Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιοπιστο? Αν και δεν εχω μεγαλες απολειες FPS (απο 30->24 ή στη χειροτερη απο 28->18)

Να το χρησιμοποιησω, αν το βρω? ή να περιμενω τους drivers, αν τους υποστηιζω?

το κανεις εγκατασταση αν θες βλεπεις,και οταν βγουν και drivers βαζεις και αυτους

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα τα frames drops μου διορθωθηκαν εντελως οταν εβαλα window mode:borderless.εχω 45-60 frames επισης οι διαφορες απο υltra se high ειναι ανυπαρκτες(ΑΑ κτλ),ειδα τις εικονες που εχει βαλει η nvidia κ κατι video στο youtube

Δημοσ.

Τώρα τελευταία η επιλογή borderless window γίνεται όλο και πιο απαραίτητη στα παιχνίδια... αναρωτιέμαι γιατί.

Στο COD Ghosts είχε εξαφανιστεί όλο το stuttering με αυτήν.

Ανυπομονώ να σχολάσω από τη δουλεια για να το δοκιμάσω κι εγώ επιτέλους.  :P

Δημοσ.

...απο 25-26 € που είχε πριν μια εβδομάδα ,σκαρφάλωσε στα 33.....απο origin Mexico είναι στα 29.......καταλαβα.....το έχει αγοράσει....κανεις εδω μέσα????

Δημοσ.

Παντα οταν βγαινει ενα game, το πρωτο καιρό,  ειναι πιο ακριβο απο το pre order του. Βεβαια υπαρχουν εξαιρέσεις αλλα most of time ετσι παει. 

Δημοσ.

Επειδη ετυχε να κατεβασω πρωτα τους drivers της nvidia, αυτοι εκαναν την διαφορα και οχι τοσο το hotfix.Frame drops υπαρχουν αλλα το παιχνιδι τρεχει πολυ ομαλα χωρις να γινεται ενοχλητικο οπως ηταν.

Δημοσ.

Επειδη ετυχε να κατεβασω πρωτα τους drivers της nvidia, αυτοι εκαναν την διαφορα και οχι τοσο το hotfix.Frame drops υπαρχουν αλλα το παιχνιδι τρεχει πολυ ομαλα χωρις να γινεται ενοχλητικο οπως ηταν.

Ο άλλος λέει ότι το Hotfix έκανε τη διαφορά αφού έπεσε το Vram usage μετά από αυτό.

Δημοσ.

Ο άλλος λέει ότι το Hotfix έκανε τη διαφορά αφού έπεσε το Vram usage μετά από αυτό.

Σε αλλους μπορει να εκανε την διαφορα, εγω δεν την προσεξα γιατι ολη την διαφορα την ειδα μετα τους 337.88 και το profile που εβγαλαν για το game.Τωρα αν διορθωνει αλλα glitch μεσα στο παιχνιδι,δεν το γνωριζω γιατι δεν συναντησα κατι σοβαρο μεσα στο παιχνιδι οσο επαιξα μεχρι τωρα.Οσο για την vram αμφιβαλλω αν το εκανε το hotfix.Ας παραθεσει καποιος στοιχειο που να μας δειχνει το usage πριν και μετα.

Δημοσ.

Πέταξε μια χαζομάρα αυτός..

Σε αλλους μπορει να εκανε την διαφορα, εγω δεν την προσεξα γιατι ολη την διαφορα την ειδα μετα τους 337.88 και το profile που εβγαλαν για το game.Τωρα αν διορθωνει αλλα glitch μεσα στο παιχνιδι,δεν το γνωριζω γιατι δεν συνατησα κατι σοβαρο μεσα στο παιχνιδι οσο επαιξα μεχρι τωρα.

Θέλω να το δοκιμάσω και 'γω κάποια στιγμή γιατί μετά από κάποια ώρα μου έκανε major slowdowns και επανερχόταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...