Titanomaxos Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν θες 3GB..Θες 4GB κάρτα για ultra textures και MSAA.Τα 3 είναι για Ultra και noAA.Αργεί και το Maxwell.. Για 1080p αυτά ?
aekoupoli Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 βαρυ κ unplayable χωρις λογο το game,περιμενω drivers μπας κ δω καμμια διαφορα,λιγο που επαιξα καλο μου φανηκε αν κ κουραστηκα καποια φαση που πεταγονται ολο μουτσουνες κ μου λεει ποσα λεφτα παιρνει ο καθενας κτλ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αυτό το δοκίμασε κανείς; http://www.dsogaming.com/news/watch_dogs-hidden-deferredfxquality-option-improves-significantly-visuals/
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το shooting πως είναι?! Gamepad η mouse?! Γιατί χωρίς autolock ούτε καν συνδέω το pad. Τίποτα το ιδιαίτερο point and shoot με το mouse ελεγχεις στόχο και κινεις τον ηρωα με τα wasd keys. Υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην διαχείριση της vram αυτό είναι εμφανές και ο κύριος λόγος των αδικαιολογητων και massive fps drops που παρατηρουνται, παρά το γεγονός οτι το παιχνίδι τρεχει στην συντριπτικη πλειοψηφία του με καλα frames, δεν ειναι φυσιολογικα τετοια drops in teens ακομη και χωρις AA. Δεν λεω καλη η extra vram αλλα το παραχεσανε ελεω marketing λες και ειναι πλεον νόρμα τα 3gb. Ελπιζω σε σύντομο patch και drivers γιατί σε 2560x1440 ειδικα γελάει και το παρδαλο κατσίκι. Κατα τα αλλα επιμένω. Το παιχνίδι είναι μια χαρα κατα την προσωπική μου άποψη με τρομερό ενδιαφέρον. 1
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Απο χτες καθομαι και δοκιμαζω τις καλυτερες δυνατες ρυθμισεις για το συστημα μου κατεληξα να βγαλω συμπερασμα για το που θα παιζω το game μεχρι μα βγει κατι να βοηθησει την κατασταση.25% για μενα λειπει για να παιζει το game σταθερα ποσοστο το οποιο μπορει να το παρεις απο καινουριους drivers και profiles στην περιπτωση μου.Αρα περιμνω nvidia.Για τα τεχνικα του παιχνιδιου τωρα,εγω παιζω θα λεγα καλα μονο στα high AA στο off και vsync smooth απο το cp της καρτας γιατι εχει πολυ tearing και οταν το ενεργοποιησα μεσα απο το game.Δεν πιστευω οτι καποιος το τρεχει αυτη την στιγμη στα ultra με msaa και vsync on με σταθερο 60αρι.Το αλλο αστειο ειναι πως καποια στιγμη η ubi θα μας βγαλει κανενα update με physx.XD...Εκει να δεις γελιο που θα πεσει.
icenex Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 δηλαδή αν εισαι μεσα στο αμάξι σου και ανατιναχθεί το μπροστινό σου κάθεσαι ήρεμος μέσα ή βγαίνεις έξω και είσαι δίπλα στις φλόγες λες και δεν έγινε τίποτα , αγνοώντας το συμβάν και το κάνουν κ άλλοι μάλλον επειδή ειμαι απο επαρχία είχα υποτιμίσει αυτό που λένε για τις μεγάλες πρωτεύουσες, πως ο κόσμος αδιαφορεί γιατι οτιδήποτε συμβαινει γύρω του , αν και μια τέτοια φάση μου θυμίζει robot κ όχι ανθρώπους τεσπ μην το κουράσουμε τζαμπέ, στο συγκεκριμένο θέμα έχουν κάνει πατάτα , δεν λέω οτι το παιχνίδι ειναι για τα σκουπίδια αλλα μη λέμε κ ότι θέλουμε. Αυτό που με απογοητευει τα τελευταία χρόνια στο gaming ειναι ο ενθουσιασμός για ενα τίτλο που συνήθως καταλήγει σε ξενέρωμα γιατι τελικά δεν ηταν αυτό που έδειχναν τα promo vid βασικά φίλε μου έχεις μπερδέψει το gaming με το simulation μου φαίνεται..Αποτελεί σενάριο φαντασίας το όλο θέμα δεν χρειαζεται να το ψειριζετε τοσο πολυ..Και αν θες να το παρουμε ρεαλιστικά τότε σίγουρα εχουν κάνει πατάτα γιατί οπως μου αναφέρεις στο παράδειγμα επειδή μου έχει τύχει να πάρει φωτια το μπροστινο αμάξι βγήκα εγω κ αλλος ενας που σταμάτησε κ βγάλαμε πυροσβεστήρες κ βοηθησαμε να σβήσει η φωτιά να μην ανατιναχτεί το αμάξι τι σημαίνει αυτο έπρεπε να γίνει κάτι τετοιο κ στο παιχνίδι η μήπως να βλέπεις να έρχονται κ πυροσβεστικά μετα την έκρηξη??Νομίζω έγινα σαφής το παιχνίδι σίγουρα δεν έχει κάποια πράγματα ρεαλιστικά αν κ σε πολλά είναι... Στην τελική δεν θα λεγοταν video game αλλα simulation. Απλά οπως το ειπες δεν χρειαζετε περαιτερω συζητηση..
HadesGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Αναμονή για steam sales, προσωπικά. Δεν σκάω φράγκα για το πράγμα αυτό. 2
johnnyman Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 πριν λιγο το εβαλα και εγω και ειμαι στην πολη τωρα νυχτα!!τι fps εχεται εκει παιδια?εγω ολα ultra με msaa τα fps παιζουν απο 60 μεχρι 38.το vsync το ενεργοποιησα απο το radeon pro!!
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 πριν λιγο το εβαλα και εγω και ειμαι στην πολη τωρα νυχτα!!τι fps εχεται εκει παιδια?εγω ολα ultra με msaa τα fps παιζουν απο 60 μεχρι 38.το vsync το ενεργοποιησα απο το radeon pro!! Με μια καρτα που βλεπω της υπογραφης σου αδυνατω να πιστεψω οτι σου πεφτει μονο μεχρι εκει.Ειμαι με sli και βλεπω κατι 25αρια σε μερικα drops στα high χωρις ΑΑ.Οκ σε βοηθανε τα 3gb της καρτας σου αλλα δεν νομιζω οτι σου ειναι stable το παιχνιδι οπως και σε κανενα απο εμας.
johnnyman Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 stable δεν ειναι οχι αλλα δεν πεφτει κατω απο 30.παντως το παιχνιδι θελει οπωσδηποτε patch και drivers.επισης με κρασαρει μερικες φορες και με πεταει στην επιφανεια εργασιας!
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ναι οντως πρεπει να το φτιαξουν, για αυτο που βλεπω οπτικα τουλαχιστον δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο βαρυ.
icenex Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Με μια καρτα που βλεπω της υπογραφης σου αδυνατω να πιστεψω οτι σου πεφτει μονο μεχρι εκει.Ειμαι με sli και βλεπω κατι 25αρια σε μερικα drops στα high χωρις ΑΑ.Οκ σε βοηθανε τα 3gb της καρτας σου αλλα δεν νομιζω οτι σου ειναι stable το παιχνιδι οπως και σε κανενα απο εμας. και εμένα εντύπωση μου κάνει αλλά μπορεί να έχει καλύτερους drivers απο την msi γιατί εγώ έχω αντίστοιχη κάρτα της gigabyte(εκει τον παιζουν μια στο τοσο βγαζουν drivers) με παρόμοιες επιδόσεις αν εξαιρέσεις οτι έχω αυτά τα drops που νομίζω οφείλονται σε drivers ασε που εγώ εχω κ λιγότερη μνήμη κ ταχυτητα επεξεργαστή απο το συστημα του παιδιου οποτε λογικη η διαφορά που έχουμε.Ισως τραβάει bottleneck λόγω επεξεργαστη η ολη φάση.. μιλαω για το δικο μου συστημα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το patch μπορεί να δώσει boost στα FPS, αλλά με την Vram δεν θα αλλάξει κάτι και εκεί είναι το μεγάλο το πρόβλημα.Ένας με μια 770 4GB το απολαμβάνει με όλα ultra + MSAA το παιχνίδι, και άλλοι που έχουν 680 2GB SLI παίρνουν το τρίτο το μακρύ
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Ισχυει, αν αρχισουν να βγαινουν συνεχεια τετοια παιχνιδια που να θελουν παραλογα τοση vram με τετοια textures τι να πω..Με βλεπω σε ενα χρονο να πηγαινω στην asus gtx 780 στα 6 gb για να τελειωνω με αυτο το θεμα.Τωρα θα μου πει καποιος οτι δεν χρειαζεται τοση Vram , ετσι ελεγαν και για τα 2gb οτι δεν τα χρειαζεσαι αν δεν εχεις ξερω γω 5 μονιτορ κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα