Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 316
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και η αγαμία του μέσου αρσενικού χρήστη, υποψιάζομαι.

Εύα, το λέω δημόσια γιατί είναι σχετικά σπάνιο φαινόμενο, αλλά συμφωνώ.

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το αγχόμετρο του τοπικ σταρτερ θα έχει βαρέσει κόκκινα.

O oποιός καλά θα κάνει να συνεχίσει ως εχει με το 22χρονο και να μην ασχολείτε με οικογένειες και το τι λένε οι άλλοι... :mrgreen:

Ε όχι!!Δε το περίμενα απο εσένα αυτό

:P

Δημοσ.

Εύα, το λέω δημόσια γιατί είναι σχετικά σπάνιο φαινόμενο, αλλά συμφωνώ.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπδγ, οι συντρηπτική πλειοψηφία των γυναικών που ξέρω στα 20-24 ήταν πολύ πιο συντηρητικές απ'ότι κοντά και μετά τα 30.

Να τα λέμε αυτά.

images?q=tbn:ANd9GcR9crgg93TWHQI41PGYwT_Q5CbsSbLshWQeFDs0TqKq8pDipsZU3FRQOCIPtQ

Δημοσ.

Ε ναι, εγω δεν εδωσα σημασια σε αυτα που εχουν ειπωθει μεχρι τωρα και υπεδειξα ορθογραφικα λαθη. Εχεις δικιο.

x7TT1.jpg

Δημοσ.

εχω βαρεθει να διαβαζω αντρικα ποστ που μιλαμε περι κυτταριτιδας, στραβων δαχτυλων, μαλλιων και αλλα πολλα. τι εγινε ρε παιδια πιξαμε στους υπεργκομενους που ειναι στρογγυλαρα δεκαρια και ψαχνουν την εξισου τελεια γκομενα; κατι κοιλιες, τριχωτες πλατες και αφτια, κατι φαλακρες δεν αφορουν το αντρικο φυλλο ε; απορω που στα 30-35 το μονο σας κριτηριο ειναι η εμφανιση. συγχαρητηρια!

Τώρα μην λέμε μαμακιες για την τριχωτή κοιλια είναι πολύ must :P γνωστη και ως το μαξιλαράκι του ερωτα θα ήθελες να έτριβες το πρόσωπο σου σε μια τέτοια κοιλίτσα χαχαχαχαχα

Δημοσ.

Είναι ιδανική διαφορά πιστευω....

θα την μυήσεις στα άδυτα του σεξ ως ποιο εμπειρος....

Και μετά.....

Θα σε χωρίσει , και αυτα που έμαθε με σένα στο σεξ , θα τα κάνει στον επόμενο.

7nTnr.png

Ετσι ειναι η @#$%^& η ζωη! :mrgreen:

Διαφορά ηλικιας????? :fear: :-(

Εχω αρχισει και πιστευω, οτι αυτος ο αηδιαστικος κομφορμισμος που κουβαλατε οι περισσοτεροι σας σε διάφορα θεματα και ειστε προσηλωμενοι σε κοινωνικες προκαταληψεις και ιδεες περι του πρεπει και δεν πρεπει και τι θα πει ο κοσμος, κλπ, κλπ, οτι ειναι εμφυτος και εχει μπει πλεον στο DNA μας. :eek:

Δεν υπαρχει "τι θα λεει το περιβαλλον".

Δεν υπαρχει "τι θα λεει ο κοσμος".

Δεν υπαρχει "εχουμε διαφορά ηλικιας".

Δεν υπαρχει "φοβαμαι".

Ολα αυτα ειναι ανουσια να τα σκεφτεσαι. Εγω οταν ημουν 35 και ημουν καθηγητης σε σχολειο ειχα παει και με μαθητρια 17 χρονων(στην Ελλαδα ως γνωστον εχεις το δικαιωμα χωρις νομικο προβλημα να πας με οντα απο το αντιθετο φυλο, εφοσον και οι 2 συναινουν, εαν το εν λογω ον αντιθετου φυλου εχει κλεισει τα 14 , ειναι δηλαδη 15 ετων---και το πληρωσα βεβαια που πηγα και που δεν ημουν υποκριτης και κομφορμιστης να το κρυψω, με την απολυση μου απο το λυκειο αλλά αυτο ειναι αλλη ιστορια) επειδη ετσι ηθελα και ετσι ηθελε. Τοσο απλα. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να δωσεις λογαριασμο σε κανεναν απο την στιγμη που δεν τον βλαπτεις με λογικο τροπο.

Ειναι τραγικες αυτες οι κομφορμιστικες λογικες των διαφόρων κοινωνικων προτυπων συμπεριφορας. :-( Οποτε και μόνο που το σκεφτεσαι και ρωτας ειναι τραγικο.....

Εγω ειμαι ανθρωπος προς μιμηση.

Αρχικα πηγα να σε παραδεχτω αλλα το ποστ σου μετα (δευτερη παραθεση) τα ανετρεψε ολα! Το αν εισαι ανθρωπος προς μιμηση ασε τους αλλους να το κρινουν. Δεν γινεται βαση λογικης να οριζεις τον εαυτο σου ως προτυπο για μιμηση, αφου οι αλλοι θα σε μιμηθουν, δεν γινεται να μιμηθεις τον εαυτο σου. Εκτος και αν μιμησε τον εαυτο που θα ηθελες να εισαι.

Το οτι ειμαστε (εγω, εσυ και οσοι αλλοι ειναι) κατα του κοινωνικου κομφορμισμου και της μαζοποιησης δεν σημαινει οτι θα ισοπεδώσουμε αξιες, ηθικα ζητηματα και οτιδηποτε αλλο με το προσχημα της αχαλίνωτης ελευθερείας!

Το οτι σε απελυσαν απο το σχολειο (και ελπιζω να σου αφερεσαν και την αδεια ασκησεως επαγγελματος εκπαιδευτικου) ηταν απολυτα λογικο και δίκαιο! Οχι επειδη πηγες με οποιαδηποτε 17χρονη αλλα με την 17χρονη μαθητρια σου, ενω το κρατος σε εχει διορισει με τα χρηματα του λαου (και σε ιδιοτικο ισχυει το αναλογο. δεν αλλαζει κατι) ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ για να δωσεις παιδεια στην 17χρονη ανηλικη που δεν εχει αναπτηξει κριτηκη σκεψη και μπορει να παρασειρθεί και να κανει οτιδηποτε!

Αλλα βεβαια που ζουμε? Ελλαδισταν! Ουτε οι εκπαιδευτικοι δεν ξερουν ποιος ειναι ο ρολος τους στα σχολεια!

Και μην μου πεις οτι ειμαι off-topic ή οτι σε κρινω, γιατι εσυ πρωτος παρεκτραπηκες και προκαλεις μ'αυτα που γραφεις!

Και παρεπιπτοντως η 17χρονη κοπελα θα μπορουσε να ηταν η 17χρονη αδερφη μου.... και καλυτερα να το σταματισω εδω, γιατι αν το συνεχισω το προφιλ μου θα αλλαξει ομαδα απο μελη σε αποκλησμενους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...