johnnyman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 μολις ηδα λιγο..δεν περιμενα τπτ καλυτερο απο το xbox 360.παλι καλα ειναι να λες!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Από ότι βλέπω στο trailer θα τα σπάει το γκέιμ..Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα έχει τεχνικά θέματα παρόμοια με αυτά του AC.
johnnyman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 αντε να ερθει η τριτη!!!πιστευω μια χαρα θα ειναι ειδικα αμα βγουν και νεοι drivers!!
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Από ότι βλέπω στο trailer θα τα σπάει το γκέιμ..Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα έχει τεχνικά θέματα παρόμοια με αυτά του AC. βάζω στοίχημα ότι θα έχουμε και εδώ το κλείδωμα των fps στο 30αρι σαν bug που υπήρχε και στο ac , αλλά και στο far cry 3 που κατά τα άλλα ήταν απροβλημάτιστο (αυτό συνέβαινε με vsync μόνο, εσύ νομίζω δε βάζεις) αυτή δηλαδή η bugia της nubisoft πιστεύω ότι είναι must να υπάρχει αλλά αν είναι μόνο αυτό που είναι εύκολα αντιμετωπίσιμο πάλι καλά πάντως εμένα μου φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον το παιχνίδι και ανυπομονώ να το παίξω κατά τον Ιούλίο που θα ξεπήξω γιατί δυστυχώς δε μπορώ νωρίτερα, ελπίζω μάλιστα ό,τι bugs υπάρχουν μέχρι τότε να έχουν λυθεί θέλω πολύ να παίξω ένα καλό παιχνίδι, γιατί φέτος μέχρι στιγμής δεν έχω παίξει πολλά πράγματα ούτε και κάτι που να με συγκινήσει ιδιαίτερα έπαιξα δηλαδή το black flag με καθυστέρηση, όμως αυτό είναι παιχνίδι του '13 στη πραγματικότητα και από φετινά παιχνίδια μέχρι στιγμής ξεχώρισα το los 2 που εντάξει δεν είναι και κάτι φοβερό ελπίζω από δω και πέρα να δω περισσότερους ΑΑΑ τίτλους που να είναι όντως ΑΑΑ και αυτό εύχομαι να αρχίσει από το watch dogs, θα ξενερώσω δηλαδή αν μετά από μήνες αποχής από το gaming βάλω να παίξω κάτι από το οποίο έχω τόσες προσδοκίες και αποδειχθεί πατάτα
wazzaa Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Το trailer φαίνεται πολύ δυνατό αλλά με γραφικά normal.... Για να δούμε... Ούτε βδομάδα για να βγεί..... 1
johnnyman Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 στο gamespot εχει live streaming απο την εκδοση του ps4!! http://www.gamespot.com/videos/watch-dogs-ps4-now-playing/2300-6418882/
aekoupoli Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 στο gamespot εχει live streaming απο την εκδοση του ps4!! http://www.gamespot.com/videos/watch-dogs-ps4-now-playing/2300-6418882/ στο 2:04 κατι μου θυμιζει αλλα τι??? :p
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Here Are The Graphics Options For The PC Version Of Watch_Dogs Όπως λέει και ο John, underwhelming δείχνει το μοντέλο..
Alex21121988 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ευτυχως το μεγεθος του θα ειναι 14Gb.Μας δημιουργησε ψυχολογικα το wolfestein.xD 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα