι να πω;Ευχομαι η ubisoft να με βγαλει ψευτη.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους gamers,σκέφτομαι να παραγγείλω το παιχνίδι.Στο skroutz τα καταστήματα το έχουν σχεδόν 40€.Έχετε βρεί κάπου καλύτερη τιμή;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους τους gamers,σκέφτομαι να παραγγείλω το παιχνίδι.Στο skroutz τα καταστήματα το έχουν σχεδόν 40€.Έχετε βρεί κάπου καλύτερη τιμή;

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-watch-dogs-cd-key-compare-prices/

αλλα στο σκρουτζ που λες εχει με 35 ευρω max.

Αν δεν εχεις πρόβλημα να κατεβάζεις κ να περιμένεις το παιχνίδι να κατέβει κ ενας θέος ξέρει πόσα giga θα είναι τότε πας στην παραπάνω επιλογή.Εγώ πάντως επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι το θέλω μαζί με το cd του κ δεν θέλω να περιμένω μισή μέρα να κατέβει δεν με πειράζει να δώσω ενα 10αρικο παραπάνω.

Δημοσ.

Αν δεν εχεις πρόβλημα να κατεβάζεις κ να περιμένεις το παιχνίδι να κατέβει κ ενας θέος ξέρει πόσα giga θα είναι τότε πας στην παραπάνω επιλογή.Εγώ πάντως επειδή το συγκεκριμένο παιχνίδι το θέλω μαζί με το cd του κ δεν θέλω να περιμένω μισή μέρα να κατέβει δεν με πειράζει να δώσω ενα 10αρικο παραπάνω.

https://www.skroutz.gr/s/3364137/Watch-Dogs-Special-Edition-PC.html

Βάλε τα μεταφορικά και είσαι κοντά στα 40€.

Θα το παραγγείλω να το έχω σε cd,δε μαμιέται! :X 

Δημοσ.

....σορρυ αλλα η αναμονη αξιζει....είναι ΠΑΡΑ πολύ πιο φτηνο(....τωρα αν σε καποιους περισσευουν άλλο αυτό...) και να ξερεις ότι θα το εχεις....μια ζωη....προσωπικα εχω καμια 50 παιχνίδια (steam/Origin/Uplay)ΟΛΑ σε digital και κανενα game σε DVD/CD.......αν είναι δυνατον....βαλε βγαλε το DVD κάθε φορα....βεβαια ο καθενας με τα βιτσια του!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...