Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολυ ωραιο βιντεο!απλα τα σπαει το παιχνιδακι!το περιμενουμε πως κ πως!!

Ωραιο το παιχνιδακι!!αλλα και το tattoo των ιλουμινατη πανω στο στηθος της γκομενας κανει καραμπαμ. :P

Δημοσ.

Μπαινω σε διαφορες σελιδες που παρουσιαζουν το watchdogs  και πολλοι αναρωτιουνται αν το παιχνιδι θα ξεπερασει σε ποιοτητα το grand theft auto.Μη τρελαθουμε τωρα...Τα παιχνιδια μπορουν να συγκριθουν μονο και μονο επειδη  ειναι και τα 2 open world σε μια πολη.Κατα τ αλλα η ουσιαστικη δραση στο grand theft auto ειναι πολυ μικρη σε διαρκεια σε σχεση με το watchdogs.Ασε που στο πρωτο κανεις ενα σωρο ασκοπα πραγματα (ψωνιζεις ρουχα,βγαινεις για ποτο με γκομενες κλπ)

Δημοσ.

Imho GTA παίξαμε πολλά Watch Dogs κανένα...διαφορετικό τελείως concept και άμα είχα επιλογή μονο ένα από τα δυο θα έπαιρνα αυτό, επειδή και μονο ότι είναι φρέσκο και είναι ubisoft και όχι rockstar (για pc μιλάω μονο).

Δημοσ.

Γιατί διαχωρίζεις την Ubisoft με την Rockstar ;

Επειδή η Rockstar έβγαλε το GTA IV τελείως Un-optimized στο PC ; Ούτε στις κονσόλες έτρεχε καλά..Πέραν αυτού και η Ubisoft τα ίδια κάνει ακόμα(Βλέπε Assassins Creed 3) ενώ η Rockstar με το Max Payne 3 να αποτελεί ένα από τα πιο Optimized παιχνίδια του 2012 φαίνεται να έβαλε μυαλό, θα δούμε και στο GTA V βέβαια.

• Like 1
Δημοσ.

Imho GTA παίξαμε πολλά Watch Dogs κανένα...διαφορετικό τελείως concept και άμα είχα επιλογή μονο ένα από τα δυο θα έπαιρνα αυτό, επειδή και μονο ότι είναι φρέσκο και είναι ubisoft και όχι rockstar (για pc μιλάω μονο).

Το ότι είναι Ubisoft ενδεχομένως είναι και κάτι κακό, η ποιότητα της rockstar διαχρονικά είναι ανώτερη και ας μας σπάει τα @@ στα pc

H ubi από την άλλη μας έχει φλομώσει στη μαλάκια αρκετές φορές

Δημοσ.

Συμφωνώ απλά η Rockstar σε γενικές γραμμές δεν ενδιαφέρεται για pc και το τελευταίο game της Ubisoft open-worldish Far Cry 3 τρέχει άψογα για τα graphs του. Επίσης άμα εξαιρέσεις το Max Payne τα υπόλοιπα games υποφέρουν από μεριάς story απλά βομβαρδίζεσαι με side-quest οποτε το καλύπτει, όπως επίσης έχει πολύ βαρετά "cutscenes", θα μου πεις καλύτερα που όλο το action είναι playble but still δεν είναι για όλες τις στιγμές. Και τελευταίο είναι επίσης ότι στο GTA η ελευθερια της βίας είναι σε τέτοιο βαθμό για τον ρολο που σου δίνει στο game που με ενοχλεί, ενώ στο manhunt όχι γιατί ήταν "survival" if you get what I mean. imho ας always ;)

Δημοσ.

Χαχαχα βλακεια ειπα ε;

Edit:Το καλυτερο game ever.Ποτε στη gaming εμπειρια μου μεχρι τωρα δεν προσδοκω ενα παιχνιδι τοσο πολυ εστω κι αν το μονο που εχω δει ειναι λιγα videos.Ελπιζω να κυκλοφορησει 19 Νοεμβριου και να μη παρει παραταση.

Δημοσ.

Αυτο αναρωτιεμαι και εγω. Τι συστημα θελει για να παιξει με next gen γραφικα. Εγω θα το παιξω στο pc που εχω ακομα και αν δεν τρεχει με next gen γραφικα και οταν σε κανα χρονο αλλαξω καρτα γραφικων θα το ξαναπαιξω με next gen γραφικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...