Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το gameplay μπορει να ειναι καλο αλλα εχουμε εξαγριωθει που μας κοροιδεψε η ubisoft και δεν εχει τα γραφικα που μας παρουσιαζαν. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι τρωει κραξιμο και απο τους console gamers οπου εκει δικαιολογημενα να ειναι ετσι τα γραφικα αλλα στο pc θα μπορυσε ανετα να εχει τα γραφικα που μας ειχαν δειξει στην e3 του 2012

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μα καλά πού το βρήκατε τόσο γρήγορα; Εμένα ο θείος μου το φέρνει με χελώνα! :-(

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το gameplay μπορει να ειναι καλο αλλα εχουμε εξαγριωθει που μας κοροιδεψε η ubisoft και δεν εχει τα γραφικα που μας παρουσιαζαν. Το γελοιο της υποθεσης ειναι οτι τρωει κραξιμο και απο τους console gamers οπου εκει δικαιολογημενα να ειναι ετσι τα γραφικα αλλα στο pc θα μπορυσε ανετα να εχει τα γραφικα που μας ειχαν δειξει στην e3 του 2012

Εδώ υπάρχουνε άτομα που πιστεύουνε πως το video του 2012 δεν έτρεχε σε pc και ότι δεν υπήρχε εκεινη την εποχη hardware για να δώσει τέτοια γραφικά, η παράνοια σε ολο της το μεγαλείο. Λες και το 2012 watch dogs ήταν κατι το εντελως διαστημικο και απλησιάστο, μη τρελαθούμε δηλαδή.

Δημοσ.

Διαφορά στα textures υπάρχει μεταξύ high και ultra, οι τοίχοι σε πολλές περιπτώσεις δείχνουν καλύτερα και τα φύλλα στο δρόμο επίσης.Κάποια άλλη διαφορά δεν είδα, αλλά θες 290X/GTX Titan για Ultra μιας και τρώνε κοντά στα 4GB Vram..

Δημοσ.

Παιδιά κολλάει και στα High... Frame drops και η χρήση της κάρτας δεν είναι μόνιμα στο 99%. Μπορώ να ελπίζω σε νέους drivers ή patch ή να ξενερώσω; :P

θα θέλει drivers

Δημοσ.

Δεν ξερω ισως επειδη δεν ειχα δει τοσα πολλα videakia του παιχνιδιου αλλα εμενα μου φαινεται παρα πολυ καλο. Για open world παιχνιδι ειναι απιστευτα καλο. Τωρα καταλαβαινω γιατι ειχε γινει τοσος ντορος.

Σαφως περιμενω drivers αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενος προς το παρων με αυτο που βλεπω.

Δημοσ.

Να πω την κακία μου?Θα την πω όλοι γρινιάζετε για τα γραφικά λες και όταν θε πέφτει πιστολίδι κ γενικά κάψιμο στο εν λόγω παιχνίδι θα σταματάτε κ θα λέτε wow τι γραφικά ήτανε αυτα?Εντάξει έχετε δίκιο δεν ήτανε αυτα που έδειξαν στις αρχές αλλά δεν είναι τόσο άσχημα γραφικά.Εμένα προσωπικά με καλύπτουν και το μόνο που μένει είναι να έχει ωραίο gameplay κ story και τα άλλα τα θεωρώ χαζομάρες.Εγώ πάντως θα το τιμήσω το παιχνιδάκι απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας κ ελπίζω να μην με ξενερώσει απο άλλα θέματα κ οχι λόγω γραφικών.

Αν δεν ειχα νοημα τα γραφικα, τοτε δεν τα διαφημιζαν ομως εξαρχης

Δημοσ.

Kαλα οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια ....Παιχνιδι χωρις γραφικα στην σημερινη εποχη ειναι φαγητο χωρις αλατι .

12GB ποια έχει ; H Titan Z είναι διπλή και είναι 2x6GB, άρα πάλι 6 έχει για γκέιμς.Τώρα θα πρέπει να βγουν οδηγοί και κάνα patch να γίνουν λίγο καλύτερα τα πράγματα.

Το ξερω οτι δεν εχει ,χαριν αστεισμου το ειπα ...

Δημοσ.

ψιλοαπογοητευτικα,οταν ειναι μερα το παιχνιδι ειναι για τον λουτσο καβαλα σε αλογο...λες και παιζω ξεθωριασμενο παιχνιδι σε φτωχο περιβαλλον...κριμα..θυμαμαι οταν πρωτοανακοινωθηκε ειχαν βγαλει ενα gifaki απο ingame που τον εδειχνε μεσα στην βροχη και ηταν κ@υλααα...τωρα βλεπω το παιχνιδι και το εχουν κανει downgrade...

Δημοσ.

Εντυπωσεις μετα απο μια ωρα (και αφου ειδα και τη μερα)

Το παιχνιδι φαινεται να ειναι εκπληκτικο.

Αν εχει ποικιλια στο gameplay θα χτυπησει 9.5αρια στα reviews.

Στο μηχανημα της υπογραφης μου τρεχει ικανοποιητικοτατα στο high (στο δευτερο μενου, οχι σε αυτο που σου λεει οτι αν το βαλεις στο high ζηταει 2GB RAM. Δεν ξερω αν εχουν διαφορά) και σε 1080p.

Με πληκτρολογιο η οδηγηση δεν παλευεται, το παιζω με 360 controller.

Πρωτες εντυπωσεις ΑΡΙΣΤΕΣ και απο καποιον που δυσκολα του αρεσει open world game που δεν ειναι GTA. 

Μια χαρα γραφικα, ωραιο draw distance (θυμιζει το V οταν οδηγας και φαινονται τα αλλα αυτοκινητα απο μακρια βραδυ), τρομερο βαθος σε abilities και στη χρηση του κινητου.

Δημοσ.

Το εβαλα και εγω πριν λιγο και ολοκληρωσα τον προλογο του παιχνιδιου.Στα high με sli και κολλαει ,τα fps κυμαινονται στα 40 με 50 αλλα σε μερικες περιοχες τρωω slowdowns.Εχω αρχισει ηδη τα τεστ να δω τι βαραινει πιο πολυ το παιχνιδι.Αυριο θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...