Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παλιά χρόνια στην Ελλάδα είχαν τη φόρμουλα για να βρουν την ιδανική διαφορά ηλικίας σε κάθε ηλικιακή ομάδα: η γυναίκα είναι ιδανικό να έχει τα χρόνια του άντρα διά 2 συν 7 :-D

Βάλε +2 ακόμα και είμαστε μέσα!! :D

Δημοσ.

Ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα αλλα δεν φαινεται ιδιαιτερα.Προσωπικα ειμαι 16 και δεν εχω θεμα με το θεμα διαφορα ηλικιας.Αμα ηταν 3-4 χρονια μεγαλυτερη το πολυ ή και 1 χρονο μικροτερη δεν εχω θεμα.Παραπανω αμα ειναι μικροτερη ή μεγαλυτερη νομιζω οτι ξεφευγει.

Δημοσ.

Ειναι αρκετα μεγαλη η διαφορα αλλα δεν φαινεται ιδιαιτερα.Προσωπικα ειμαι 16 και δεν εχω θεμα με το θεμα διαφορα ηλικιας.Αμα ηταν 3-4 χρονια μεγαλυτερη το πολυ ή και 1 χρονο μικροτερη δεν εχω θεμα.Παραπανω αμα ειναι μικροτερη ή μεγαλυτερη νομιζω οτι ξεφευγει.

Νικολα εγω δεν κατάλαβα

τελικα δεν  έχεις θέμα με το θέμα διάφορα ηλικίας

η

αν υπάρχει μεγάλη διάφορα ηλικίας στο θέμα τότε ξεφεύγει το θέμα ?

• Like 1
Δημοσ.

Νικολα εγω δεν κατάλαβα

τελικα δεν έχεις θέμα με το θέμα διάφορα ηλικίας

η

αν υπάρχει μεγάλη διάφορα ηλικίας στο θέμα τότε ξεφεύγει το θέμα ?

Ιδιαιτερο θεμα δεν εχω αρκει να ταιριαζω με την κοπελα και να μην εχουμε αποστασεις στη σχεση μας λογω χαρακτηρε.Αμα υπαρχει πιο μεγαλη διαφορα δεν θα ηθελα εγω και θα ηταν πιο δυσκολο κατα τη γνωμη μου.
Δημοσ.

Αυτό που περιγράφεις έχει εφαρμογή στην ηλικία σου, στα 30 σου δε θα θες 34αρα
  • Like 1
Δημοσ.

MILF(αρος?) :-D  :ph34r:

Άμα τα βρίσκεται δεν υπάρχει ηλικία. Δεν έχετε να χάσετε τίποτα...

Άλλοι έχουν να πουν πολλά, κανείς όμως δεν σε ξέρει και δεν την ξέρει κανείς καλύτερα, οπότε μην ακούς κανέναν ;) 

Δημοσ.

Αρχικά 16χρονων είσαι (θέλεις update στο όνομα btw) πώς σκατά έχεις άποψη για το θέμα;
  • Like 1
Δημοσ.

Ενα σοβαρό όφελος ειναι ότι ετςι ο άντρας τη κάνει νωρίτερα κι έτσι επιτέλους ζεις κι εσυ τη ζωή σου :P

Πέθανα χαχαχαχα
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα ηθελα να κανω μια αρωτηση και να ακουσω τις αποψεις σας για αυτο το θεμα , ειμαι με μια κοπελα 18 χρονων και εγω ειμαι 25 με πολυ καλη αποψη των γονεων της για εμενα και ειδικα του αδερφου της οπου το παιδι ειναι 20 χρονων , δεν ξερω πως φαινεται παραεξω αλλα δεν με νοιαζει και ουτε και εκεινη σαφως απλα εχω ενδιασμους με την εννοια οτι ειναι στην ανατολη της ζωης της και εγω στα μισα, υπαρχει ερωτας τρελος σαφως η διαφορα ειναι οτι εκεινη ζει το τωρα που ειναι φυσιολογικο και δεν εγω σκεφτομαι και λιγο ποιο μετα λογο ηλικιας φανταζομαι ή μηπως δεν θα επρεπε να το κανω? και γενικα ποια ειναι η αποψη....

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...