konstantinos77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Φωτογραφία τη νύχτα με βροχή. Χαλι ...Πραγματικα δεν ξερω τι να πω ..Τουλαχιστον το βραδυ θυμαμαι φαινοντουσαν πολυ καλυτερα.
johnnyman Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 το gta iv που παιζω με enb και mods ειναι κλασεις ανωτερο απο τα γραφικα του watch dogs....ελεος..
icenex Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Εγώ θα το δω πρώτα κ μετα θα βγάλω συμπεράσματα για τα γραφικά οι φωτογραφίες δεν μου λένε κάτι.Πρέπει να είναι υψηλής ευκρίνειας οι φωτογραφίες για να βγάλεις ενα πιο καλό συμπέρασμα.
johnnyman Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 εδω εχει καποιες φωτος σε 4k αναλυση!! http://www.dsogaming.com/screenshot-news/watch_dogs-first-pc-screenshots-from-final-version-captured-at-4k-resolution/
ggramenos Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι να λέμε τώρα... Έχουμε φάει πολύ πίκρα!! ....αν είναι αυτή η κατασταση στο PC τοτε πως είναι σε PS4/Xbox one????
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Προφανώς Ghost προσπαθούν να πιάσουν σταθερά fps μέχρι στιγμής Προσωπικά το AC4 καλύτερα φαίνεται ειδικά την νύχτα και ειδικά με βροχή, ειδικά το νερό στα μούτρα τους ήταν άψογο, υπερβολικό, αλλα άψογο. Και βασικά έχει και το καλο του αυτό μπας και ο κόσμος σταματήσει επιτέλους το pre-order γιατί έχει πέσει πολύ ψέμα...ας ελπίσουμε. 1
icenex Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κοίτα αν είναι έτσι εμένα προσωπικά με καλύπτουν τα γραφικά..σίγουρα δεν ήτανε αυτά που μας υποσχέθηκαν αλλά εγώ αλλού ρίχνω το βάρος σε ένα παιχνίδι κ κατόπιν τα γραφικά.Οπως είπα κ σε προηγούμενο ποστ αν με γεμίσει το παιχνίδι απο θέμα gameplay k story τότε τα γραφικά δεν με ενοχλούν κ τόσο...
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Λοιπόν..Το προχώρησα λίγο..Το γκέιμ είναι διασκεδαστικό και σαν story δείχνει ενδιαφέρον.Οπτικά δεν έχει καμία σχέση με ότι μας είχαν δείξει, την μέρα φαίνεται crap τελείως και το βράδυ σε σημεία δείχνει καλό.Overall πάντως μέτριο και επειδή είχαμε και υψηλές προσδοκίες με αυτά που μας είχαν δείξει, απογοητευτικό.. Τα Ultra textures με ΑΑ θέλουν πάνω από 3GB Vram..Ο άλλος λέει πλησιάζει τα 4GB usage.. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Κοίτα αν είναι έτσι εμένα προσωπικά με καλύπτουν τα γραφικά..σίγουρα δεν ήτανε αυτά που μας υποσχέθηκαν αλλά εγώ αλλού ρίχνω το βάρος σε ένα παιχνίδι κ κατόπιν τα γραφικά.Οπως είπα κ σε προηγούμενο ποστ αν με γεμίσει το παιχνίδι απο θέμα gameplay k story τότε τα γραφικά δεν με ενοχλούν κ τόσο... Προφανώς και αυτή είναι η καλύτερη και σωστότερη για μένα προσέγγιση. Αλλά απο την άλλη, όπως είπαν και άλλα παιδιά εδώ, δεν γίνεται να σε βάζουν στο τριπάκι, να αγοράζεις το εισητήριο για το Hype Train πρώτη θέση και μετά να σου ταίζουν παπάρια μεγάλα με έξτρα τρίχα. Κάπου πρέπει να την φάνε και αυτοί γιατι αρχίζει και γίνεται μόδα η όλη φάση και στο τέλος, ο μόνος χαμένος είσαι εσύ, ο καταναλωτής.
konstantinos77 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τα Ultra textures με ΑΑ θέλουν πάνω από 3GB Vram..Ο άλλος λέει πλησιάζει τα 4GB usage.. Oπς ...Νατες και οι καρτουλες της nvidia με τα 6 και τα 12 gb vraaaaaaam 2
BigBOSS Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 μερικά βιντεο απο pc https://www.youtube.com/watch?v=SUmJwZHTSA0 τα γραφικά δεν ειναι E3 2012 αλλά προσωπικά τα βρίσκω πολύ καλά χωρις να ειναι wow επιπέδου Witcher 3 (ας ελπισουμε να μην μας πουλήσει η CDprojeckt) οπου να ναι η nvidia θα βγάλει και τους νέους drivers για Watch Dogs.
Oroku Saki Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πως γινεται με τετοια γραφικα να θελει 3 gb καρτα γραφικων για ultra? Ισχυει το οτι θελει 780 για ultra με αυτα τα γραφικα?! 1
Bigi444444 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, φαίνεται να έχει άπειρη λεπτομέρεια.Ε δε μπορούμε κι εμείς να περιμένουμε τα ίδια γραφικά με ένα παιχνίδι με πολύ μικρότερο και πιο άδειο κόσμο.Πόσο να τραβήξουν και οι σημερινές κάρτες πια;Μιλάμε για έναν πολύ μεγάλο χάρτη με άπειρα textures φορτωμένα και την παραμικρή λεπτομέρεια.Πχ είδα σε ένα βίντεο έναν τύπο που, χακάροντας εσύ τα φανάρια και προκαλώντας ατύχημα, σταμάτησε στη μέση του δρόμου τρελαμένος και έβγαζε φωτογραφίες με το κινητό.Και αυτά τα πράγματα είναι επίσης σημαντικά, για μένα τουλάχιστον.Όχι απλώς να σου έχει λίγο καλύτερες υφές. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα