Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα παιδια. μια φιλη μου μου εδωσε το λαπτοπ της για να της το φτιαξω. της επεσε κατω και μαλλον χτυπηθηκε ο σκληρος της και εχει πολλα και σημαντικα αρχεια μεσα. εβγαλα τον δισκο τον εβαλα στον δικο μου και ενω τον αναγνωριζει δεν μπορει να κανει αντιγραφη των αρχειων.τι μπορω να κανω??

Δημοσ.

active@file recovery και ό,τι μπορέσει να ανακτήσει,μετά από εκεί μόνο σε επαγγελματική εταιρία, που θα πάρει όμως εκατοντάδες € και πάλι δεν είναι εγγυημένο ότι θα τα βρει όλα.

Καλού κακού πριν από αυτό τρέξε το Hard Disk Sentinel και ανέβασε εδώ φωτογραφία για το τι λέει για τον δίσκο αυτόν.

Δημοσ.

το προβλημα δεν ειναι οτι δεν τα βρισκω. ολα τα αρχεια της ανοιγουν κανονικα.αλα δεν μπορω να τα αντιγραψω.

εβαλα τοο προγραμματακι που μου ειπες και λεει:

There are 104 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area.

Based on the number of remapping operations, the health of the disk was decreased in different steps.

There are 79 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk.

At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further.

It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.

It is recommended to backup immediately to prevent data loss.

τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα απο οτι καταλαβαινω.

εχει λεει 10% health

Δημοσ.

Επίσης έχε υπόψη πως όσο πιο πολύ είναι σε λειτουργία ο δίσκος, υπάρχει να πιθανότητα να χειροτερεύει η κατάστασή του. Οπότε ίσως ήταν καλό να κινηθείς λίγο γρήγορα με την ανάκτηση που είπε ο TheELF.

Δημοσ.

εχω αρχισει ηδη και παιρνω οτι μπορω να σοσω.και βλεπουμε... παντως σε χειροτερη κατασταση ειναι ο δικος μου ο c. βεβαια το ηξερα μιας και τον εχω πανω απο 9 χρονια (απο τους πρωτους SATA 2).εχει λεει 0 ζωη...

Δημοσ.

καλημερα και παλι. ακομα προσπαθω να περασω τα αρχεια καθως βγαζει προβλημα CRC και ολο σταματαει. δοκιμασα με το xcopy απο cmd αλλα και εκει παλι τα ιδια. με το winrar παλι τα ιδια. μηπως να τρεξω live ubuntu και να τα στειλω στον αλλο δισκο??η και απο linux θα βγαζει crc προβληματα??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...