Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορώ να σου βρω κάμποσα textures του Titanfall που ζητάει 3GB που είναι λες και βγήκαν από γκέιμ του Ps2..

Ενταξει στο bf4 το λεγανε δεξια αριστερα και κανεις δεν το πολυπιστευε ..Εδω στο λεει μεσα στα settings αυτο με ανησυχει ,οπως στο maxpayne..Διαφερει δηλαδη ..

Δημοσ.

Aπο τις εικονες μπορω να πω οτι το gta iv δεν εχει να ζηλεψει πολλα απο αυτο.Και δεν λεω καν το gta iv με τα mods που εχει ξεφυγει..

Δημοσ.

Πιο πολλές screenshots 4Κ, εντάξει καλούτσικο φαίνεται σ' αυτές.

http://minus.com/mSO3IT8AL0GCz

Μήπως κάνουν trolling με επίτηδες low settings?

Μπα, απλά κλασικά το παιχνίδι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έδειξαν στην E3..Το κάναν, το κάνουν και θα το ξανακάνουν και στο FC4 πάω στοίχημα.

Δημοσ.

Εχει πεσει κλαμα και απο την δικη μου μερια.Οντως ειναι χειροτερο και απο τα τελευταια teaser που εχω δει.Μου φαινεται θα γινει πρωτα μια δοκιμη αλλιως δεν παιζει να το αγορασω ετσι.Ττα γραφικα του με ξενερωνουν απιστευτα.Δεν νομιζω οτι θα με αποτρεψουν να το παιξω, αν ειναι καλο ολο το υπολοιπο θα παω πασο αλλα δεν μου αρεσει καθολου αυτο που εγινε..

Δημοσ.

Υπόψιν..Φαίνεται έτσι σε 4Κ..Φαντάσου σε 1080P..Τελικά ισχύει 100% ότι αν ένα παιχνίδι βγαίνει και για Ps3/X360 τα γραφικά του θα 'ναι για κλωτσιές.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...