Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι τιμές πάντως στο σκρουτζ παρέμειναν ίδιες τώρα αν κανουν κανένα αστειο κ τις ανεβάσουν στο θεό την ημέρα κυκλοφορίας τότε σίγουρα θα περιμένω να πέσουν σε λογικά πλαίσια κ ως τότε με βλέπω με κανένα "δανεικό" .

Δημοσ.

....σορρυ αλλα η αναμονη αξιζει....είναι ΠΑΡΑ πολύ πιο φτηνο(....τωρα αν σε καποιους περισσευουν άλλο αυτό...) και να ξερεις ότι θα το εχεις....μια ζωη....προσωπικα εχω καμια 50 παιχνίδια (steam/Origin/Uplay)ΟΛΑ σε digital και κανενα game σε DVD/CD.......αν είναι δυνατον....βαλε βγαλε το DVD κάθε φορα....βεβαια ο καθενας με τα βιτσια του!!!

οπώς το είπες ο καθένας κ τα βίτσια του πχ εγώ δεν θέλω να περιμένω μιση μέρα να κατέβει το παιχνίδι για να το παίξω εσυ απο την άλλη βαριεσαι να αλλάζεις cd που ειναι 5 λεπτα δουλεια κ 10 cd να είναι.Και οι 2 τροποι εχουν πλεονεκτηματα απλα προτειμώ τα cd απο θέμα χρόνου.

Πάντως με την λογική να περιμένεις να πέσει η τιμή γιατί μετα απο καιρο θα γίνει παρα πολύ φθηνό ειναι καθαρα μεχρι που φτάνει η τσεπη του καθενος γτ με αυτην την λογική μπορείς να περιμένεις 3-4 χρόνια μηπως το πάρεις τσάμπα η με 1 ευρώ..Κατάλαβες που το πάω αν θες να βιώσεις το παιχνίδι τώρα κ οχι μετά απο πολυ καιρό τα σκας η το "κατεβάζεις" για να είναι φθηνό.

Δημοσ.

εε τι κλαίτε για uplay ή steam...

έτσι κι αλλιώς ότι και να κάνετε,uplay θέλει στο τέλος και θα είναι περασμένο εκεί!

Δημοσ.

...δεν ξέρω...αλλα καίγομαι να το προπαραγγηλω.....Η να περιμένω καμία δυο μέρες αφότου βγει....

γω λέω άραξε,όπως αράζω και γω,να δούμε τί προβλήματα θα βγάλει,γιατί δεν είναι απλώς SP..έχει MP..και λόγω του openworld μην έχει τρελά θέματα optimization.Να βγει κανά day one patch ή κάνα pre-order patch :P

Όπως και να χει,θα περιμένω..

Δημοσ.

οπώς το είπες ο καθένας κ τα βίτσια του πχ εγώ δεν θέλω να περιμένω μιση μέρα να κατέβει το παιχνίδι για να το παίξω εσυ απο την άλλη βαριεσαι να αλλάζεις cd που ειναι 5 λεπτα δουλεια κ 10 cd να είναι.Και οι 2 τροποι εχουν πλεονεκτηματα απλα προτειμώ τα cd απο θέμα χρόνου.

Πάντως με την λογική να περιμένεις να πέσει η τιμή γιατί μετα απο καιρο θα γίνει παρα πολύ φθηνό ειναι καθαρα μεχρι που φτάνει η τσεπη του καθενος γτ με αυτην την λογική μπορείς να περιμένεις 3-4 χρόνια μηπως το πάρεις τσάμπα η με 1 ευρώ..Κατάλαβες που το πάω αν θες να βιώσεις το παιχνίδι τώρα κ οχι μετά απο πολυ καιρό τα σκας η το "κατεβάζεις" για να είναι φθηνό.

....εγω φιλε μου ειπα αναμονη για να κατεβει...όχι για να το αγορασει καποιος μετα από δυο-τρια χρονια....και αν δεν είναι πρόβλημα να εχεις 50 παιχνίδια σε DVD και να θες να παιξεις και τα 50 σε μια μερα,τοτε τι είναι .....εεε δεν πιστευω με το βαλε βγαλε DVD θα σου φτασει η μερα να το κανεις...νομιζω??

Δημοσ.

Ενταξει ρε guys η ram δεν εναι και τοσο μεγαλη ιστορια και δεν θελει και πολλα χρηματα να αναβαθμιστει.Υποτιθεται οτι καποιος που παιζει games εχει προνοησει και για αυτο.Οι κονσολες πλεον εχουν 8 gb μνημη δεν θα πρεπει να εχουμε και εμεις κατι αναλογο;..

Δημοσ.

MATSIOS.jpg

Ναι ναι α μπράβο ήστερα ακούς αυτοί είπανε, είπανε κοιτάξτε αυτοί ότι ότι τελικά το παιχνίδι δεν θα τρέχει με 4gb ram και μετά εμείς τους είπαμε ότι ξέρετε δεν μας αρέσει έτσι και ήστερα μετά αυτοί εμείς είπανε ότι τελικά το παινχίδι θα θέλει 6gb και μετά αφού εμείς μετά ήστερα ακούς εμείς είπαμε ότι τελικά δεν θα το αγοράσουμε το παιχνίδι αυτοί μετά ήστερα είπανε να το αγοράσετε activision είμαστε ακούς εμείς είπανε αυτοί ubisoft ότι τελικά θέλουμε να το αγοράσετε και αφού εμείς μετά τους είπαμε όχι δεν μπορούμε με αυτά ε και τελικά αυτοί είπανε ότι τελικά το παιχνίδι θα τρέχει σε 4gb και μετά εμείς κοιτάξτε ήστερα τους είπαμε ότι τελικά και εμείς θέλουμε και αυτοί δεν θέλανα αλλά ήστερα ακούς είπανε ότι τελικά θέλουνε άρα το παιχνίδι θα το κάνουνε να τρέχει στα 4gb ε μετά και εμείς είπαμε δεν θέλουμε και το παιχνίδι θα βγει όπως το ορίσει η Activision. Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο.

• Like 10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...