Toufas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αυτο το συστημα με τα εισιτηρια υπαρχει σε αλλη χωρα του κοσμου; Sent from my iPhone using Insomnia Αυτο το συστημα με τα εισιτηρια υπαρχει σε αλλη χωρα του κοσμου; Sent from my iPhone using Insomnia στην αγγλια οχι παντως: http://www.aboutmyvote.co.uk/how_do_i_vote.aspx επειδη ψηφισα στις τελευταιες δημοτικες εκλογες, εχουν και 1η και 2η επιλογη πανω στο ψηφοδελτιο. πχ μπορω να ψηφισω 2 κομματα, και αμα δεν συκεντρωσει η πρωτη μου επιλογη τους ψηφους, πανε στην 2η.
minaras_tio Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 στην αγγλια οχι παντως: http://www.aboutmyvote.co.uk/how_do_i_vote.aspx επειδη ψηφισα στις τελευταιες δημοτικες εκλογες' date=' εχουν και 1η και 2η επιλογη πανω στο ψηφοδελτιο. πχ μπορω να ψηφισω 2 κομματα, και αμα δεν συκεντρωσει η πρωτη μου επιλογη τους ψηφους, πανε στην 2η.[/quote'] Κανα ξενοδοχειο, κανα εστιατοριο να πας να τσιμπησεις κατι ρε αδερφε στην πολη που πας, δεν εχει;; Ε ρε τα γιδια! Κριμα. Sent from my iPhone using Insomnia
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πήγαινε και εσύ με αέρα και πες οτι είσαι μέλος. Αν σου ζητήσουν ταυτοτητα πες οτι είναι στο χωριο. Στην χειρότερη να σε πλακώσουν στις σφαλιάρες και στις κλωτσιές. Καλού κακού πάρε τον Παυλόπουλο μαζί σου να καθαρίσει.
george263 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 δεν νομίζω να ασχολούνται αλλού πουθενά με τις εκλογές όπως στο ελλαδιστάν ...
Sorath Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2012 Τρεις γνωστούς μου έχω που στις προηγούμενες εκλογές πήραν όλοι τους δωρεάν εισιτήρια πανεύκολα απο την ΝΔ. Φυσικά ούτε μέλη ήταν, ούτε καν ψηφοφόροι τους. Απλώς είπαν οτι και καλά θα ψηφίσουν τον τάδε υποψήφιο της ΝΔ στο τόπο που θα πάνε.
skipperas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 αεροπορικά από εξωτερικό βάζουν? δε θα με χάλαγε ένα 3ημεράκι στο Ελλαδιστάν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα