Προς το περιεχόμενο

Το νέο παγκόσμιο Internet Protocol IPv6, είναι πλέον εδώ!


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με την επίσημη συμμετοχή περισσότερων από 2500 διαχειριστών ιστοτόπων, 50 διαχειριστών δικτύου και πολυάριθμων προμηθευτών οικιακής δικτύωσης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συντονισμένη προσπάθεια για τη

μετάβαση του κλάδου προς το IPv6. Έχοντας ως βάση την επιτυχία της περυσινής δοκιμαστικής λειτουργίας στην Παγκόσμια Ημέρα του IPv6, η Internetκοινότητα, με την ισχυρή υποστήριξη ηγετών του κλάδου, αποφάσισε τον περασμένο Ιανουάριο όχι απλά να δοκιμάσει ξανά το IPv6, αλλά να το ενεργοποιήσει και να το διατηρήσει ενεργό.

 

Η Cisco προετοιμαζόταν εδώ και καιρό για τη μετάβαση αυτή και είναι υπερήφανη που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μέλη που θα πραγματοποιήσουν την παγκόσμια παρουσίαση του IPv6. Έχει επίσης ενεργοποιήσει το IPv6 στον ιστοτόπο <http://www.cisco.com> www.cisco.com καθώς και ως προεπιλογή σε όλους τους router οικιακής χρήσης της σειράς E. Η Cisco διαθέτει την ευρύτερη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων IPv6 για κάθε προμηθευτή στον κλάδο και οι λύσεις της για τους παρόχους υπηρεσιών χρησιμοποιούνται από διαχειριστές δικτύου σε όλον τον κόσμο. Επιπλέον, αναπτύσσει σταδιακά το

IPv6 στο δικό της επιχειρηματικό δίκτυο, ενώ εξακολουθεί να συνεργάζεται με τους πελάτες, την Cisco Services και ομάδες προγραμματιστών ώστε να διασφαλίσει ότι πιθανά προβλήματα που ενδέχεται να ανακύψουν θα αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά σε αυτήν την κρίσιμη φάση της μετάβασης.

 

Παρότι αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για το Internet, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμη για να εγκαταλείψουμε το IPv4 και να επιτρέψουμε στο IPv6 να αξιοποιήσει τη δυναμική του. Ενώ σήμερα διαθέτουμε ιστοτόπους που αντιπροσωπεύουν την πλειοψηφία της διακίνησης δεδομένων στο Internet και χρησιμοποιούν το IPv6, καθώς και συσκευές συνδεδεμένες στο Internet με IPv6, η διαδρομή που θα συνδέει αυτούς τους ιστοτόπους με αυτές τις συσκευές, θα απαιτήσει περισσότερο χρόνο ώστε να είμαστε σε θέση να ξεπεράσουμε τις πρώτες μηχανές IPv4 και να επεκταθούμε χωρίς αυτές. Ωστόσο, η πλατφόρμα εγκαταλείπεται και έχουμε ήδη χαράξει σαφή πορεία προς μια σημαντική και βιώσιμη ανάπτυξη του κλάδου της δικτύωσης με βάση την ευρεία υιοθέτηση του IPv6.

 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση αυτής της μετάβασης. Το όραμα, η αφοσίωση και η σκληρή εργασία είχαν ως αποτέλεσμα να βγει το IPv6 από το εργαστήριο και να μπει στις ζωές μας.

 

Καλώς ήλθατε στο IPv6.

 

Επεξ/σία από insomnia.gr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...