Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή χρειάζεται 3 γιγα μνήμη για την κάρτα γραφικων για να παίξει στο ultra περα απ'όλα τα άλλα?? Έγω ειμαι δουλειά τώρα αλλα ο θείος θα μου το έχει το βράδυ το παιχνίδι κ το δοκιμαζω κ τρίτη πάω και το τσιμπάω κανονικά γιατί θεωρώ είναι παιχνίδι που δεν θα με απογοητέυσει καθόλου.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοιταξτε ,συνηθως τα games που μαλακιζονται με την vram ειναι αυτα που δεν θα δεις και διαφορες μεταξυ ultra και high ..Προσπαθω να θυμηθω τελευταια σε ποιο παιχνιδι αλλαζα απο high σε Ultra και εβλεπα διαφορες εμφανεις αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο ..

• Like 1
Δημοσ.

...ρε παιδες....υπαρχει περιπτωση το παιχνιδι να εχει γινει port από PS3/XBOX 360 σε PS4/Xbox One και PC???Διαβαζω διαφορα σε διαφορα φορουμ.....παραπονα και από τους κονσολαδες και από PCακιδες.....παντος εχει πεσει πολύ (...καλη αρχη) κραξιμο....ευτυχως που δεν το παραγγηλα(....ακομη)!!! 

Δημοσ.

εγώ θα το δοκιμάσω κ στο λαπτοπ για να γραψω αν μπορεί η οχι να παιξει σε πιο αδύναμα συστήματα.. i3 2.4  6gb ram Geforce gt 630m 1gb

Δημοσ.

Τα γραφικά του είναι τελείως φτωχά τουλάχιστον τη μέρα..Νύχτα δεν είδα ακόμα..

Ε κατσε τωρα νυχτωνει σε λιγο :P :P :P

Τα λεγα εγω απο την αρχη οτι κατι δεν μου αρεσαν στα γραφικα του παιχνιδιου οταν εβλεπα τα reviews..

Δημοσ.

Κοιταξτε ,συνηθως τα games που μαλακιζονται με την vram ειναι αυτα που δεν θα δεις και διαφορες μεταξυ ultra και high ..Προσπαθω να θυμηθω τελευταια σε ποιο παιχνιδι αλλαζα απο high σε Ultra και εβλεπα διαφορες εμφανεις αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο ..

εγω στο wolfenstein το παρατήρησα αυτό που λες.Ίσως επειδη δεν δίνω κ τόσο βάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...