Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αν το βλεπεις ετσι ναι.Αν πηγαινες ενα χρονο πισω, οποιο φορουμ και να διαβαζες, αν τους ελεγες για gpu με vram ανω των 2gb , οι πιο πολλοι αν οχι ολοι, ελεγαν οτι ειναι αν δεν εχεις 3 μονιτορ ή δεν τρεχεις 4k ειναι overkill. Kαι αλλα games την ζηταγαν τοση vram αλλα μια χαρα πηγαινε στις περισσοτερες gpu.Αυτο και το skryrim μεχρι τωρα εχω δει οντως να την καταβροχθιζουν την vram
johnnyman Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 εδω το skyrim με full 4k textures mods παντου και δεν ξεπερναει ποτε τα 3gb vram..
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Το Skyrim με όλα τα mods φτάνει και τα 4GB Vram..
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Eρωτηση τωρα.. Εχετε δει καμια διαφορα στο game αν πειραξετε το gpu max buffered frames?Γιατι εγω δεν ειδα..Το εχω στο ενα αυτη την στιγμη.
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτό είναι το Maximum Pre-rendered frames που υπάρχει και στους οδηγούς.Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν βλέπεις διαφορές, στα FPS καλό είναι να το βάζεις πάντα στο 1 μιας και έχεις την καλύτερη δυνατή απόκριση.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επίσης το popup...δεν θυμάμαι σε πιο game νομίζω FC3 και GTAV ήταν σαν ψηφιδωτo φάση και έκανε όσο πλησίαζες render έτσι ώστε να μην φαίνεται άσχημο, εδώ που έχω δει είναι απλά pure magic poof voila, σαν το AC4, lame...
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτό είναι το Maximum Pre-rendered frames που υπάρχει και στους οδηγούς.Σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν βλέπεις διαφορές, στα FPS καλό είναι να το βάζεις πάντα στο 1 μιας και έχεις την καλύτερη δυνατή απόκριση. Thx αν και γνωριζω τι ειναι.Ρωτησα αν εχει οντως ανταποκριση το option αυτο.Υποτιθεται πως αν το εχεις στο ελαχιστο δυνατο, μειωνεις το Input lag αλλα το framerate γινεται πιο choppy.Τι το εβαλαν και αυτο αν δεν κανει τιποτα.Κατι αλλο psycho, εσυ ειδες διαφορα με το borderless που λενε καποιοι πιο πανω?Επισης δεν ειδα διαφορα..
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Επίσης το popup...δεν θυμάμαι σε πιο game νομίζω FC3 και GTAV ήταν σαν ψηφιδωτo φάση και έκανε όσο πλησίαζες render έτσι ώστε να μην φαίνεται άσχημο, εδώ που έχω δει είναι απλά pure magic poof voila, σαν το AC4, lame... Αυτό λέω..Σκέψου να είχε σοβαρό draw distance σαν του GTA IV τι θα παθαίναμε.. Thx αν και γνωριζω τι ειναι.Ρωτησα αν εχει οντως ανταποκριση το option αυτο.Υποτιθεται πως αν το εχεις στο ελαχιστο δυνατο, μειωνεις το Input lag αλλα το framerate γινεται πιο choppy.Τι το εβαλαν και αυτο αν δεν κανει τιποτα.Κατι αλλο psycho, εσυ ειδες διαφορα με το borderless που λενε καποιοι πιο πανω?Επισης δεν ειδα διαφορα.. Στα FPS βοηθάει πολύ να το έχεις στο ελάχιστο μιας και το ποντίκι έχει άψογη απόκριση..V-sync Off + Pre-rendered frames 1 = Pew Pew Δεν δοκίμασα με borderless, αλλά είναι τραγικό αν τρέχει το borderless καλύτερα από το exclusive fullscreen..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν πειράζει μέχρι να βγει το Division θα έχω αγοράσει pc από την NASA me GPU 128G ram οποτε θα είμαστε κομπλέ! Θέλει κανεις άλλος? Κερνάω 3
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλά εκεί να δεις downgrade που θα πέσει..Αλλά ας μην πάμε πολύ μακριά, κάτσε να δεις το Far Cry 4 τώρα στην Ε3 και πως θα 'ναι τέλος της χρονιάς που θα βγει. 1
BigBOSS Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Καλά απο την Νubisoft ηταν αναμενομενο αυτο το χάλι. Σχεδον ολα της τα παιχνιδια για pc έχουνε μυριάδες προβλήματα. Σε λιγες ημέρες θα δουμε το 45λεπτο gameplay βιντεο του Witcher 3, ελπιζω η CDprojekt να μην μας πουλήσει.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυτό λέω..Σκέψου να είχε σοβαρό draw distance σαν του GTA IV τι θα παθαίναμε.. Στα FPS βοηθάει πολύ να το έχεις στο ελάχιστο μιας και το ποντίκι έχει άψογη απόκριση..V-sync Off + Pre-rendered frames 1 = Pew Pew Δεν δοκίμασα με borderless, αλλά είναι τραγικό αν τρέχει το borderless καλύτερα από το exclusive fullscreen.. Για δοκιμασε και πες, γιατι και εμενα μου φαινεται τελειως κουλο..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 E όχι ρε dude, downgrade στο ίδιο engine?! Τόσο δηλαδή πιστεύεις? Well tbh δεν περιμένω τίποτα πια από Ubi, όταν βιάζεις super AAA τίτλους τι ειλικρινά περιμένεις από game της σειράς...
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Λοιπόν. i7 980x, 2x780ti sli και το παιχνίδι είναι απλά unplayable στα ultra setings +SMAA 1080p. Προφανώς υπάρχει θέμα με τη vram γιατί ενώ με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις "τρέχει" στα 60fps καρφί, το stuttering ΔΕΝ παλεύεται. Pauses του ενός δευτερολέπτου(!) καμιά φορά όταν τρέχω από δω κι από κει. Αν πάω περπατόντας κάτι γίνεται. Αν οδηγήσω.... γαμήθηκε! Και η φάση τώρα, κρατάω τα textures ultra και δοκιμάζω να ρίξω όλα τα υπόλοιπα στο absolute lowest. Ακόμα κι έτσι το stuttering είναι εντονότατο!!! Μόνο στα medium textures και ultra όλα τα υπόλοιπα το stuttering εξαφανίζεται (σχεδόν). Αλλά του πούστη αν είναι να παίξω έτσι με δύο 780ti. Άσε που ούτε καν στο ultra οι υφές δεν είναι και τίποτα το φοβερό... Δοκίμασα και ακραία πράγματα με 8xMSAA(!) και ενώ πιάνω ακόμα 60fps(!!) έχω stutter κάθε 3 δευτερόλεπτα. Optimization του κώλου δηλαδή.
ThanosWF Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αυριο μαλλον θα ειναι και το δικο μου review ετοιμο, θα πεσει λιγο χολη και κραξιματακι ετοιμαστείτε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα