zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εκεί που πίστευα πως είχα βρεί το καλύτερο home made mouse pad (ένα χαρτί Α4) για επιφάνειες όπου τα optical mouse είχανε θέματα, τώρα ανακαλύπτω πως το mighty mouse της Apple δεν συνεργάζεται και τόσο καλά (έχει θέματα με την Α4, χάνει επαφή που κ που). Τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω, καμιά ιδέα;
YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εκεί που πίστευα πως είχα βρεί το καλύτερο home made mouse pad (ένα χαρτί Α4) για επιφάνειες όπου τα optical mouse είχανε θέματα, τώρα ανακαλύπτω πως το mighty mouse της Apple δεν συνεργάζεται και τόσο καλά (έχει θέματα με την Α4, χάνει επαφή που κ που). Τι άλλο μπορώ να χρησιμοποιήσω, καμιά ιδέα; Το γραφείο σου έχει γυαλί;
evabb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 το mouse pad του ικεα μια χαρα δουλευει και κανει 50 σεντς
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το γραφείο σου έχει γυαλί; όχι είναι μελαμίνη σε απομίμηση ξύλου
YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 όχι είναι μελαμίνη σε απομίμηση ξύλου Λογικά δεν χρειάζεσαι mousepad για το συγκεκριμένο mouse τότε.
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν το εξήγησα, η χρήση του mouse στην επιφάνεια αυτή την φθείρει, δηλαδή χαλάει τη γυαλάδα της κ η περιοχή που γίνεται η χρήση του mouse φαίνεται πιό ματ, γιαυτό θέλω ένα mousepad!
YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δεν το εξήγησα, η χρήση του mouse στην επιφάνεια αυτή την φθείρει, δηλαδή χαλάει τη γυαλάδα της κ η περιοχή που γίνεται η χρήση του mouse φαίνεται πιό ματ, γιαυτό θέλω ένα mousepad! Οκ σε αυτή την περίπτωση δεν κολλάει το mouse λόγω της επιφάνειας. Παίζει να κάθεται κανα σκουπιδάκι μια στο τόσο μέσα στην τρύπα και να την ακούει λίγο απλώς. Η συνταγή δεν είναι να αλλάξεις το Α4 αλλά να φυσάς την τρύπα =ρ
insomniaK Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Poire, ονομάζεται αυτό που θα ρωτήσεις στο επόμενο θέμα και το αγοράζεις από τον μπακάκο ή ονλάιν.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το συγκεκριμένο καταραμένο ποντίκι πάντα θα έχει πρόβλημα, ότι και να του κάνεις. Κοινώς άλλαξε το ποντίκι, όχι το mousepad.
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Poire, ονομάζεται αυτό που θα ρωτήσεις στο επόμενο θέμα και το αγοράζεις από τον μπακάκο ή ονλάιν. ...και την έχει πίσω την ουρά Το συγκεκριμένο καταραμένο ποντίκι πάντα θα έχει πρόβλημα, ότι και να του κάνεις. Κοινώς άλλαξε το ποντίκι, όχι το mousepad. νομίζω το mighty mouse είναι το καλύτερο ποντίκι που έχει βγάλει η Apple μέχρι στιγμής!
YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το συγκεκριμένο καταραμένο ποντίκι πάντα θα έχει πρόβλημα, ότι και να του κάνεις. Κοινώς άλλαξε το ποντίκι, όχι το mousepad.
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 νομίζω το mighty mouse είναι το καλύτερο ποντίκι που έχει βγάλει η Apple μέχρι στιγμής! Έχεις δοκιμάσει άλλα ποντίκια; Διότι όσοι είχαν Mighty Mouse— ακόμα και οι πιο προβατο-users της Apple— λένε ότι είναι αισχρό ποντίκι. Κι εγώ το ίδιο λέω, το είχα μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Κάκιστο ποντίκι. Καμία ακρίβεια, σπαστική συμπεριφορά και χάλασε κιόλας αμέσως. Σκουπίδια. Μετά πήγα σε Microsoft Wireless Mouse 5000 το οποίο είναι εξαιρετικό. Υπόψιν, για τον iMac το πήρα.
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Έχεις δοκιμάσει άλλα ποντίκια; Διότι όσοι είχαν Mighty Mouse— ακόμα και οι πιο προβατο-users της Apple— λένε ότι είναι αισχρό ποντίκι. Κι εγώ το ίδιο λέω, το είχα μέχρι πριν 2-3 χρόνια. Κάκιστο ποντίκι. Καμία ακρίβεια, σπαστική συμπεριφορά και χάλασε κιόλας αμέσως. Σκουπίδια. Μετά πήγα σε Microsoft Wireless Mouse 5000 το οποίο είναι εξαιρετικό. Υπόψιν, για τον iMac το πήρα. Δεν έχω δοκιμάσει όχι, αλλά... 1. για τo "καμία ακρίβεια" τι εννοείς; 2. τι ακριβώς έπαθε και χάλασε; 3. σπαστική συμπεριφορά; δηλαδή;
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δε δουλεύει καλά σε αρκετές επιφάνειες (λογικό, αφού είναι απλό optical mouse και όχι laser). Εκεί που ένα οποιοδήποτε laser ποντίκι, ακόμα και των 15€ είναι μια χαρά, αυτό μπορεί να "κολλάει". Ακόμα και πάνω σε mousepad η ακρίβειά του δεν είναι τόσο καλή όσο τα άλλα ποντίκια. Δηλαδή το σέρνω με το χέρι και ενώ θα έπρεπε να πάει στο σημείο Α[0,0] αυτό πάει στο Β[3,5]. Μιρκό πρόβλημα για γενική χρήση, σπαστικό όταν προσπαθείς να επιλέξεις κάτι στο Photoshop ή γενικά οπουδήποτε θέλεις ακρίβεια. Εμένα μου χάλασε το καλώδιο. "Βγήκε" στο μπροστινό σημείο, εκεί όπου ενώνεται με το σώμα του ποντικιού.
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Φίλε, δουλεύω Pshop κ εγώ κ μου κάνει εντύπωση αυτό που λες. Ξέρεις μπορεί πάνω στην επιφάνεια που το είχες να μην δούλευε σωστά, όσο για το καλώδιο νομίζω εάν ψάξεις στο youtube σίγουρα θα βρείς βιντεάκι για το πώς το ανοίγουν συνεπώς πιστεύω θα καταφέρεις να το διορθώσεις, είναι κρίμα να το πετάξεις για το λόγο αυτό, εφόσον δεν έσπασε κάτι (γνώμη μου). Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος, το μόνο θέμα μου είναι που δυσκολεύομαι τον "δείκτη" να τον έχω πάντα στη σωστή θέση για κλίκ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα