Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Eλα... Συνέχισε το... Ενα κλικ μακριά.

Ελα, καντο το κλικ πια! (no offence luci)

Βεβαίως. Εγώ το έχω ξαναπεί, το ΜπλαΜπλα πληρώνει. Έχουμε αποκαταστήσει πολύ κόσμο.

Η γκομενα του ειναι στο ινσομνια;

Δημοσ.

Αν υπαρχει αρχειο, θα πηγαινα να διαβασω οσο πιο πολλα σβησμενα μηνυματα προλαβαινα.

Και θα εκαν mod τον φρηνταμπα για ενα μηνα μετα απο εμενα.

Δημοσ.

Α τώρα αλλάξατε γκόμενες, ωραία αν και μετά το προηγούμενο μην τις καλείτε εδώ κα έχουμε καινούργια ban. Sellers αυτή τη φορά έχε το νού σου. :P

Επί του θέματος πάλι, εγώ θα έκανα μόνιμο ban κάποιους ξερόλες που έχουμε εδω πέρα που μόλις κάνεις ένα λάθος πέφτουν πάνω σου και δεν το μπορώ. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.

Δημοσ.

εγώ θα έκανα μόνιμο ban κάποιους ξερόλες που έχουμε εδω πέρα που μόλις κάνεις ένα λάθος πέφτουν πάνω σου και δεν το μπορώ.

''Και δεν μπορώ'' είναι το σωστό. Χωρίς ''το''.

Δημοσ.

''Και δεν μπορώ'' είναι το σωστό. Χωρίς ''το''.

Δεν εννοούσα και δεν το μπορώ (δηλαδη δεν μπορώ να κάνω το μπάν)εννοούσα και δεν το μπορώ (δηλαδή αυτό που γίνεται)

Και ναι τώρα προσπαθείς να με καταστρέψεις ψυχολογικά το ξέρω.... :P

Δημοσ.

Και των 2.

:mrgreen: :mrgreen:

Αν υπαρχει αρχειο, θα πηγαινα να διαβασω οσο πιο πολλα σβησμενα μηνυματα προλαβαινα.Και θα εκαν mod τον φρηνταμπα για ενα μηνα μετα απο εμενα.

Οντως, καλο αυτο...

και θα άλλαζα το νικ μου σε Enola Gay πάντως.

+1 γι αυτο αλλα μου τελειωσαν οι θετικοι ψηφοι για σημερα. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ MODS?

Δεν εννοούσα και δεν το μπορώ (δηλαδη δεν μπορώ να κάνω το μπάν)εννοούσα και δεν το μπορώ (δηλαδή αυτό που γίνεται) Και ναι τώρα προσπαθείς να με καταστρέψεις ψυχολογικά το ξέρω.... :P

ban him! :devil:

Τέτοια έκανε και στη δικιά του και δεν άντεξε η κοπέλα.

Κατι ξερεις εσυ φανταζομαι! :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ θα επέτρεπα τις πολιτικές συζητήσεις.

Μετά θα έφευγα για πάντα από το ίνσομνια ως χρήστης και δε θα ξαναέγραφα ποτέ. Μόνο θα διάβαζα.

Δημοσ.

Εγώ θα επέτρεπα τις πολιτικές συζητήσεις.

Μετά θα έφευγα για πάντα από το ίνσομνια ως χρήστης και δε θα ξαναέγραφα ποτέ. Μόνο θα διάβαζα.

Μα το θεμα ειναι να γραψεις για να δωσεις τοπο (ή καλυτερα server) στην οργη! :devil:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...