Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

και μια ζωη μαλακας θα παραμεινω.

Ειχαν ερθει δυο τουριστριες και με παρακαλαγανε 5 φορες τουλαχιστον να τις παω σε κλαμπ,αλλα εγω δεν ηξερα ποιον φιλο να φερω αν και δεν εχω πολλους για να μην τις φαει.Και η παπαρια ειχα γενεθλια χτες και ηρθαν αυτοι οι φιλοι γνωστοι και τις ειδαν και τις καμακωσανε και θα βγουν σημερα.Αν και εγω φταιω που ειπα στα κοριτσια οχι το μετανιωσα και στεναχωριεμαι πολυ τωρα.Ποσο μαλακας ειμαι πια θεε μου?

Δημοσ.

Δεν ειναι τοσο μαλακια οσο διστακτικότητα. Γιατι κότεψες ; Σιγα σε κλαμπ θα πηγαινατε...! Βεβαια ξερω αλλιως ειναι πισω απο μια οθονη ή οταν τα σκεφτομαστε και αλλιως οταν μας τυχαινουν... Μην μεμψιμοιρείς ,στην επόμενη ευκαιρια που θα παρουσιαστει, εκμεταλευσουν την οσο μπορεις ! Και να μου πεις δεν εχεις γνωστους να καλεσεις; πες οτι οντως δεν εχεις και θα τις συνοδεψεις μονο εσυ. Αν υπαρχει καποια απο τις τουριστριες που της αρεσεις ,θα στο δειξει με καποιο τροπο . Αλλιως τουλαχιστον θα χεις βγει εξω σε κλαμπ με..τουριστριες απ το να μεμψιμοιρεις και να στεναχωριεσαι !

Δημοσ.

απο που να αρχισουμε? Το οτι φοβασαι οτι ο φιλος θα σου φαει τις γκομενΕΣ? Ή το οτι σου τις φαγανε οι bros?

oats and squats την επομενη φορα.

Δημοσ.

Είσαι αρκετά μαλάκας, ΑΛΛΑ.

Πρέπει να κάνεις κατι που δεν έχεις μάθει να το κάνεις. Άλλοι κυνηγάγανε γκόμενες από μικροί, άλλοι γεννήθηκαν με μια έμφυτη αυτοπεπήθηση ενώ άλλοι δεν ήταν ιδιέτερα γκομενιάρηδες αλλά βρήκαν κάποια στιγμή μια γκόμενα, πήραν φόρα και τα άλλα κύλησαν μόνα τους.

Αυτά μέχρι τα 18-20 χρόνια.

Εσύ που δεν ανήκεις σε καποια από αυτές τις κατηγορίες, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν προσπάθησες και πολύ από την τελευταία φορά που άνοιξες τόπικ.

Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση είναι ότι πρέπει να ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ. Και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύεις τώρα. Το πιο δύσκολο είναι στο μυαλό σου μέχρι να πας να της μιλήσεις, επειδή φοβάσαι ότι δεν θα πιάσει, επειδή δεν έχεις αυτοπεπήθηση και γιατι δεν ξέρεις το πως πρέπει να κινηθείς. Λίγα όμως δευτερόλεπτα αφού πάρεις το ρίσκο θα σκεφτείς ότι δεν ήταν τελικά και τόσο δύσκολο και απλά θα περιμένεις μετά τα αποτελέσματα.

Θα έρθει μία χυλόπιτα, δύο, την τρίτη θα πιάσει.

Όμως πρέπει ρώτα να ρισκάρεις κάποιες φορές

Δημοσ.

εγω δεν τις παω σε club τις τουρίστριες , απλά μένω ακίνητος και με θαυμάζουν

Δημοσ.

Είσαι αρκετά μαλάκας, ΑΛΛΑ.

Πρέπει να κάνεις κατι που δεν έχεις μάθει να το κάνεις. Άλλοι κυνηγάγανε γκόμενες από μικροί, άλλοι γεννήθηκαν με μια έμφυτη αυτοπεπήθηση ενώ άλλοι δεν ήταν ιδιέτερα γκομενιάρηδες αλλά βρήκαν κάποια στιγμή μια γκόμενα, πήραν φόρα και τα άλλα κύλησαν μόνα τους.

Αυτά μέχρι τα 18-20 χρόνια.

Εσύ που δεν ανήκεις σε καποια από αυτές τις κατηγορίες, πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο. Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν προσπάθησες και πολύ από την τελευταία φορά που άνοιξες τόπικ.

Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση είναι ότι πρέπει να ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ. Και δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιστεύεις τώρα. Το πιο δύσκολο είναι στο μυαλό σου μέχρι να πας να της μιλήσεις, επειδή φοβάσαι ότι δεν θα πιάσει, επειδή δεν έχεις αυτοπεπήθηση και γιατι δεν ξέρεις το πως πρέπει να κινηθείς. Λίγα όμως δευτερόλεπτα αφού πάρεις το ρίσκο θα σκεφτείς ότι δεν ήταν τελικά και τόσο δύσκολο και απλά θα περιμένεις μετά τα αποτελέσματα.

Θα έρθει μία χυλόπιτα, δύο, την τρίτη θα πιάσει.

Όμως πρέπει ρώτα να ρισκάρεις κάποιες φορές

Nuclear%2Bphysics.png

Δημοσ.

αν τις πας σε κλάμπ άντε να τις πιάσεις κουβέντα εκει μεσα στο ντάπα ντούπα . Άσε που παίζει να τις την πέσουν άλλοι / να την πέσουν σε άλλους ... τωρα που το σκέφτομαι , παίζει να ήθελαν να τις κεράσεις κιόλας .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...