Mitsos_The_Great Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παιδιά αν μπορείτε γράψτε FPS να ξέρουμε πως παίζει σε κάθε GPU.
HadesGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Cars Destruction Γίνεται έκρηξη και χαμός, το πλήθος παραμένει απαθέστατο....nice (not) 1
omghi2u Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το εβαλα και εγω πριν λιγο και ολοκληρωσα τον προλογο του παιχνιδιου.Στα high με sli και κολλαει ,τα fps κυμαινονται στα 40 με 50 αλλα σε μερικες περιοχες τρωω slowdowns.Εχω αρχισει ηδη τα τεστ να δω τι βαραινει πιο πολυ το παιχνιδι.Αυριο θα εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Με το fraps κοιτας τα fps σου? Κατι παιζει με το game σου... εγω χωρις sli με mid-range καρτα (760) το παιζω στα ultra @ 1080p και μεχρι στιγμης δεν εχει κολησει ουτε για 1". (εφτασα στο μοτελ τωρα , αλλα θα την πεσω για υπνο ειμαι κομματια). οταν πηγα να βγαλω ss με ctrl+prtsc ή σκετο prtsc ... δεν κανει κανενα paste στο paint , περαν μιας μαυριλας.
Atzamestatos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με textures στο low, off το ΑΑ και ολα τα αλλα ultra βγαζω 60αρια σε 1600x900 αναλυση με phenom II x4 + 7870. Με textures στο ultra απλα crashari το παιχνιδι πριν ξεκινησει Με textures στο high off AA και ολα ultra 45-50 fps ps1. Αυτες ηταν αισιοδοξες προβλεψεις. Τωρα που βγηκα εξω στην πολη και πηρα το αμαξι τσιτα τα γκαζια, με textures στο high εχω κατι ομορφοτατα drops μεχρι και στα 25. Με textures στο low δεν εχει ιδιαιτερο θεμα, αλλα το stable 60αρι δεν υπαρχει
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Cars Destruction δείχνει πολύ χάλια οπτικά..Πολύ άδειο από άποψη ατμόσφαιρας δηλαδή. 1
paxara Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ τα 80 ευρα που του έσκασα, σκοπεύω να χαρώ και τις 100 ώρες gameplay που θα μου προσφέρει xD Περιμένω λοιπόν την Τρίτη που μας έρχεται! Μια ερώτηση μόνο. In game benchmark δεν έχει, ε;
icenex Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Παιδιά εγώ το δοκίμασα στο σύστημα της υπογραφής με όλα στο ultra κ ανάλυση 1080 με ΑΑ x2-χ4 40-50 frames απο οσο θυμάμαι, αλλά μου άφηνε μια θολούρα στα γραφικά παρόλο που δεν κολούσε οπότε υποθέτω θέλει drivers γιατί στην γρήγορη οδήγηση έπεφτε στα 30 frames μπορεί κ λιγότερα..Δοκίμασα κ με άλλους συνδυασμούς αλλα δεν συγκράτησα επιδόσεις στα frames(πάντως σταθερό 60αρι δεν είδα κάπου ίσως με off to AA και τα υπόλοιπα στο high κάτι να γίνει) ήμουν κομμάτια απο την δουλειά σήμερα θα κάνω περισσότερα πειράματα κ είδομεν πάντως εμένα τα γραφικά μου άρεσαν έστω και έτσι.Κ επειδή κάποιος ρώτησε για το physics στα οχήματα εμένα μπορώ να πω οτι εκεί δεν τρελάθηκα ίσως έχω καιρό να παίξω παιχνίδι με οχήματα για αυτό.. Α και κάτι άλλο ο κόσμος τρομάζει απο εκρήξεις που έκανα στο περιβάλλον με hack(αυτό με τα αμάξια δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη) απο την δική μου εμπειρία έδω με όπλο αν σε βλέπουν να κρατας τρομάζουν πριν καν τους σημαδέψεις κ επίσης το άμαξι γίνεται σμπαράλια τώρα εσείς που το είδατε οτι δεν γίνεται μάλλον αν το παίζεις στο χαμηλά γραφικά να ισχύει αυτό δεν ξέρω δεν το έχω δοκιμάσει.
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 λέμε αυτό που βλέπουμε κ αυτό που βλέπω προσωπικά ειναι too much hype οταν παιχνίδια όπως το vice city 12 χρόνια πριν είχαν τους πολίτες να τρέχουν πανικόβλιτοι και τα αμάξια να γκαζωνουν να φύγουν μες τον πανικό μετά απο μια έκρηξη κ σε αυτό ειναι στα τέτοια τους σαν zombie ποιο πολύ για beta μου κάνει 1
icenex Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 λέμε αυτό που βλέπουμε κ αυτό που βλέπω προσωπικά ειναι too much hype οταν παιχνίδια όπως το vice city 12 χρόνια πριν είχαν τους πολίτες να τρέχουν πανικόβλιτοι και τα αμάξια να γκαζωνουν να φύγουν μες τον πανικό μετά απο μια έκρηξη κ σε αυτό ειναι στα τέτοια τους σαν zombie ποιο πολύ για beta μου κάνει τι να σου πω ισχυει αυτο που λες αλλα αυτο με τις εκρήξεις ειναι υποκειμενικό αλλοι απο την τρομαρα τους τα χανουν κ δεν κουνιουνται αν το παμε ετσι...οι άλλοι καθονται κ τις παρακολουθουν(εγώ ειμαι ένας απο αυτους ) Αλλα με μιση ώρα παιχνιδιου δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για όλα μιλάω για μένα γιατί τόσο πρόλαβα να το παίξω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το βρίσκω πολύ λογικό να έχει slowdowns και fps drops όταν τρέχεις με το αμάξι, όλα τα GTA το είχαν αυτό, τουλάχιστον γίνετε μονο εκεί η γενικά?!Πάντως από ότι έχω διαβάσει και έχω δει κανένας δεν ακούγεται ενθουσιασμένος, οποτε που να έχεις παίξει και το V. Μάλλον κάνα steam sale το κόβω και αυτό.
BigBOSS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με το fraps κοιτας τα fps σου? Κατι παιζει με το game σου... εγω χωρις sli με mid-range καρτα (760) το παιζω στα ultra @ 1080p και μεχρι στιγμης δεν εχει κολησει ουτε για 1". (εφτασα στο μοτελ τωρα , αλλα θα την πεσω για υπνο ειμαι κομματια). οταν πηγα να βγαλω ss με ctrl+prtsc ή σκετο prtsc ... δεν κανει κανενα paste στο paint , περαν μιας μαυριλας. άρα μουφα και καλά οτι θες 3gb vram;
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν θες 3GB..Θες 4GB κάρτα για ultra textures και MSAA.Τα 3 είναι για Ultra και noAA.Αργεί και το Maxwell..
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 τι να σου πω ισχυει αυτο που λες αλλα αυτο με τις εκρήξεις ειναι υποκειμενικό αλλοι απο την τρομαρα τους τα χανουν κ δεν κουνιουνται αν το παμε ετσι...οι άλλοι καθονται κ τις παρακολουθουν(εγώ ειμαι ένας απο αυτους ) Αλλα με μιση ώρα παιχνιδιου δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για όλα μιλάω για μένα γιατί τόσο πρόλαβα να το παίξω. δηλαδή αν εισαι μεσα στο αμάξι σου και ανατιναχθεί το μπροστινό σου κάθεσαι ήρεμος μέσα ή βγαίνεις έξω και είσαι δίπλα στις φλόγες λες και δεν έγινε τίποτα , αγνοώντας το συμβάν και το κάνουν κ άλλοι μάλλον επειδή ειμαι απο επαρχία είχα υποτιμίσει αυτό που λένε για τις μεγάλες πρωτεύουσες, πως ο κόσμος αδιαφορεί γιατι οτιδήποτε συμβαινει γύρω του , αν και μια τέτοια φάση μου θυμίζει robot κ όχι ανθρώπους τεσπ μην το κουράσουμε τζαμπέ, στο συγκεκριμένο θέμα έχουν κάνει πατάτα , δεν λέω οτι το παιχνίδι ειναι για τα σκουπίδια αλλα μη λέμε κ ότι θέλουμε. Αυτό που με απογοητευει τα τελευταία χρόνια στο gaming ειναι ο ενθουσιασμός για ενα τίτλο που συνήθως καταλήγει σε ξενέρωμα γιατι τελικά δεν ηταν αυτό που έδειχναν τα promo vid 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το shooting πως είναι?! Gamepad η mouse?! Γιατί χωρίς autolock ούτε καν συνδέω το pad.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα