Προς το περιεχόμενο

Watch Dogs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο παιχνίδι , αλλά όπως έχω ξαναπεί και για το WF αν το πάρω, θα είναι μετά από 6 μήνες, όταν θα έχουν διορθωθεί τα προβλήματα και πιθανώς να έχει πέσει και η τιμή.

Τώρα ετοιμάζομαι για το FC3 και το Ghosts και το Bioshock inf.

Δεν βιάζομαι.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις εβαλα το motion blur on εξαφανιστηκαν τα stuttering.ολα τερμα εκτος βεβαια τα textures που τα εχω high και HBAO+high και ΑΑ temporal smaa.εχω 40-60 frames.με αμαξι να τρεχω τερμα στην πολη σε εθνικη οδο κτλ

Για δοκίμασε με 2xMSAA.

Δημοσ.

μολις εβαλα το motion blur on εξαφανιστηκαν τα stuttering.ολα τερμα εκτος βεβαια τα textures που τα εχω high και HBAO+high και ΑΑ temporal smaa.εχω 40-60 frames.με αμαξι να τρεχω τερμα στην πολη σε εθνικη οδο κτλ

To motion blur εμένα τα θολώνει όλα γιατί άραγε;

Δημοσ.

Δεν πειράζει μέχρι να βγει το Division θα έχω αγοράσει pc από την NASA me GPU 128G ram οποτε θα είμαστε κομπλέ! Θέλει κανεις άλλος? Κερνάω :D

Άστα να πάνε....... Πραγματικά αναρωτιέμαι τι requariments θα έχει το Division. Ανοιχτού κόσμου θα είναι και θα έχει 4 άτομα.....

Ίσως να λέω και πολλούς..... Θα θέλεις 5 χιλιάρικα pc για να το παίξεις.....

Χαίρομαι που ακούω κόσμο να μην έχει θέμα με την 7870...

Το ξέρω και εγώ ότι είναι @@κία αλλά ας περιμένουμε λίγο καιρό.. Δεν έγινε και τίποτα....

Δημοσ.

Άστα να πάνε....... Πραγματικά αναρωτιέμαι τι requariments θα έχει το Division. Ανοιχτού κόσμου θα είναι και θα έχει 4 άτομα.....

Ίσως να λέω και πολλούς..... Θα θέλεις 5 χιλιάρικα pc για να το παίξεις.....

Χαίρομαι που ακούω κόσμο να μην έχει θέμα με την 7870...

Το ξέρω και εγώ ότι είναι @@κία αλλά ας περιμένουμε λίγο καιρό.. Δεν έγινε και τίποτα....

....όχι την ....απλη HD7870.....αλλα την Tahiti Le....οσο για τις εταιριες.....δεν πιστευω να μην θελουν να πουλησουν.......67.000.000$=50.000.000ευρο πηγε το Watch Dogs!!!!

Δημοσ.

....όχι την ....απλη HD7870.....αλλα την Tahiti Le....οσο για τις εταιριες.....δεν πιστευω να μην θελουν να πουλησουν.......67.000.000$=50.000.000ευρο πηγε το Watch Dogs!!!!

Δεν έχω απλή 7870.....  Άρα αυτό είναι θετικό ξαναλέω  :P

όσο για τις εταιρίες, δεν ξέρω τι θέλουνε. Πραγματικά..

• Like 1
Δημοσ.

Δεν τους νοιάζει το PC, τα λεφτά θα τα βγάλουν από τις κονσόλες..Σε εμάς συμπεριφέρονται σαν να μας κάνουν και χάρη που το βγάζουν στο PC.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω απλή 7870.....  Άρα αυτό είναι θετικό ξαναλέω  :P

όσο για τις εταιρίες, δεν ξέρω τι θέλουνε. Πραγματικά..

.....καταναλωση=χρημα...

Δημοσ.

Πάντως το παιχνίδι έχει πολύ ωραία παρουσίαση στην ιστορία του πρωταγωνιστή, αλλά άμα έχεις κολλήματα χάνεις όλο το immersion..Είμαι περίεργος να δω αν το επόμενο AC θα έχει 16:10 support τώρα που στο Watch_Dogs έβαλαν.Αν και είναι ανάλογα το studio που αναλαμβάνει το κάθε παιχνίδι, του Κιέβου οι νεοΝΑΖΙ πάλι σαν τα μούτρα τους θα τα κάνουν..

Δημοσ.

Βλέπω πως τρέχει στο Ps4..Αν είχα Ps4 θα το έπαιρνα εκεί..Ήμαρτον, το παραμικρό δεν κάνει στο δρόμο με αμάξι και στο PC ακόμα και με TItan έχουν κολλήματα κάποιοι..

....Global PC Game Revenue Surpasses Consoles....

http://gamerant.com/pc-game-sales-exceed-console-global-revenue/

Ναι, λόγω MOBA/MMORPG.Γιατί στα υπόλοιπα..Στο Titanfall το PC ένα 2%..Όταν το One είχε το 50% και το 360 το 48%.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...