qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 με τι καρτες ειναι αυτα τα benchmarks ξερουμε; ναι ρε psycho, βάλε λινκ του benchmark δεν είναι άλλωστε "σωστό" να βάζεις εικόνες άλλων χωρίς αναφορά στη πηγή αλλά ούτε κι εμείς καταλαβαίνουμε πλήρως το setup τους
ggramenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ε εμα θελει gtx 780 για max settings τι να κανει στις κονσολες που επεξεργαστη και καρτα ενος μετριου pc? Λογικο ειναι να τρεχει χειροτερα απο το pc. Τουλαχιστον σε ενα δυνατο pc εχεις 60 fps ενω στις κονσολες τα 30 δεν τα ξεπερναει με τιποτα. ....δεν αποκλειω την αγορα του στο αμεσο μελλον και τα οποια θεματακια ειχα είμαι σιγουρος 99.9% ότι θα εξαφανιστουν με την Official εκδοση....καταφερα και το επαιξα με CPU FX6350 και GPU VTX3d HD7870 Tahiti Le Black Edition όλα σε High χωρις FPS πρόβληματα(δοξα τον ....θειο),εκτος από τα συνηθει υποπτα λιγο πολύ γνωστα σε ολους μας....ουτε βρηκα ασχημα τα γραφικα...παντα σε σχεση με αυτά που προσφερει το παιχνιδι παντα γιατι οντως υπαρχουν και παλαιοτερα παιχνίδια με πολύ ωραιοτερα γραφικα...απλα το συναισθημα που ειχα πλεον δεν συμβαδιζει με αυτό που περιμενα και απλα ρωταω αν αξιζει τελικα να ασχολούμαστε τοσο πολύ....αξιζει?? ......αναμενω τις οποιες εξελιξεις/βελτιωσεις και....ειδομεν!!!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεξί κλικ - Copy Image URL και βλέπεις από που είναι.Και 'γω στο Guru3D την είδα και την ανέβασα και 'δω.
manost Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ας μου απαντήσει κάποιος που το έχει ξεκινήσει και παίζει με ποντίκι και πληκτρολόγιο.Όταν είσαι μέσα σε αυοκίνητο, κυνηγάς κάποιον, και θέλεις να αρχίσεις να τον πυροβολείς. Με το Tab εμφανίζεις τη λίστα με τα όπλα που έχεις στο inventory σου και επιλέγεις ποιο θέλεις από αυτή. Μετά τί κάνεις για - να βγάλει ίσως το χέρι του από το παράθυρο α λα GTAIV; - μπορέσεις να πυροβολήσεις;
qsis Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μετά τί κάνεις για - να βγάλει ίσως το χέρι του από το παράθυρο α λα GTAIV; - μπορέσεις να πυροβολήσεις; νομίζω ότι διάβασα ή άκουσα σε review ότι δεν υπάρχει μάχη κατά την οδήγηση, απογοητευτικό.. Δεξί κλικ - Copy Image URL και βλέπεις από που είναι.Και 'γω στο Guru3D την είδα και την ανέβασα και 'δω. ναι οκ, απλά όταν έλεγα "σωστό" αναφερόμουν στο "savoir vivre" των φόρουμ και γενικά του ίντερνετ περί πηγών 1
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Ναι δε μπορείς να πυροβολήσεις μέσα απ' τα οχήματα
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Mόνο ο συνοδηγός πυροβολεί.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Με το Xbox360 controller λέει τίποτα το παιχνίδι ; Λέω το δεύτερο playthrough να το κάνω με το controller..Αλλά το aiming στα όπλα μου φάνηκε αρκετά δύσκολο ακόμα και με ποντίκι..
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εγώ με controller παίζω, απλά το aiming ειναι λίγο αργό, αλλά συνηθίζεις!
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τι αργό..Πυροβολάς τον εχθρό και το όπλο ξαφνικά κοιτάει στο Θεό..
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εγώ δεν έχω πρόβλημα. Έχω το goblin spec ops που ρίχνει burst
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχει aim assist για gamepad οποτε no worries
ggramenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ...παιδια δεν ξερω αν εχετε περασει από το Steam να δειτε τις Κριτικες.....απλα εχει κοκκινισει ο τοπος από τα αρνητικα....αμφιβαλλω αν εχει παρει άλλος ΑΑΑ τιτλος τοσες πολλες αρνητικες ψηφους...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Τι περίμενες δηλαδή, super wow graphs + super hype και μετά τρος το downgrade και λες άντε τουλάχιστον θα έχω 60 fps...but Noooooooooooo p.s. Τουλάχιστον το Dark Souls 2 ήταν παιχνιδάρα, μέχρι στιγμής κανέναν δεν άκουσα να λέει κάτι τέτοιο, και μην ξεχνάς ότι η Rockstar μας κακόμαθε. 1
manost Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 νομίζω ότι διάβασα ή άκουσα σε review ότι δεν υπάρχει μάχη κατά την οδήγηση, απογοητευτικό.. Ναι δε μπορείς να πυροβολήσεις μέσα απ' τα οχήματα Mόνο ο συνοδηγός πυροβολεί. Δηλαδή αν στήσεις σε κάποιο convoi ενέδρα και σ' αποφύγουν, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους κυνηγήσεις και να προσπαθήσεις να τους βγάλεις από το δρόμο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα