Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται! Πήγα σήμερα να πάρω για δεύτερη φορά εισητήρια από τη ΝΔ(φυσικά και ψηφίζω άλλο κόμμα). Στις πρώτες εκλογές κατάφερα να πάρω με αρκετή ταλαιπωρία και αναμονή. Επιχείρησα και σήμερα να πάρω αν και δεν είχε κόσμο, ένας κύριος στην πόρτα ρωτούσε αν είσαι μέλος του κόμματος, φυσικά και έφαγα πόρτα. Μου έκανε εντύπωση όμως εκείνη την ώρα ένας άλλος νεαρός πήγε να μπει ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Κομματάρχης-> Είστε μέλος του κόμματος;

Νεαρός-> Ναι, ναι έχω ξαναπάρει..

Κομματάρχης-> Εννοώ είστε γραμμένος στο κόμμα;

Νεαρός-> Α... Ναι...

Κομματάρχης-> Τότε περάστε...

Μου κανεί εντύπωση η απάντηση του νεαρού και η στάση του και φαντάζομαι πως τον δούλευε κανονικά....

Η ερώτηση μου είναι ... Υπάρχει άλλος έλεγχος για τα στοιχεία σου και αν πράγματι είσαι γραμμένος...

Όποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως... Ευχαριστώ !!

Δημοσ.

Ο λόγος είναι απλός. Σίγουρα θέλω να ψηφίσω στις εκλογές αλλά τα εισητήρια είναι ακριβά και δεν μου περισσεύουν 50€ ώστε να πάω στο χωριό μου για 2 μέρες.

Δημοσ.

Χαίρεται! Πήγα σήμερα να πάρω για δεύτερη φορά εισητήρια από τη ΝΔ(φυσικά και ψηφίζω άλλο κόμμα). Στις πρώτες εκλογές κατάφερα να πάρω με αρκετή ταλαιπωρία και αναμονή. Επιχείρησα και σήμερα να πάρω αν και δεν είχε κόσμο, ένας κύριος στην πόρτα ρωτούσε αν είσαι μέλος του κόμματος, φυσικά και έφαγα πόρτα. Μου έκανε εντύπωση όμως εκείνη την ώρα ένας άλλος νεαρός πήγε να μπει ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

Νεαρός-> Α... Ναι...

Μου κανεί εντύπωση η απάντηση του νεαρού και η στάση του και φαντάζομαι πως τον δούλευε κανονικά....

Η ερώτηση μου είναι ... Υπάρχει άλλος έλεγχος για τα στοιχεία σου και αν πράγματι είσαι γραμμένος...

Όποιος γνωρίζει κάτι και μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως... Ευχαριστώ !!

Υπάρχουν κομματικές ταυοτότητες αν εννοείς αυτό.

Δημοσ.

Από το νεαρό που μπήκε δεν ζήτησε ταυτότητα απλώς του είπε προχώρα εκεί. Στις πρώτες εκλογές που είχα παρεί απλώς ζήτησαν την αστυνομικη ταυτότητα και διεύθυνση(βαλαμε 4 άτομα στην ίδια διευθυνση). Για να γίνω πιο ξεκάθαρος αν πω κι εγώ οτί είμαι μελός και μου πεί συνεχίσε στην διαδικασία, μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα μου ζητηθεί η κομματική ταυτότητα ή θα γίνει όπως και την πρώτη φορά με αστυνομική ταυτότητα.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

αν πω κι εγώ οτί είμαι μελός και μου πεί συνεχίσε στην διαδικασία, μήπως γνωρίζει κάποιος αν θα μου ζητηθεί η κομματική ταυτότητα ή θα γίνει όπως και την πρώτη φορά με αστυνομική ταυτότητα.

Θέλω να πιστέυω πως ναι.

Βέβαια θέλω να πιστεύω ότι δεν θα δίναν εισητήρια καν αλλά μη τα θέλουμε και όλα δικά μας.

Δημοσ.

Νεαρός-> Α... Ναι...

Πήγαινε και εσύ με αέρα και πες οτι είσαι μέλος. Αν σου ζητήσουν ταυτοτητα πες οτι είναι στο χωριο. Στην χειρότερη να σε πλακώσουν στις σφαλιάρες και στις κλωτσιές.

Δημοσ.

Αυτο το συστημα με τα εισιτηρια υπαρχει σε αλλη χωρα του κοσμου;

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτο το συστημα με τα εισιτηρια υπαρχει σε αλλη χωρα του κοσμου;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...