ggramenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ...απο 25-26 € που είχε πριν μια εβδομάδα ,σκαρφάλωσε στα 33.....απο origin Mexico είναι στα 29.......καταλαβα.....το έχει αγοράσει....κανεις εδω μέσα????
Prospector8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Παντα οταν βγαινει ενα game, το πρωτο καιρό, ειναι πιο ακριβο απο το pre order του. Βεβαια υπαρχουν εξαιρέσεις αλλα most of time ετσι παει.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επειδη ετυχε να κατεβασω πρωτα τους drivers της nvidia, αυτοι εκαναν την διαφορα και οχι τοσο το hotfix.Frame drops υπαρχουν αλλα το παιχνιδι τρεχει πολυ ομαλα χωρις να γινεται ενοχλητικο οπως ηταν.
Prospector8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βγηκαν οι drivers της Amd : (first ) http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_14_6_beta_download.html Πείτε εντυπώσεις. 3
Mitsos_The_Great Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Για να καταλάβω, πρέπει να έχω 290Χ για να δω διαφορά στις επιδόσεις με τους νέους Drivers;
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επειδη ετυχε να κατεβασω πρωτα τους drivers της nvidia, αυτοι εκαναν την διαφορα και οχι τοσο το hotfix.Frame drops υπαρχουν αλλα το παιχνιδι τρεχει πολυ ομαλα χωρις να γινεται ενοχλητικο οπως ηταν. Ο άλλος λέει ότι το Hotfix έκανε τη διαφορά αφού έπεσε το Vram usage μετά από αυτό.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πάντως δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι 6
RoS23 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πάντως δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι Θεουλης! 3
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ο άλλος λέει ότι το Hotfix έκανε τη διαφορά αφού έπεσε το Vram usage μετά από αυτό. Σε αλλους μπορει να εκανε την διαφορα, εγω δεν την προσεξα γιατι ολη την διαφορα την ειδα μετα τους 337.88 και το profile που εβγαλαν για το game.Τωρα αν διορθωνει αλλα glitch μεσα στο παιχνιδι,δεν το γνωριζω γιατι δεν συναντησα κατι σοβαρο μεσα στο παιχνιδι οσο επαιξα μεχρι τωρα.Οσο για την vram αμφιβαλλω αν το εκανε το hotfix.Ας παραθεσει καποιος στοιχειο που να μας δειχνει το usage πριν και μετα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πέταξε μια χαζομάρα αυτός.. Σε αλλους μπορει να εκανε την διαφορα, εγω δεν την προσεξα γιατι ολη την διαφορα την ειδα μετα τους 337.88 και το profile που εβγαλαν για το game.Τωρα αν διορθωνει αλλα glitch μεσα στο παιχνιδι,δεν το γνωριζω γιατι δεν συνατησα κατι σοβαρο μεσα στο παιχνιδι οσο επαιξα μεχρι τωρα. Θέλω να το δοκιμάσω και 'γω κάποια στιγμή γιατί μετά από κάποια ώρα μου έκανε major slowdowns και επανερχόταν.
cpttony Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Βγηκαν οι drivers της Amd : (first ) http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_14_6_beta_download.html Πείτε εντυπώσεις. To εγκατεστησα και μου λεει οτι εχω την 14.4???
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 πάντως δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι Post 1301. 1
johnnyman Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 σχεδον καμια διαφορα με τους νεους drivers και το fix για το game.η μονη διαφορα ισως ειναι η πιο χαμηλη χρηση της vram!επισης μεσα στην πολη οταν τρεχεις γρηγορα με το αμαξι τα fps πεφτουν μεχρι και 21...ελεος.. edit:επισης ακομα λειπει η επιλογη για mantle στο bf4 με τους 14.6 drivers.το ιδιο θεμα ειχα και με τους 14.4...
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Με τους drivers της nvidia μειώθηκε πολύ το stuttering.Το hotfix δε το έχω δοκιμάσει ακόμα. Το παιχνίδι έχει ωραία στοιχεία και είναι διασκεδαστικό προς το παρόν. Το profiler το έχουν προσέξει πάρα πολύ και έχει ωραίες λεπτομέρειες.Δεν είναι τελείως random όπως περίμενα.Δηλαδή κάθεται ο npc σε μια γωνία και παίζει κιθάρα και το profiler γράφει "street musician". Η ΑΙ μου φάνηκε αρκετά decent όταν χειρίζεται αμάξια. Τα γραφικά παρά το κράξιμο που έφαγαν, είναι πολύ καλά και με τους καινούργιους drivers το παιχνίδι τρέχει ομαλά. Τα αρνητικά του παιχνιδιού είναι πολλά αλλά δε χαλάνε το παιχνίδι. Τη πόλη την περίμενα λίγο πιο ζωντανή (ειδικά μετα το fc3).Δε λειτουργεί τόσο καλά όσο στα gta.Δηλαδή μπορεί να περιμένεις στο φανάρι για ώρα και αυτό να μην ανοίγει.Ή να ανοίξει και το μπροστινό αμάξι να μη ξεκινάει.Χτυπάς το αμάξι κάποιου npc και αυτός συνεχίζει λες και δεν έγινε τίποτα.Σκοτώνεις κάποιον, ακούς το ασθενοφόρο να έρχεται και αυτό κάνει μια βόλτα στο τετράγωνο και φεύγει (το ακουλούθησα και δε πήγαινε πουθενά ,έκοβε βόλτες ).Αυτά είναι λεπτομέρειες που μπορεί απλά να μου έτυχαν και να διορθωθούν με κάποιο patch αλλά όπως και να έχει χαλάνε το immersion. Ο χειρισμός είναι καλός αλλά ο τρόπος επιλογής όπλων (και γενικά τα μενού που έχει) μου φαίνεται προβληματικός με το ποντίκι. Καλά, η ιστορία και οι χαρακτήρες είναι τεράστια μούφα αλλά εκεί δε περίμενα κάτι καλύτερο. Το μεγάλο αρνητικό στοιχείο του παινχιδιού είναι ότι πάλι πρέπει να κάνω την ίδια αποστολή 100 φορές για να ανοίξει κάθε περιοχή του χάρτη για να κάνω τις αποστολές εκεί γύρω.Τουλάχιστον οι αποστολές είναι πιο random οπότε τη παλευει προς το παρόν. Γενικά καλό παιχνιδάκι αλλά δε ξέρω αν θα με κρατήσει ως το τέλος. 3
Prospector8 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μηπως πρεπει να παιξεις καλυτερα με τις ρυθμισεις Johny? Επισης μηπως παιζει κανα θεμα με τα 8.1?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα