Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Αυτός πώς τα ξέρει όλα αυτά; ολα ειναι μεσα μας, τα ξερουμε ηδη αλλα δεν τα ξερουμε.
-nick- Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 ολα ειναι μεσα μας, τα ξερουμε ηδη αλλα δεν τα ξερουμε. Πλατωνα θυμιζει αυτο.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 καλησπερα στην παρεα του insomnia . ειμαι 31 στα 32 και η κοπελα μου 22 στα 23 . εχουμε τρομερη χημεια ομως εγω κολλαω στην διαοφρα απο την αποψη τι θα λεει το περιβαλλον μας συγγενικο και φιλικο...πιστευετε πως πρεπει να μην δωσω σημασια?δεν θελω να την χασω απο την αλλη φοβαμαι Mεγαλη διαφορα ηλικιας .Εγω θα προτεινα να μην προχωρησεις αλλο.
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Η εκκλησία δεν το εγκρίνει νομίζω. Ε, ναι, αφού κάνει γούστο ανήλικα μόνο.;ρ
FilipposMD Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Να ρωτήσω κάτι offtopic που χάθηκε ο freedubus; ΘΑ τον έχει φάει καμιά πιτσιρικά...
Andreas2 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Όχι ρε από το καιρό που έβαλα την φωτογραφία του εξαφανίστηκε.
orion1986 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 με λυπη μου βλεπω πως σχεδον ολοι λετε να μην προχωρησω....κριμα γιατι περναμε πολυ καλα (και δεν εννοω μονο το ερωτικο κομματι)
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 με λυπη μου βλεπω πως σχεδον ολοι λετε να μην προχωρησω....κριμα γιατι περναμε πολυ καλα (και δεν εννοω μονο το ερωτικο κομματι) 31 εισαι ή 16?
Lucifer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Προχώρα ρε. Δεν πας για τη νίκη, για τον πόλεμο πας.
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 με λυπη μου βλεπω πως σχεδον ολοι λετε να μην προχωρησω....κριμα γιατι περναμε πολυ καλα (και δεν εννοω μονο το ερωτικο κομματι) Ρε συ, είναι πολύπλοκο ζήτημα, ναι μπορεί να είναι η γυναίκα της ζωής σου αλλά ίσως, ΙΣΩΣ, ΙΣΩΣ να ήρθε σε λάθος στιγμή. Προς το παρών έχετε κάποια διαφορά ηλικίας που δεν συμπληρώνεται εύκολα, πιστεύω εν μέρει το βλέπεις και εσύ. Ασχετα όμως του τη λέμε εμείς εσύ θα πρέπει να αφήσεις την σχέση να εξελιχθεί και να έχει τον φυσιολογικό της κύκλο.
Toufas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Στο οτι εσυ κολλας στο τι θα πουνε οι αλλοι, και οχι εκεινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα