zazik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μόλις γύρισα απο το σπιτι της αδερφής μου το οποίο το διαρήξανε. Η αδερφή μου έφυγε στις 12:00 η ώρα απο το σπίτι , και ήρθε με τα δυο της μωρά εδώ , σστο πατρικό μας. Έκατσε 30-40 λεπτά , και επεστρεψε σπίτι της. Πανικόβλητη μας πήρε τηλέφωνο , ότι βρήκε το σπίτι άνωκάτω , και ότι μάλλον είναι ακόμα μέσα. Χεστηκαμε απανω μας , και αμέσως πήρα το αμαξι και έτρεξα. Πανικόβλητη η αδερφή μου ,στην πιλοτή , να μου φωνάζει "Είναι ακόμα μέσα....!!! Τους ακουσα....Τα παιδιά μου Χριστέ μου....!!!" Ακούω έναν θόρυβο απο τον ακάλυπτο , και ένα αυτοκίνητο με 2 άτομα βάζει μπρος και φευγει(δεν είδα πινακιδες γμτ) πάνω στον πανικο. Έρχεται τάχιστα η Ομάδα Δίας , ανεβένουνε στον 2ο , πήγα και εγώ μαζί τους. Με τα πιστολια στο χέρι , μπηκανε μέσα και ψάξανε , άφαντοι όμως. Κοιτάξανε στην ταράτσα , στο υπόγειο , στον ακάλυπτο , πουθενα. Εδώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στην Ομαδα Δίας , και για την αντιδρασή τους , και για την δράση τους στο συγκεκριμένο γεγονος. Εκτός απο κάτι μετρητά κρυμμένα , δεν πήρανε τίποτε άλλο , ευτυχως ( λαπτοπ , σταυρους και χρυσαφικά των παιδιών...). Δεν ξέρω αν ήτανε ακόμα μέσα όταν μπήκε η αδερφή μου , πάντως βούτηξε τα παιδιά αμέσως και κατέβηκε κάτω , και είπε ότι άκουσε μια φωνή. Πέρασα μεγάλο σοκ , και οι γονείς μου , και πόσο μάλλον η αδερφή μου με τα δυο μωρά (τριών και ενός χρονου). Και επειδή , στην ευρύτερη γειτονιά της περιοχής μου , είναι το 6ο-7ο περιστατικο , και με αφορμή αυτό που έγινε με τον φοιτητη Ιατρικής , πλέον πρέπει να προσέχουμε ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Ps : H πόρτα ασφαλείας , τριπλοκλειδωμένη , και όμως την παραβίασαν....
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αρχίζω και νιώθω μειονεκτικά που κανένας δεν έχει καταδεχτεί να διαρρείξει το σπίτι μου (που δεν είναι και κανα φρούριο). τόσο χάλια φαίνεται ? Λες να του κάνω μια ανακαινησούλα ?
kostas_dr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως ακριβώς παραβίασαν την πόρτα ασφαλείας; Ρωτάω γιατί και εμείς λέμε για αλλαγή πόρτας, αλλα μ' αυτά που ακούω...
DrLo Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Έρχεται τάχιστα η Ομάδα Δίας , ανεβένουνε στον 2ο , πήγα και εγώ μαζί τους. Με τα πιστολια στο χέρι , μπηκανε μέσα και ψάξανε , άφαντοι όμως. Μόνο εμένα μου φαίνεται fail αστυνομικοί να επιτρέπουν σε πολίτη να έρθει μαζί τους σε ένα εν-δυνάμει σκηνικό πιστολιδιού ???
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Αναγκαστικά...Πρεπει ο ιδιοκτήτης να ειναι μαζί θεωρητικά ωστε να δώσει άδεια... Που ξέρεις μετά αν έλειπε κάτι και δε κατηγορουσε την αστυνομια?
zazik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Πως ακριβώς παραβίασαν την πόρτα ασφαλείας; Ρωτάω γιατί και εμείς λέμε για αλλαγή πόρτας, αλλα μ' αυτά που ακούω... Αυτή ήτανε και η δικιά μου απορία , ενας της Διας μου είπε ότι έχει σημάδια λοστου. Και οτι παροτι είναι ασφαλειας , ξερουνε να την ανοιξουνε....
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 σε περίπτωση που γινόταν νταβαντούρι και έτρωγε ο topic starter καμιά σφαίρα θα είχα κυρώσεις? ξέρει κανείς τι ισχύει βάση νόμου σε αυτή την περίπτωση ? είχαν υποχρέωση να του ζητήσουν να μείνει πίσω η όχι ?
geowizard Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδια ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! Ποσες φορες να το πουμε πια; Μπορει να μην βγαζει απο τους τοιχους ξαφνικα οπλα λειζερ και να ακινητοποιεί τους ληστες, αλλα ενημερωνει εσας, γειτονες, αστυνομια κτλ και μπορει να τρομαξει τους ληστες κα να φυγουν. Και πορτα με χιλιες δυο κλειδαριες να εχεις τιποτα δεν γινεται.
zazik Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 σε περίπτωση που γινόταν νταβαντούρι και έτρωγε ο topic starter καμιά σφαίρα θα είχα κυρώσεις? ξέρει κανείς τι ισχύει βάση νόμου σε αυτή την περίπτωση ? είχαν υποχρέωση να του ζητήσουν να μείνει πίσω η όχι ? Εκατσα πισω , εννοείται..... Παιδια ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! Ποσες φορες να το πουμε πια; Μπορει να μην βγαζει απο τους τοιχους ξαφνικα οπλα λειζερ και να ακινητοποιεί τους ληστες, αλλα ενημερωνει γειτονες, αστυνομια κτλ και μπορει να τρομαξει τους ληστες κα να φυγουν. Και πορτα με χιλιες δυο κλειδαριες να εχεις τιποτα δεν γινεται. Σου χει τύχει και μιλάς εκ πείρας φαντάζομαι , εξου και η παλικαρια σου....
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αυτα τα μετρητα πως γινεται και τα βρισκουν παντα...?
Cossutius. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Θες να ανεβάσω φωτό κάποια στιγμή απ το σπίτι μου να δεις που έψαχναν να βρουνε μετρητά? Εδω γκρέμισαν βρε και τη ποδιά της μπανιέρας σε μένα... Προφανώς κάποιος ηλίθιος τους έδωσε λάθος σπίτι. Μέχρι και τη ζάχαρη είχαν σκίσει...τα χω γράψει σε ένα παλαιό τόπικ
Dark_Duck Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αυτα τα μετρητα πως γινεται και τα βρισκουν παντα...? Εχουν μυτη ή σκύλο ή και τα δύο.
MJBulls23 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Παιδια ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ! Ποσες φορες να το πουμε πια; Μπορει να μην βγαζει απο τους τοιχους ξαφνικα οπλα λειζερ και να ακινητοποιεί τους ληστες, αλλα ενημερωνει εσας, γειτονες, αστυνομια κτλ και μπορει να τρομαξει τους ληστες κα να φυγουν. Και πορτα με χιλιες δυο κλειδαριες να εχεις τιποτα δεν γινεται. Or this. Ή κατι απλουστερο. Σκυλια. 2-3. Φοβεροι φυλακες. Με συναγερμο, 6 προβολεις με αισθητηρα κινησης και 2-3 σκυλια(εστω και του γειτονα που παντα διατηρουσε 2 τουλαχιστον σκυλια με το ενα παντα δεμενο και το αλλο "λυμενο" και οπου γαυγιζουν με το παραμικρο-αυτο βασικα ειναι κακο καμια φορα αφου σου σπανε τα νευρα) εως τωρα ποτέ δεν......ας μην το πω.
nicoc89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 αυτα τα μετρητα πως γινεται και τα βρισκουν παντα...? λογικά ψάχνουν παντού αλλα και τα μέρη που τα κρύβουμε ίσως ειναι λιγο πολυ τα ίδια στους περισσότερους , δεν νομίζω να έχουμε όλοι ιδικές κρύπτες και κρυψώνες. απο εκεί και πέρα παίζει και το φαινόμενο inside job που είχε πάθει παλιά ένας γείτονας μου.
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 συναγερμός δεν πρέπει να λείπει απο κανένα σπίτι.Ειναι μια επένδυση για την ασφάλεια μας. Οσοι μπορούν ας πάρουν και ενα σκύλο φύλακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα