geowizard Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 το θεμα ειναι πως 1η φορα τρωω τετοιο κολλημα με σχεση μου.για πολλους λογους.πρωτη φορα ειμαι με καποια και γουσταρω 1000%.παντα οσες σχεσεις εκανα ενιωθα καποιο κενο.ομως τωρα νιωθω τελεια 1000!!!απολυτα καλυμενος.ολα καλα μεχρι εδω.ομως απο κει και περα αρχιζουν τα ''αλλα'' να την σκεφτομαι ολη μερα,να ανησυχω μηπως μου την κανει,να φθειρομαι,να μην τρωω , να μην κοιμαμαι....κοινως εχω τρελλαθει απο τις σκεψεις.ουτε στη δουλεια μου ειμαι συγκεντρωμενος....ΣΚΑΤΑ!!!!!!!! Ειναι αυτο που λεμε εισαι ερωτευμενος. Το να βλεπεις καποια 4-5 φορες την εβδομαδα και να κοιμασε μαζι της δεν σε κανει να εισαι ερωτευμενος μαζι της, τωρα ομως εισαι. Αρχικα σοιγουρεψου (οσο γινεται) οτι κι εκεινη νιώθει παρομοια για σενα και εαν αυτο ισχύει τοτε προχωρα αδεως!
insomniaK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αρα τα "φτιάξατε" στον 1 χρόνο και 10 μήνες γνωριμίας ? Τον ελεγχεις στην αριθμητική;
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Κοιτα, θα σου πω τι κανω εγω και ισως δεις κατι παρομοιο σε σενα. Βιαζομαι να εξιδανικευσω καταστασεις, αναλογως με το τι μου λειπει. (στα λεω να τα ακουσω και εγω) Τωρα για σενα με αυτα που εχεις γραψει: Δεν νομιζω οτι στους 2 μηνες θα επρεπε να σε νοιαζει για το τι θα πουνε οι αλλοι, γιατι ακομα δεν ξερεις τι θελει να πει η ιδια και τι θες να της πεις εσυ (δεν κυριολεκτω εδω, ειναι meta κατασταση). Αραξε, και ειναι νωρις για τετοιες σκεψεις.
insomniaK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 που κολλαει αυτο; και γραφεται Εύα Στην κρίση μου για τον τύπο.
orion1986 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτο που προσπαθω ειναι μην πνιγομαι στις σκεψεις και κατα συνεπεια να μην ''φθειρομαι'' τοσο πολυ....αλλα ματαια....
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 αυτο που προσπαθω ειναι μην πνιγομαι στις σκεψεις και κατα συνεπεια να μην ''φθειρομαι'' τοσο πολυ....αλλα ματαια.... Φιλε μου χαλαρωσε και αστο να κυλισει μονο του... Μην το πολυ σκεφτεσαι γιατι μετα μπορει να σε ριξει πολυ ασχημα.... Τωρα το καλοκαιρακι θα δουν πολλα τα ματακια μας... Και τωρα ειναι η πιο δυσκολη περιοδος...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ??????31.γιατι? sorry για το offtopic, αλλά γιατί orion1986 με profile που έχει το ίδιο έτος γέννησης?
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ποσο καιρο ειστε μαζι αν επιτρεπεται? Επιτέλους κάποιος που έκανε την σημαντική ερώτηση. αυτο που προσπαθω ειναι μην πνιγομαι στις σκεψεις και κατα συνεπεια να μην ''φθειρομαι'' τοσο πολυ....αλλα ματαια.... Αν αρχίζεις να "φθείρεσαι" από συνιστώσες χαμηλού βεληνεκές σε μια κοινωνία που έχει την ανάγκη να δαχτυλοδείξει είτε την ηλικία σου είτε το τσουτσούνι σου, πως θα διαχειριζόσουν μετέπειτα κρίσιμα ζητήματα της σχέσης? Συνεχίστε το. Δεν έχετε σοβαρούς λόγους να μην προχωρήσετε. (Και όχι, η παρέα της δεν ειναι ουσιαστικός λόγος. Καλά θα κάνει να σεβαστεί τις επιλογές της)
-nick- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Συνεχίστε το. Δεν έχετε σοβαρούς λόγους να μην προχωρήσετε. (Και όχι, η παρέα της δεν ειναι ουσιαστικός λόγος. Καλά θα κάνει να σεβαστεί τις επιλογές της) +1
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Στην κρίση μου για τον τύπο. χμμμ οχι δεν κανει γιογκα. αναρωτιεμαι που το πας...
-nick- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 χμμμ οχι δεν κανει γιογκα. αναρωτιεμαι που το πας... Και καλα οτι για να τα βγαζει περα με 24χρονη πρεπει αυτη να κανει γιογκα για να ειναι ηρεμη ? Ινζομνιακ, dsspntd
Candlemass Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Και τελικά πόσες φορές αναφέρθηκε η λέξη (αντι)κομφορμισμός;
YiN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Φανταστείτε τώρα για πότε θα είχε βγει πορνίδιο η κοπέλα, αν ο τοπικ σταρτερ είχε πει ότι έχει και γαλλική μύτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα