d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν ειναι αυτο το θεμα, αν θα σου την πει καποιος ή κατι τετοιο.Οκ βγαινουν καθε μερα καινουρια πραγματα, δεν γινεται ναι εισαι top μια ζωη εκτος αν εχεις οικονομικη ανεση να αλλαζεις πραγματα καθε εβδομαδα, πραγμα χαζο για μενα και παλι.Το sli ή το crossfire στη δικη μ περιπτωση ηταν μονοδρομος λογω οθονης και μονο.Η θα εβαζα αλλη μια 680 ή θα πηγαινα για μια πολυ high end καρτα τοτε.Και δεν χρειαζεται να τις παρεις απο το πλαισιο και να σκασεις χιλιαρικο , να ναι καλα οι αγγελιες και τις πηρα και τις δυο σφραγισμενες καινουριες απο αγγελιες εδω 200 εκαστος.Πονταρα για το μελλον αλλα απο οτι φαινεται ακομα και με αυτες τις καρτες πρεπει να κανω υποχωρησεις σε καποια games.Δεν τρεχει κατι,δεν σκπευω ακομα αναβαθμιση, θα περιμενω αλλη μια σειρα καρτων Οταν αγοραζεις κατι οταν βγαινει θα το σκασεις το χιλιαρικο. Αν το παρεις αργοτερα περιμενοντας να πεσει η τιμη τοτε μαζι σου εχεις απολυτο δικιο. Δεν νομιζω κανεις σοφρων να πουλαγε 290x τωρα ή 780 ποσο μαλλον sli. Aκομη και ενας σκασμος παιχνιδια να ειχαν βγει και να μην μπορουσα να παιξω αυτη την στιγμη σε 2560x1440 παλι δεν θα αναβαθμιζα τωρα, και οχι την επομενη γενια που εχει πολυ μεγαλυτερο νοημα. Ενα 400αρι το εβγαζα ανετα και εβαζα και αλλα και επερνα τωρα αν ηθελα. Δεν ειναι μονο θεμα οικονομικο απο ποσοτικη αποψη χρηματων αλλα και διαχειρισης τους. Προχθες ας πουμε ειδαμε οτι το H/T στις CPU στο Wolf εχουν νοημα. Τι θα παει να κανει ενας που δεν εχει; Να παρει cpu με H/T για ενα παιχνιδι αν στην συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει νοημα; Παρα ταυτα ειναι θεματα επιλογων ολα. Σεβαστα. 1
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Οταν αγοραζεις κατι οταν βγαινει θα το σκασεις το χιλιαρικο. Αν το παρεις αργοτερα περιμενοντας να πεσει η τιμη τοτε μαζι σου εχεις απολυτο δικιο. Δεν νομιζω κανεις σοφρων να πουλαγε 290x τωρα ή 780 ποσο μαλλον sli. Aκομη και ενας σκασμος παιχνιδια να ειχαν βγει και να μην μπορουσα να παιξω αυτη την στιγμη σε 2560x1440 παλι δεν θα αναβαθμιζα τωρα, και οχι την επομενη γενια που εχει πολυ μεγαλυτερο νοημα. Ενα 400αρι το εβγαζα ανετα και εβαζα και αλλα και επερνα τωρα αν ηθελα. Δεν ειναι μονο θεμα οικονομικο απο ποσοτικη αποψη χρηματων αλλα και διαχειρισης τους. Συμφωνω εκτος του κομματιου αν καποιος θα πουλαγε μια 780 εδω στις αγγελιες,Μια χαρα και πουλανε,οχι φυσικα ακομα στα 200 ευρω εννοειται αλλα περιμενε 2 με 3 μηνες και θα το δουμε και αυτο.Εγω τοτε που τις πηρα απλα ετυχα σε πολυ καλο deal και πολυ ενταξει ατομο που εκανε αυτη την δουλεια και τις εφερνε απο εξω.Δεν τις πηρα τωρα τις καρτες, τις εχω 4 μηνες αφου βγηκαν οι lighting.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Συμφωνω εκτος του κομματιου αν καποιος θα πουλαγε μια 780 εδω στις αγγελιες,Μια χαρα και πουλανε,οχι φυσικα ακομα στα 200 ευρω εννοειται αλλα περιμενε 2 με 3 μηνες και θα το δουμε και αυτο.Εγω τοτε που τις πηρα απλα ετυχα σε πολυ καλο deal και πολυ ενταξει ατομο που εκανε αυτη την δουλεια και τις εφερνε απο εξω.Δεν τις πηρα τωρα τις καρτες, τις εχω 4 μηνες αφου βγηκαν οι lighting. Βρε παντα θα υπαρχουν αυτοι που αγοραζουν ακομη και τα refresh και σε SLI κιολας για να ειναι στο bleeding edge παντα. Ακριβο αθλημα και στην συντριπτικη πλειοψηφια εντελως ακυρο αν δεν benchareis κιολας.(τα καναμε και αυτα μια 10ετια πριν). Εχω παρει 2 GTX680 την μια στο launch και την αλλη 2 μηνες μετα. Αν βγει καποιος να μου πει οτι δεν εχω χαρει τα λεφτα μου 2 χρονια σχεδον δεν μπορω να του το εξηγησω γιατι δεν το εχει κανει. Και δεν τον ενδιαφερει κιολας. Το ποτε αγοραζει ο καθενας ειναι θεματα προσωπικων επιλογων και συνηθως οσο περιμενεις τοσο καλυτερα. Παντα ισχυε και θα ισχυει. p.s Ας αφησουμε ομως αυτη την χιλιοειπωμενη συζητηση γιατι σε λιγο θα τις βγαλουμε και θα τις μετρησουμε.. λολ ελεος 2
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν μπορω να διαφωνησω.Κατι αλλο τωρα, εχει βγαλει η nvidia τους 337.50 beta το Απριλιο με ενα υποτιθεται αναβαθμισμενο profile για το watch dogs.Εχει καμια διαφορα απο τους 335.23 που εχω με το profile κτλ?Δεν τους εχω βαλει γιατι δεν προτιμω τους beta.Πες μ d4ydr33m3r αν γινεται αφου εχουμε τις ιδιες καρτες.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν μπορω να διαφωνησω.Κατι αλλο τωρα, εχει βγαλει η nvidia τους 337.50 beta το Απριλιο με ενα υποτιθεται αναβαθμισμενο profile για το watch dogs.Εχει καμια διαφορα απο τους 335.23 που εχω με το profile κτλ?Δεν τους εχω βαλει γιατι δεν προτιμω τους beta.Πες μ d4ydr33m3r αν γινεται αφου εχουμε τις ιδιες καρτες. Με αυτους ειμαι. Δεν υπαρχει Watch Dogs profile δυστυχως δεν το βλεπω το ειχα κοιταξει εχθες. Λιγο υπομονη αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει SLI profile με τετοιες επιδοσεις ή αν υπαρχει καπου κρυφο και δεν το βλεπω ειναι εντελως unoptimized.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δεν μπορω να διαφωνησω.Κατι αλλο τωρα, εχει βγαλει η nvidia τους 337.50 beta το Απριλιο με ενα υποτιθεται αναβαθμισμενο profile για το watch dogs.Εχει καμια διαφορα απο τους 335.23 που εχω με το profile κτλ?Δεν τους εχω βαλει γιατι δεν προτιμω τους beta.Πες μ d4ydr33m3r αν γινεται αφου εχουμε τις ιδιες καρτες. Βάλε τους 337.82, είναι οι καλύτεροι. Με αυτους ειμαι. Δεν υπαρχει Watch Dogs profile δυστυχως δεν το βλεπω το ειχα κοιταξει εχθες. Λιγο υπομονη αδυνατω να πιστεψω οτι υπαρχει SLI profile με τετοιες επιδοσεις ή αν υπαρχει καπου κρυφο και δεν το βλεπω ειναι εντελως unoptimized. Υπάρχει στους 337.81/82. 1
BigBOSS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 περα απο το οτι μας κουνησε σεισμός αυτά τα 3 και 4gb vram για ultra σε 1080p δεν μου αρέσουνε και πολύ και μου φαίνονται υπερβολικά. Δηλαδή σε 4κ ποσο θέλει καμια 10gb vram; Να δούμε τι driver θα βγάλει η nvidia. Eπισης περιμένω και το performance guide στο geforce.com.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Θυμάσαι το GTA IV πόση Vram ήθελε για τα πάντα όλα στο max ; Το WD που είναι και ανώτερο τεχνικά, δεν θα ζητάει ακόμα παραπάνω ; Άρα καμία υπερβολή.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Βάλε τους 337.82, είναι οι καλύτεροι. Υπάρχει στους 337.81/82. Δεν νομιζω να μ δωσουν κατι παραπανω αυτοι οι drivers.Και στους 335.23 που εχω το profile υπαρχει και το εχω φορτωσει απο nvidia inspector.Θα περιμενω να βγουν αλλοι drivers
kostool13 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Θυμάσαι το GTA IV πόση Vram ήθελε για τα πάντα όλα στο max ; Το WD που είναι και ανώτερο τεχνικά, δεν θα ζητάει ακόμα παραπάνω ; Άρα καμία υπερβολή. Δεν έχω άποψη περί watchdogs, αλλά όταν χρησιμοποιείς τον ορισμό του unoptimized shitty port για μέτρο σύγκρισης, χάνεις το δίκιο σου.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 περα απο το οτι μας κουνησε σεισμός αυτά τα 3 και 4gb vram για ultra σε 1080p δεν μου αρέσουνε και πολύ και μου φαίνονται υπερβολικά. Δηλαδή σε 4κ ποσο θέλει καμια 10gb vram; Να δούμε τι driver θα βγάλει η nvidia. Eπισης περιμένω και το performance guide στο geforce.com. Αυτο ακριβως ειναι το ολο θεμα και δειχνει το ακυρο της υποθεσης. Εαν μιλαγαμε για τρομερης αναλυσης ultra textures και συνδυασμενα με MSAA σε 2560x1440 ή εστω χωρις AA τοτε οκ ισως να το καταλαβαινα ειδικα σε ενα open world game που τα computations ειναι απειρα.. Αλλα η αλογιστη χρηση της vram απο τους προγραμματιστες για να πουλησει καρτες η nvidia και η AMD ειναι λιγο αστεια. p.s Τερμα ομως με το bitching ελεος. Υπομονη θα βγει patch και drivers και ξαναβλεπουμε. Ας μεινουμε λιγο στην ομορφια του παιχνιδιου. 1
BigBOSS Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Θυμάσαι το GTA IV πόση Vram ήθελε για τα πάντα όλα στο max ; Το WD που είναι και ανώτερο τεχνικά, δεν θα ζητάει ακόμα παραπάνω ; Άρα καμία υπερβολή. το GTA IV ειναι ίσως απο τα χειροτερα port σε pc, τι ισως ειναι. οπως και να χει μολις το έτρεξα (έχω GTX 770 windforce 2GB vram). και όλα τέρμα ετρωγε γυρω στα 1200/300 mb αρα μου φαινονται υπερβολικα τα 3 ποσο μάλλον τα 4GΒ vram που θέλει το Watch Dogs για 1080p, κατι παιζει. υγ: πάντως το έτρεξα πρώτη φορά με beta 337 και ποτέ δεν έπεσε κάτω απο 50fps λολ.
johnnyman Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 και εμένα εντύπωση μου κάνει αλλά μπορεί να έχει καλύτερους drivers απο την msi γιατί εγώ έχω αντίστοιχη κάρτα της gigabyte(εκει τον παιζουν μια στο τοσο βγαζουν drivers) με παρόμοιες επιδόσεις αν εξαιρέσεις οτι έχω αυτά τα drops που νομίζω οφείλονται σε drivers ασε που εγώ εχω κ λιγότερη μνήμη κ ταχυτητα επεξεργαστή απο το συστημα του παιδιου οποτε λογικη η διαφορά που έχουμε.Ισως τραβάει bottleneck λόγω επεξεργαστη η ολη φάση.. μιλαω για το δικο μου συστημα... απο drivers εχω τους 14.4!παντως μεχρι στιγμης το παιχνιδι ειναι τελειο!
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Το GTA IV έπασχε από optimization issues κυρίως από CPU πλευράς, Vram τράβαγε γιατί ήταν open world με μεγάλα draw distance κλπ.Άλλο το ένα, άλλο το άλλο..Πάντως το παιχνίδι έχει ωραία missions, μοιάζει άπειρα με GTA.Επίσης, είναι τίγκα στα μασωνικά σύμβολα, πάει το τρίγωνο σύννεφο, μέχρι και στο loading..
Bigi444444 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Πες το αυτό σε όσους δώσαν 1000Ε για 690 ή 680 2GB SLI..Είναι για να κατεβάζει ρυθμίσεις ένας τέτοιος ; Και να του την λέει ένας με 770 4GB που έδωσε λιγότερα από τα μισά ; Ναι αλλά όταν του λέγαμε οι υπόλοιποι μην παίρνεις σήμερα κάρτα με 2 gb vram, αλλά με 3 ή 4, πεταγόσουν εσύ και ο άιλουρος και λέγατε, πρώτα θα τελειώσουν όλα τα υπόλοιπα και μετά η μνήμη.Αγκινάρα τώρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα