Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το τσίμπησα κ ετοιμάζομαι να το λιώσω κ επισήμως γιατί με το θείο ήτανε σαν να δοκίμαζα demo :P Θα γράψω αν έχει τα ίδια προβλήματα η όχι με την πρώτη ευκαιρία.

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να παιξεις καλυτερα με τις ρυθμισεις Johny?  Επισης μηπως παιζει κανα θεμα με τα 8.1?

δεν ξερω φιλε μου.τους drivers τους εγκατεστησα οπως τους υπολοιπους με το τελευταιο ddu σε safe mode καθαρισμα και μετα install με κανονικο boot.το game το τρεχω ultra ολα με temporal smaa.δεν ξερω τι παιζει..

Δημοσ.

To free roam του παιχνιδιού τι λέει; Μπορώ απλά να κόβω βόλτες, να σκοτώνω κόσμο και να πίνω μπύρες σε μαγαζιά or something?

Θυμίζει GTA;

Δημοσ.

Μόλις το τσίμπησα κ ετοιμάζομαι να το λιώσω κ επισήμως γιατί με το θείο ήτανε σαν να δοκίμαζα demo :P Θα γράψω αν έχει τα ίδια προβλήματα η όχι με την πρώτη ευκαιρία.

Για πες μας γιατι και εγω παω για αγορα απο οτι φαινεται.

Δημοσ.

δηλαδη για εμας που εχουμε ati και συγκεκριμενα 7870,με τους 14.6 δεν προκειται να δουμε διαφορα μονο και μονο επειδη δεν εχουμε τις καρτες r9? :/

• Like 1
Δημοσ.

To free roam του παιχνιδιού τι λέει; Μπορώ απλά να κόβω βόλτες, να σκοτώνω κόσμο και να πίνω μπύρες σε μαγαζιά or something?

Θυμίζει GTA;

Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις όλα τα παραπάνω και ακόμα πιο πολλά.

Δημοσ.

Νοιώθω οτι το Watch Dogs υποσχέθηκε πολλά και έφερε λίγα. Είναι καλό παιχνίδι δεν λέω. αν ήμουν Hyped θα είχα απογοητευτεί πιστεύω.

Ετοίμασα ένα γρήγορο άρθρο όπου αναλύω τεχνολογικά κάποια σημεία του watch dogs και τα συγκρίνω με το GTA IV. Μερικές διαφορές είναι στενάχωρες αν σκεφτούμε τον χρόνο που έχει περάσει από την κυκλοφορία του GTA IV.

Για οποίον ενδιαφέρεται http://alt-tab.gr/texnologika-anwtero-to-gta-iv-apo-to-watch-dogs/

PS. Είμαι ο αρθρογράφος που συνδύασα το watch dogs με την activision.  :shock: Το είδα μετά από κάτι μέρες και έφριξα, ακόμα απορώ πως μου ήρθε στο μυαλό η activision. Σίγουρα δημιούργησε η αϋπνία πρόβλημα άλλα κυρίως πιστεύω έφταιξε ότι βάζω και τις 2 εταιρίες στο ίδιο σακί  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το έχουν μάθει, έχει βγει Rivatuner Statistics Server (RTSS) με 64bit OSD και μπορούμε τώρα και σε 64bit games να βλέπουμε θερμοκρασίες cpu,gpu και ότι άλλο θέλει κανείς σε συνδυασμό με το HWinfo.

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται και δεν το έχουν μάθει, έχει βγει Rivatuner Statistics Server (RTSS) με 64bit OSD και μπορούμε τώρα και σε 64bit games να βλέπουμε θερμοκρασίες cpu,gpu και ότι άλλο θέλει κανείς σε συνδυασμό με το HWinfo.

Ο και το έψαχνα εχθές! Το κατεβάζω standalone και λειτουργεί η έχει βγει κάποια καινούρια έκδοση του MSI Afterburner?

Δημοσ.

πρέπει να έχει βγει κάποια καινούργια έδοση του msi αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εγώ το κατέβασα standalone και το έκανα εγκατάσταση μέσα στο bin folder που έχω εγκαστεστημένο το msi, για να μην το ψάχνω. Έκανα και ένα restart και κομπλέ! Ούτως η άλλως με το msi μόνο για gpu μπορείς να δεις, οπότε καλύτερα μόνο το RTSS σαν πρόγραμμα + το HWinfo.

Δημοσ.

πρέπει να έχει βγει κάποια καινούργια έδοση του msi αλλά δεν είμαι σίγουρος. Εγώ το κατέβασα standalone και το έκανα εγκατάσταση μέσα στο bin folder που έχω εγκαστεστημένο το msi, για να μην το ψάχνω. Έκανα και ένα restart και κομπλέ! Ούτως η άλλως με το msi μόνο για gpu μπορείς να δεις, οπότε καλύτερα μόνο το RTSS σαν πρόγραμμα + το HWinfo.

Επειδή δουλεύω το afterburner αρκετά χρονιά και για overclock μερικές φορές για αυτό το κρατάω. Έχεις ιδέα αν το HWinfo έχει επιλογή να βγάλει τα στατιστικά σε logitech lcd οθόνη? Γιατί εγώ από το G13 μου το βλέπω, δεν έχω overlay.

Δημοσ.

πάντως δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με το παιχνίδι

NzFKdPS.png

KAI ΔΙΑΒΑΖΑ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ!!!! :ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣΣ!!!!!

Ερώτηση σοβαρή που είπατε για το MSI afterburner.

Χρησιμοποιώ το MSI afterburner σε συνδιασμό με το HWiNFO. Ξέρεις κανείς αν έχει βγει κάτι για αυτά?

Το MSi afterburner το ψάχνω αλλά το hWinfo δεν χρειάζεται κάτι σωστά? Το λέω αυτό από την στιγμή που έχω κατεβάσει ήδη την έκδοση για 64 bit(Windows)

Δημοσ.

PS. Είμαι ο αρθρογράφος που συνδύασα το watch dogs με την activision. :shock: Το είδα μετά από κάτι μέρες και έφριξα, ακόμα απορώ πως μου ήρθε στο μυαλό η activision. Σίγουρα δημιούργησε η αϋπνία πρόβλημα άλλα κυρίως πιστεύω έφταιξε ότι βάζω και τις 2 εταιρίες στο ίδιο σακί :-D

Χαχαχαχ πο ρε συ μου χαλασες την υγιεια εκεινη την μερα που το διαβασα αυτο.Δεν θελω ποτε να φανταστω συνεργασια των δυο..

Δημοσ.

Επειδή δουλεύω το afterburner αρκετά χρονιά και για overclock μερικές φορές για αυτό το κρατάω. Έχεις ιδέα αν το HWinfo έχει επιλογή να βγάλει τα στατιστικά σε logitech lcd οθόνη? Γιατί εγώ από το G13 μου το βλέπω, δεν έχω overlay.

Αυτό δεν το ξέρω, αν δηλ υποστηρίζει το G13 σου το HWinfo. Νομίζω δεν έχει επιλογή αν και δεν το έχω ψάξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...