cyber_katsarida Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 προσπαθώ από την πέμπτη να καλέσω μια δημόσια υπηρεσία στην Αθήνα. κάθε πρωί έπαιρνα το κινητό με το hands free και ξεκινούσα τις κλήσεις. 3 διαφορετικά νούμερα. στα 2 δε το σήκωνε κανένας στο άλλο συνεχώς μιλούσαν. αυτή η διαδικασία γίνοταν όλο το πρωί. σήμερα που καλώ πάλι, μετά από μερικές κλήσεις σηκώνουν το τηλέφωνο αλλά δε μου απαντά κανείς. από μέσα ακούγοταν συνομιλία από ένα κοπάδι γυναικών. οι τηλεφωνήτριες που εργάζονται σκληρά. είχαν συζήτηση για τον παπαδάκη, την μενεγάκη και κάποιον ηθοποιό που δεν κατάλαβα ποιος ήταν γιατί η μια που μιλούσε ήταν λίγο μακριά. μετά η κουβέντα πήγε σε διάφορα θέματα... επί περίπου 5 λεπτά είχα ανοιχτό το τηλέφωνο και άκουγα τα γέλια και τις συζητήσεις. στο τέλος μου το κλείσανε χωρίς να μιλήσουν. δυστυχώς το σκέφτηκα λίγο αργά αλλά τα τελευταία 2 λεπτά τα ηχογράφησα. αν το έκανα από την αρχή της κλήσης θα ακούγοταν πολλά περισσότερα προσπαθώ εδώ και ώρα στο ίδιο νούμερο και συνεχώς "μιλάει". επειδή έχω πάρει ανάποδες και είναι σημαντικό το θέμα και δε μπορώ να επικοινωνήσω ακούω προτάσεις. οι κυρίες αφήνουν ανοιχτό το τηλέφωνο και συζητούν μεταξύ τους. αν δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρω την υπηρεσία και να ανεβάσω την ηχογράφηση δε νομίζω να εκπλήσσεται κανείς με αυτό μιας και όλοι τα ξέρουμε. απλώς είναι διαφορετικά όταν έχεις και αποδείξεις. δυστυχώς δεν είμαι στην Αθήνα για να περάσω από εκεί. ελπίζω να μην αναγκαστώ να κατέβω γι αυτό το λόγο Υ.Γ με είχε προειδοποιήσει συνάδελφός τους σε άλλο υποκατάστημα ότι δεν πρόκειται να σηκώσουν το τηλέφωνο. κάτι ήξερε
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δεν θα τις πειράξει κανείς. Όποιος τολμήσει, μαύρο φίδι που τον έφαγε.
minaras_tio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ποιος τους πληρωνει αυτους ειπαμε..;;; Sent from my iPhone using Insomnia
Alxnks Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 και να ηταν η μονη δημοσια υπηρεσια/τμημα που γινεται αυτο...
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Αχάριστο σε βρίσκω, Δε λές πάλι καλά που το σήκωσαν και σου προσφεραν 5 λεπτά χαζολογήματος να περνάει η ώρα. Δε λες πάλι καλά που είχαν πάει στην υπηρεσία ημέρα λαϊκής ? γι' αυτό δε πάει μπροστά η Ελλάδα γιατί έχουμε τέτοιους αχάριστους πολίτες σσαν τον cyber_katsarida ... Εννοείται ότι θα τους κλ@άσεις ... ξέρεις τι να απολυθουν και να μην εχουν να φανε.ζωα Τι λες ρε μεγάλε , εδώ με βάση όλα τα στοχεία υπάρχει έλλειψη προσωπικού στο δημόσιο (έχει ακούσει ποτέ κάνεις υπεύθυνο δημ. υπηρεσίας να λέει "είμαστε κομπλέ?") αν δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρω την υπηρεσία και να ανεβάσω την ηχογράφηση ανέβασέ τη να ρίξουμε λίγο γέλιο. Υπηρεσία κάοιου ασφ. ταμείου να υποθέσω ?
minaras_tio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ανεβασε τη αδερφε.. Θελω να γελασω!!!! Sent from my iPhone using Insomnia
athlios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι αλλα όταν τις πήρε τηλεφωνο τις είχε πει καθαρα : " Η συνομιλια σας θα ηχογραφηθει για λογους ασφαλειας".
DrLo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι ανέβασέ την , είναι τελείως νόμιμο. Μην ορκίζεσαι. Ανέβασέ τη και στείλε μας το link σε pm ... η "αμαρτία" πάνω μου.
mastor10 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι αλλα όταν τις πήρε τηλεφωνο τις είχε πει καθαρα : " Η συνομιλια σας θα ηχογραφηθει για λογους ασφαλειας". αυτος το ειπε, τωρα αν η αλλη δεν το ακουσε προβλημα της οποτε upload αφοβα
minaras_tio Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ακομα να την ανεβασεις;; Sent from my iPhone using Insomnia
centaur80 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Φίλε μου δεν είσαι ο μοναδικός!! Εγώ πέρισυ προσπαθούσα να πάρω το Υπουργείο Μεταφορών. Συνοπτικά η ιστορία μου: Παίρνω τηλέφωνο στο κεντρικό αριθμό που βρίσκω στο site. Παίρνω και ο αυτόματος τηλεφωνητής αναφέρει διάφορα νούμερα, τα οποία τα σημειώνω όλα και αρχιζω να τηλεφωνώ. Μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες απανταει κάποιος και από την αγανάκτησή μου αρχίζω να περιγράφω το πρόβλημα μου. Με διακόπτει στο τέλος και μου λέει πως ο αριθμός ήταν οικία και είχε κάνει παράπονα περιπου ένα χρόνο στο Υπουργείο για να το σβήσουν από τον τηλεφωνητή. Πάλι καλά που ήξερε την απάντηση ο άνθρωπος και με εξυπηρέτησε!! Αυτά τα ρεμάλια πληρώνουμε!!
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Για να καταλάβω, τελικά σ' εξυπηρέτησε ο άσχετος κύριος που απάντησε απ' το σπίτι του, αντί για την αρμόδια υπηρεσία; Ρε παιδιά, ΜΟΝΟ στην Ελλάδα τελικά μπορεί να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις! Στο Ράδιο Αρβύλα αν το έκαναν σκετς, θα έλεγα "τι υπερβολές που λένε"
arxaggelos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 προσπαθώ από την πέμπτη να καλέσω μια δημόσια υπηρεσία στην Αθήνα. κάθε πρωί έπαιρνα το κινητό με το hands free και ξεκινούσα τις κλήσεις. 3 διαφορετικά νούμερα. στα 2 δε το σήκωνε κανένας στο άλλο συνεχώς μιλούσαν. αυτή η διαδικασία γίνοταν όλο το πρωί. σήμερα που καλώ πάλι, μετά από μερικές κλήσεις σηκώνουν το τηλέφωνο αλλά δε μου απαντά κανείς. από μέσα ακούγοταν συνομιλία από ένα κοπάδι γυναικών. οι τηλεφωνήτριες που εργάζονται σκληρά. είχαν συζήτηση για τον παπαδάκη, την μενεγάκη και κάποιον ηθοποιό που δεν κατάλαβα ποιος ήταν γιατί η μια που μιλούσε ήταν λίγο μακριά. μετά η κουβέντα πήγε σε διάφορα θέματα... επί περίπου 5 λεπτά είχα ανοιχτό το τηλέφωνο και άκουγα τα γέλια και τις συζητήσεις. στο τέλος μου το κλείσανε χωρίς να μιλήσουν. δυστυχώς το σκέφτηκα λίγο αργά αλλά τα τελευταία 2 λεπτά τα ηχογράφησα. αν το έκανα από την αρχή της κλήσης θα ακούγοταν πολλά περισσότερα προσπαθώ εδώ και ώρα στο ίδιο νούμερο και συνεχώς "μιλάει". επειδή έχω πάρει ανάποδες και είναι σημαντικό το θέμα και δε μπορώ να επικοινωνήσω ακούω προτάσεις. οι κυρίες αφήνουν ανοιχτό το τηλέφωνο και συζητούν μεταξύ τους. αν δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρω την υπηρεσία και να ανεβάσω την ηχογράφηση δε νομίζω να εκπλήσσεται κανείς με αυτό μιας και όλοι τα ξέρουμε. απλώς είναι διαφορετικά όταν έχεις και αποδείξεις. δυστυχώς δεν είμαι στην Αθήνα για να περάσω από εκεί. ελπίζω να μην αναγκαστώ να κατέβω γι αυτό το λόγο Υ.Γ με είχε προειδοποιήσει συνάδελφός τους σε άλλο υποκατάστημα ότι δεν πρόκειται να σηκώσουν το τηλέφωνο. κάτι ήξερε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα