Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πάντως εγω που ειμαι 22 δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με 9 χρόνια μικρότερη μου. Κομφορμίστα.
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Αλλά οι γκόμενες θέλουν το χρήμα. Οι άντρες πάντα με την καρδιά τους σκέφτονται. (Επειδή ειπώθηκαν κι αυτά εδώ) Εγώ πάντως το ομολογώ: Είμαι πολύ πιο φιλοχρήματος από τις περισσότερες γκόμενες. Σαφώς σκέφτομαι και με την καρδιά μου, αλλά το ρημάδι το μπικικίνι με συγκινεί τα μάλα! Τώρα, τι θα έκανα στην περίπτωση της θείτσας... ε! Εξαρτάται από το πόσο hot θα ήταν η θείτσα και από το πόσο φραγκάτη. Κυνικός δε λέω, αλλά ειλικρινής! Τους φανερώνω απ' την αρχή με τι κάθαρμα πάνε να μπλέξουν...
panosno1com Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 πάντως εγω που ειμαι 22 δεν θα μπορούσα να κάνω σχέση με 9 χρόνια μικρότερη μου. αλλο να σαι 30 και να κανεις με μια 22 και αλλο να σαι 22 και να κανεις με καποια 13
sphinxgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως το ομολογώ: Είμαι πολύ πιο φιλοχρήματος από τις περισσότερες γκόμενες. Σαφώς σκέφτομαι και με την καρδιά μου, αλλά το ρημάδι το μπικικίνι με συγκινεί τα μάλα! Τώρα, τι θα έκανα στην περίπτωση της θείτσας... ε! Εξαρτάται από το πόσο hot θα ήταν η θείτσα και από το πόσο φραγκάτη. Κυνικός δε λέω, αλλά ειλικρινής! Τους φανερώνω απ' την αρχή με τι κάθαρμα πάνε να μπλέξουν... χαχαχα φάση: για ένα μωβ θα σε ερωτευθώ για όλο το βράδυ και θα σου κάνω ότι σχέδια θέλεις (με τη γλώσσα! την Ιλιάδα θα σου γράψω)
trujillo2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον φιλε μου (τοπικ σταρτερ) χωρις να θελω να σε στενοχωρησω , σχεση με αυτα τα ηλικιακα δεδομενα δεν προχωρα : σκεψου οταν εσυ θα εισαι 50 και αυτη 41....αυτη θα θελει εξοδους κλπ κλπ , εσυ (δεδομενου οτι τα χροναι περνουν) θα βαριεσαι-κουραζεσαι....χωρια που αν αρχισουν ζηλιες κλπ.....ΒΡΑΣΤΑ! μπορει να περνας καλα τωρα ομως καλο ειναι να σκεφτεσαι και λιγο πρακτικα....οι σχεσεις μεταξυ των δυο φιλων πρεπει να ειναι MAX 6 χρονια (και πολλα λεω) αλλιως δεν υπαρχει χημεια , κοινα ενδιαφεροντα.επισης τωρα που εισαι 31 και αυτη 22 σ'αρεσει να βγαινεις με την παρεα της? (η οποια φανταζομαι θα ειναι πανω κατω στην ηλικια της) τι να συζητησεις με αυτους?γνωμη μου να το σταματησεις σιγα σιγα και να βρεις μια κοντα στην δικια σου ηλικια.....
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 απαντησες γρηγορα γρηγορα,παιζει να χουν ηδη βαφτισει το πρωτο παιδι. 5
trujillo2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 γενικα κοιταζα τα θεματα (πηγα πολυ πισω ειναι η αληθεια) κοιτα μακαρι το παιδι να ειναι ευτυχισμενο ομως μιλαω με βαση την λογικη.τετοια ηλικιακη διαφορα δεν εχει νοημα (δικη μου γνωμη καθαρα)
ennoeitai Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε trujillo2008 εγώ έχω εντυπωσιαστεί που 5 λεπτά μετά την εγγραφή σου, απάντησες σε ένα θέμα θαμμένο εδώ και τρεις μήνες. Παίζει να'χε φτάσει στην 50 σελίδα. συγγνώμη για το οφ τοπικ
trujillo2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε trujillo2008 εγώ έχω εντυπωσιαστεί που 5 λεπτά μετά την εγγραφή σου, απάντησες σε ένα θέμα θαμμένο εδώ και τρεις μήνες. Παίζει να'χε φτάσει στην 50 σελίδα. συγγνώμη για το οφ τοπικ εκανα την εγγραφη γιατι ηθελα να απαντησω στο θεμα ( η αληθεια ειναι πως την ειχα καθυστερησει την εγγραφη)
ennoeitai Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 17.το λεει απο κατω εννοώ στο μπλα μπλα
benign Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν φτανει που εχουμε πηξει στα μαλακοτοπικ στο Μπλα,Μπλα,ξεθαβουν και παλια τετοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα