arxangelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Έχω μαύρα στίγματα κυρίως στην μύτη η οποία γεμίζει κάθε τρεις κ λιγο ακόμη κ όταν την καθαρίζω. Μήπως ξέρετε κανέναν τρόπο να τα απομακρυνω χωρίς να χρειάζεται να τα πατάω γιατί τραυματίζεται η μύτη κ δημιουργούνται σπυρία?
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Υπάρχουν ταινίες που αφαιρούν τα μαύρα στίγματα από την μύτη.Πολύ καλές είναι της Elizabeth Arden. Βρέχεις με νερό κολλάς στην μύτη,περιμένεις 10 λεπτά να στεγνώσει και τραβάς.Πεντακάθαρη η μύτη.
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μαφ, σε φαρμακείο τις βρίσκουμε ή σε καλλυντικά κλπ;
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Καθαρισμός με ατμό. Τσικαλάκι, βράζεις νερό, κεφάλι από πάνω με πετσέτα να καλύπτει το κεφάλι, κάθεσαι 10 λεπτά. Ανοίγουν οι πόροι, πιέζεις ελαφρά με βαμβάκι και έχεις δέρμα που τρίζει από καθαριότητα!
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Και μετά βγαίνει ο άλλος και το λέει "Ολοκαύτωμα". Τι Ολοκαύτωμα, υγιεινή.
MsquitoPrincess Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Τώρα σοβαρά, φάτσα γιαχνί; Αλήθεια; Μλκ, κάντο. Θα νιώθεις μετά την μάπα σου να αναπνέει και να ΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΛΚ.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μλκ, κάντο. Θα νιώθεις μετά την μάπα σου να αναπνέει και να ΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΛΚ. Εγώ καθαρίζομαι με γυαλόχαρτο και χλωρίνη.
μαφαλντα Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μαφ, σε φαρμακείο τις βρίσκουμε ή σε καλλυντικά κλπ; Καλλυντικά. Πλένουμε το πρόσωπο πρώτα ε;Με σαπούνι όχι μόνο νεράκι.
deesnider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Εγώ καθαρίζομαι με γυαλόχαρτο και χλωρίνη. Slowly the eggs! Άμα δεν έχεις δοκιμάσει αμμοβολή, δεν έχεις να μας πεις τίποτα...
insomniaK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2012 Μλκ, κάντο. Θα νιώθεις μετά την μάπα σου να αναπνέει και να ΛΑΜΠΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΛΚ. Θα προσελκύει τα κουνούπια όπως στην εθνική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα