Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείτε λίγο τις εικόνες...

High Filtres - Medium Textures (For 1GB Cards) και έχω 30 με 40FPS, καθόλου framedrops αλλά η κάρτα δεν τερματίζει στα 99%. Χρήση μνήμης για τα φίλτρα αυτά είναι στα 1480MB το μέγιστο.

Περιμένουμε Drivers λογικά.

post-293763-0-50440400-1400935220_thumb.jpg

post-293763-0-03651100-1400935221_thumb.jpg

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν του λέγαμε οι υπόλοιποι μην παίρνεις σήμερα κάρτα με 2 gb vram, αλλά με 3 ή 4, πεταγόσουν εσύ και ο άιλουρος και λέγατε, πρώτα θα τελειώσουν όλα τα υπόλοιπα και μετά η μνήμη.Αγκινάρα τώρα... ;)

Titan fall, wolf.... Και τώρα watchdogs! ... Και έρχονται!

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά το έτρεξα κι εγώ

πολύ ωραία γραφικά οι περισσοτερες εικονες το αδικούνε πολύ

τα προβληματα με το ασταθες frame rate πιστεύω θα διορθωθούνε με τον επομενο driver.

Δημοσ.

Το έπαιξα λίγο το μεσημέρι.. έχω 270x 2GB και κατέβασα αρκετά τις ρυθμίσεις. Έχω off AA,Ambient Oclusion και τα υπόλοιπα σε medium - high.

Παρ' όλα αυτά η κίνηση είναι πολύ βαριά, δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα εικονίδια που μου πετάγονται στην οθόνη, υπάρχει πάντα μια μικρή θολούρα, τα fps πέφτουν συνέχεια και laggάρει ο τόπος, όσο και να αυξήσω την ευαισθησία της κάμερας του pad δεν αλλάζει κάτι και άλλα πολλά

Γενικώς, δε μ' αρέσει καθόλου! Ευτυχώς που δεν το αγόρασα.

Δημοσ.

Ναι αλλά όταν του λέγαμε οι υπόλοιποι μην παίρνεις σήμερα κάρτα με 2 gb vram, αλλά με 3 ή 4, πεταγόσουν εσύ και ο άιλουρος και λέγατε, πρώτα θα τελειώσουν όλα τα υπόλοιπα και μετά η μνήμη.Αγκινάρα τώρα... ;)

Ε βγήκε η εξαίρεση..Μόνο το WD δικαιολογεί την παραπάνω Vram, το Titanfall είχε ps2 textures, το Wolfenstein έχει την αποτυχία το megatexture.

Δημοσ.

Ασχετο αλλα ειμαι στην αρχη ακομα μου λεει reach hideout το σημειο αυτο ειναι σε μια ταρατσα και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω!!

Δημοσ.

Εχει κανεις την msi 660ti pe oc να μας πει πως παιζει και αν θα μπορεσουμε να το παιξουμε καλα; Το game εννοω. χαχα!!!!  :lol:

https://www.youtube.com/watch?v=Bpko_DMdQGE .

--==Settings==---

↔Resolution: 1920*1080

↔DX11: Ultra

↔Graphics: Ultra

___

---==Frame Rate==---

↔With Fraps : 18-40

↔Without Fraps : 25-50

Καλό παίξιμο... Με το game εννοώ... :P

Δημοσ.

Πρεπει επειγοντως να βγει patch ωστε να μπορει να τρεξει το παιχνιδι σε ultra ακομα και σε καρτες που δεν εχουν 4 gb vram. Το ποσο δυναττη ειναι μια καρτα δεν εξαρταται μονο απο το μεγεθος της μνημηςλλα και απο την ταχυτητα του πυρηνα και της μνημης. Μια GTX 770 4GB ειναι κατωτερη απο μια 780 3 gb. Αρα αυτο τι σημαινει ? Οτι  καποιος με 770 4 gb θα μπορει να το τρεξει στο ultra ενω μια 780 η μια 780 ti που εχουν 3 gb αλλα ειναι πιο δυνατες απο μια 770 4 gb  δεν μπορουν?!

• Like 3
Δημοσ.

και σιγα τα διαστημικα textures που εχει το παιχνίδι που θέλει 4gb σε 1080p

καραγκιοζακια στην noobisoft

• Like 3
Δημοσ.

Αν και δεν ειναι ιδιαιτερα αντιληπτη η διαφορα του high με του ultra εφοσον υπαρχουν αλλα τοσα options μεσα στο game.Στο gta iv θυμαμαι, που ζητουσε μεγαλη για τοτε vram ειχαν βγαλει patch και το ειχαν ψιλοδιορθωσει το προβλημα.Μπορει και εδω να γινει κατι παρομοιο.Θα παρουμε και σιγουρα ενα boost απο nvidia η amd με drivers και εμεις που εχουμε sli κανενα proflie της προκοπης.

Βαλτε SweetFX εαν δεν το εχετε κανει ηδη.

http://sfx.thelazy.net/games/preset/1676/

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...