thess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Έχω την εξης απορία.. πριν μερικους μηνες ειχα κανει 2 ταττου. θελω να σβησω το ενα εκ των 2. Ποια μεθοδο προτεινετε και ποσο κοστολογείτε ? (ειναι περιπου 30 γραμματα) Αλλίως έχετε να προτείνετε καποιο make-up cover για καλυψη ? Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2012 από thess
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 πριν μερικους μηνες ... (ειναι περιπου 30 γραμματα) "Κωνσταντίνα θα σ'αγαπώ για πάντα"
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 "Κωνσταντίνα θα σ'αγαπώ για πάντα" + να είναι η thess.
BadBoy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Laser. Ρώτα σε κάποιο δερματολόγο. Να ξέρεις όμως ότι υπάρχει η πιθανότητα ουλής στο σημείο. Ο γιατρός θα στα πει καλύτερα. ΥΓ. Έτσι για το χαβαλέ, για να ρωτάει για make up μάλλον γυναίκα είναι. Και το τατουάζ το κόβω 99.9% για αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω.
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Laser. Ρώτα σε κάποιο δερματολόγο. Να ξέρεις όμως ότι υπάρχει η πιθανότητα ουλής στο σημείο. Ο γιατρός θα στα πει καλύτερα. ΥΓ. Έτσι για το χαβαλέ, για να ρωτάει για make up μάλλον γυναίκα είναι. Και το τατουάζ το κόβω 99.9% για αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω. ή κάποιος πιτσιρικάς που θέλει να περάσει από κανα έλεγχο για τίποτα σχολές αστυνομικών/ναυτών κλπ ...
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Καλησπέρα. Έχω την εξης απορία.. πριν μερικους μηνες ειχα κανει 2 ταττου. θελω να σβησω το ενα εκ των 2. Ποια μεθοδο προτεινετε και ποσο κοστολογείτε ? (ειναι περιπου 30 γραμματα) Διαβαζα κατι για μια αλοιφη αλλα λεει για τατου που ειναι 3+ χρονων ( γενικα εχει αποτελεσμα, ξερει κανεις ?) Αλλίως έχετε να προτείνετε καποιο make-up cover για καλυψη ? Αν το πρόβλημα είναι το περιεχόμενο και όχι ότι έχεις κάνει tattoo, σκέψου και τη λύση του να το διορθώσεις με cover up tattoo.
D_N_A Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Laser. Ρώτα σε κάποιο δερματολόγο. Να ξέρεις όμως ότι υπάρχει η πιθανότητα ουλής στο σημείο. Ο γιατρός θα στα πει καλύτερα. ΥΓ. Έτσι για το χαβαλέ, για να ρωτάει για make up μάλλον γυναίκα είναι. Και το τατουάζ το κόβω 99.9% για αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω. Για lazer αποκλείεται να τον αφήσει ο δερματολόγος αν όντως το έκανε πριν μερικούς μήνες. Η ουλή είναι 99% σίγουρη. Δεν μας έχει πει σε ποιο σημείο είναι το tattoo
Sarandis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 σκέψου και τη λύση του να το διορθώσεις με cover up tattoo. Αυτό. Το laser θα σου αφήσει ουλή στο σχήμα του tattoo, ψάξε youtube να δεις πως γίνεται, δε νομίζω να σου αρέσει
CtrlFreak Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9mIBKifOOQQ&feature=relmfu
thess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 λοιπον λοιπον τα σχολιαζω ενα ενα με τη σειρα. το ταττου ειναι στα χερια. Οχι δεν ειναι του τυπου "κωνσταντινα σε αγαπω" MsquitoPrincess ναι το σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να μαυρισω ολο το χερι μου για το συγκεκριμένο (και μαλλον σε αυτο με βλεπω να καταλήγω) Sarandis/D_N_A ναι ειδα πως γινεται και σκεφτομαι την ουλη μετα για αυτο δεν το εκανα ακομα BadBoy οχι δεν ειμαι γυναικα ... απλα σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να το καλυπτω το tattoo
MsquitoPrincess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 MsquitoPrincess ναι το σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να μαυρισω ολο το χερι μου για το συγκεκριμένο (και μαλλον σε αυτο με βλεπω να καταλήγω) Φίλοι που έχουν ταττουατζίδικο μου είπαν ότι πλέον οι τεχνικές δεν περιλαμβάνουν το να αφήνεις κενά στο δέρμα. Όπου δηλαδή δεν μαυρίζεις το σημείο, το καλύπτεις με απόχρωση στο χρώμα του δέρματος. Δες κατα πόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς κάτι τέτοιο, για να μην μαυρίσει όλο το χέρι. Αλλιώς, μανίκι σαν αυτό που φοράει ο Μπατίστ όταν δεν θες να φαίνεται. Προσωπική άποψη ότι χίλιες φορες να είναι σαν πίνακας το χέρι σου, παρά να έχει σημάδια ή ουλές.
kage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 αυτη η κρεμα στο βιντεο εχει κανα 25-30ε! υπαρχει κρεμα που αφαιρει τα ταττοο και λειζερ.απο τα βιντεακια χλωμο να σου αφησει ουλες...απλα θελει φροντιδα
thess Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 MsquitoPrincess και αυτο με το χρωμα του δερματος το σκεφτηκα αλλα το ανοιχτο χρωμα θα καταφερει να καλυψει το μαυρο ?(γιατι σκεψου πιανει αρκετα μεγαλο μερος το ταττοου, μαυρο ειναι, και ειμαι αρκετα ασπρος οποτε θα ειναι σαν να καλυπτεις το μαυρο με ασπρο απο πανω) σε αυτο σκαλωσα αλλιως χαλαρα θα το εκανα. εαν οντως γινεται οπως λες ειναι η πιο καλη λυση. προς το παρον καμια φορα λογω περιστασεων μανικια φοραω για να μην φαινονται
pikos2000gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 http://www.heavy-r.com/video/117424/Dr_tattoff/ Βιντεο με αφαιρεση τατουαζ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα