ggramenos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 ....δεν αντεξα τελικα και........το αγορασα.....λοιπον σε μενα οι διαφορες με του θειου είναι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ και αναμενόμενες τελικα ...σε FX 6350-GPU VTX3d HD7870 Tahiti Le 2gb,DDR3 Ram 8gb 1600,1T Hard Disc Sata 3 ,Windows 8.1 64bit Resolution 1920X1080 V sync 1 Frame GPU Buffered 3 Textures High Anti-Aliasing MSAA 2X(παιρνει και 4Χ........) Graphics Quality Ultra Level of Detail Ultra Shadows Ultra Reflections Ultra Ambient Occlusion HBAO+High Motion Blur on Depth of field on Water Ultra Shader High ...το παιχνιδι παει σφαιρα ...δεν λαγγαρι,ομαλοτατη κινηση,σταθερο FPS σε ΟΤΙ χαμο και αν γινετε και γενικα PLAYABLE 100% ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δοκίμασα πάλι το παιχνίδι μετά τα Hotfix και τους νέους οδηγούς..Δεν άλλαξαν και πολλά, τα μεγάλα slowdowns μάλλον εξαφανίστηκαν αλλά το stutter πάει σύννεφο στο αμάξι ακόμα..Επίσης, το borderless δεν έκανε καμία διαφορά, μπορεί να 'ταν και χειρότερο.. Λοιπόν. i7 980x, 2x780ti sli και το παιχνίδι είναι απλά unplayable στα ultra setings +SMAA 1080p. Προφανώς υπάρχει θέμα με τη vram γιατί ενώ με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις "τρέχει" στα 60fps καρφί, το stuttering ΔΕΝ παλεύεται. Pauses του ενός δευτερολέπτου(!) καμιά φορά όταν τρέχω από δω κι από κει. Αν πάω περπατόντας κάτι γίνεται. Αν οδηγήσω.... γαμήθηκε! Και η φάση τώρα, κρατάω τα textures ultra και δοκιμάζω να ρίξω όλα τα υπόλοιπα στο absolute lowest. Ακόμα κι έτσι το stuttering είναι εντονότατο!!! Μόνο στα medium textures και ultra όλα τα υπόλοιπα το stuttering εξαφανίζεται (σχεδόν). Αλλά του πούστη αν είναι να παίξω έτσι με δύο 780ti. Άσε που ούτε καν στο ultra οι υφές δεν είναι και τίποτα το φοβερό... Δοκίμασα και ακραία πράγματα με 8xMSAA(!) και ενώ πιάνω ακόμα 60fps(!!) έχω stutter κάθε 3 δευτερόλεπτα. Optimization του κώλου δηλαδή. Έχεις σκοπό να ξαναδώσεις τόσα λεφτά σε PC μετά από όλα αυτά ;
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Έχεις σκοπό να ξαναδώσεις τόσα λεφτά σε PC μετά από όλα αυτά ; Ναι!!! 1
RPDrummer Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Πως γίνεται σε κάποιους να ρολλάρει απίστευτα και οι υπόλοιποι να τρώνε το stuttering στη μάπα (μαζί και γω) ;;
icenex Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εγώ αυτό που συμπεραίνω οπώς κ οι περισσότεροι εδώ μέσα θέλει patch και optimization κ τελικώς drivers της κάρτας γιατί άτομα κ με καλύτερα συστήματα έχουν θέματα ενώ άλλοι με κατώτερα δεν εχουν έστω κ στα high, δεν αντιμετωπίζουν τόσο τραγικές καταστάσεις οπότε για μένα υπομονή μέχρι να στρώσει κ να βρεθεί η σωστή συνταγή για όλα τα συστήματα..μ@λ@κία δεν λέω αλλα τι να κάνουμε.
Atzamestatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αρα εγω απο cpu και ram ειμαι καλυμμενος και θα οταν αλλαξω gpu το καλοκαιρι η το φθινοπωρο τοτε θα το παιξω στο ultra. Τωρα αναγκαστικα παω για medium... Εκτος αν βγει κανα patch που να βελτιωνει τοσο πολυ το perfomance ετσι ωστε να παιξει σε high ακομα και σε 560 ti. Αμα παιξεις σε 320x240 δεν χρειαζεται να παρεις καρτα γραφικων. Η 560TI κατι τετοιες αναλυσεις τις καταπινει για πλακα 2
aekoupoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 χωρις το hotfix μονοι με borderless δεν ειχα καθολου stutter μολις εβαλα το Hotfix εμφανιστηκε παλι το stuttering
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Εμένα με borderless ήταν πολύ χειρότερα. Πρώτα φορά μου συνέβη αυτό..
Atzamestatos Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Λοιπόν. i7 980x, 2x780ti sli και το παιχνίδι είναι απλά unplayable στα ultra setings +SMAA 1080p. Προφανώς υπάρχει θέμα με τη vram γιατί ενώ με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις "τρέχει" στα 60fps καρφί, το stuttering ΔΕΝ παλεύεται. Pauses του ενός δευτερολέπτου(!) καμιά φορά όταν τρέχω από δω κι από κει. Αν πάω περπατόντας κάτι γίνεται. Αν οδηγήσω.... γαμήθηκε! Και η φάση τώρα, κρατάω τα textures ultra και δοκιμάζω να ρίξω όλα τα υπόλοιπα στο absolute lowest. Ακόμα κι έτσι το stuttering είναι εντονότατο!!! Μόνο στα medium textures και ultra όλα τα υπόλοιπα το stuttering εξαφανίζεται (σχεδόν). Αλλά του πούστη αν είναι να παίξω έτσι με δύο 780ti. Άσε που ούτε καν στο ultra οι υφές δεν είναι και τίποτα το φοβερό... Δοκίμασα και ακραία πράγματα με 8xMSAA(!) και ενώ πιάνω ακόμα 60fps(!!) έχω stutter κάθε 3 δευτερόλεπτα. Optimization του κώλου δηλαδή. Pauses του ενος δευτερολεπτου ουτε σε μενα δεν κανει σε ολα τερμα με 7870...κατι αλλο θα φταιει
D.Luffy Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δεν ξέρω τι φταίει αλλά πρώτη φορά βλέπω κάτι τέτοιο.
Alex21121988 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Λοιπόν. i7 980x, 2x780ti sli και το παιχνίδι είναι απλά unplayable στα ultra setings +SMAA 1080p. Προφανώς υπάρχει θέμα με τη vram γιατί ενώ με τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις "τρέχει" στα 60fps καρφί, το stuttering ΔΕΝ παλεύεται. Pauses του ενός δευτερολέπτου(!) καμιά φορά όταν τρέχω από δω κι από κει. Αν πάω περπατόντας κάτι γίνεται. Αν οδηγήσω.... γαμήθηκε! Και η φάση τώρα, κρατάω τα textures ultra και δοκιμάζω να ρίξω όλα τα υπόλοιπα στο absolute lowest. Ακόμα κι έτσι το stuttering είναι εντονότατο!!! Μόνο στα medium textures και ultra όλα τα υπόλοιπα το stuttering εξαφανίζεται (σχεδόν). Αλλά του πούστη αν είναι να παίξω έτσι με δύο 780ti. Άσε που ούτε καν στο ultra οι υφές δεν είναι και τίποτα το φοβερό... Δοκίμασα και ακραία πράγματα με 8xMSAA(!) και ενώ πιάνω ακόμα 60fps(!!) έχω stutter κάθε 3 δευτερόλεπτα. Optimization του κώλου δηλαδή. Δοκιμασε να το τρεξεις στην μια gpu.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Dont worry guys με το επόμενο paid DLC θα επαναφέρουν το game στα graphs που δείξαν στην E3 και μαζί θα πάρετε και εκπτωτικό κουπόνι για την νέα κάρτα της Nvidia στα 16Gb Πλακα πλακα μιας και είναι νέο IP και είναι nubisoft σε κάνα χρόνο το κόβω για WD2 με τα graphs που είδαμε E3 και fully optimized...mark my words! 3
aekoupoli Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 μολις εβαλα το motion blur on εξαφανιστηκαν τα stuttering.ολα τερμα εκτος βεβαια τα textures που τα εχω high και HBAO+high και ΑΑ temporal smaa.εχω 40-60 frames.με αμαξι να τρεχω τερμα στην πολη σε εθνικη οδο κτλ
liakinen Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Δημοσ. 27 Μαΐου 2014 Αναρωτιόμουν τόσο καιρό, γιατί κάθε φορά που βλέπω σε προσφορά παιχνίδια όπως το Witcher, πάει από μόνο του το χέρι στο ADD TO CART αν και τα έχω φυσικά αγοράσει και τερματίσει εδώ και χρόνια. Μέχρι και την μάνα μου ώρες ώρες μου ρχεται να βάλω να κάνει τίποτα πίτες (με “τ” η λέξη να προλάβω κάνα εξυπνάκια ) και να στείλω στα παιδιά της CD Projekt να χουν να τρώνε τα παλικάρια την ώρα που δουλεύουν. Με την έλευση του Watch Dogs κατάλαβα το γιατί. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα