YiN Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ή μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου μαους από την αρχή. Κάπου θα έχει μανιουαλ και γι'αυτό ο ζόραν =ρ Πέρα από την πλάκα, ζοραν δεν έχουν όλοι την υπομονή σου, ξες κάποιοι θέλουν να τα παίρνουν έτοιμα τα πράγματα =ρ
Haldol Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Κι εγώ ικανοποιημένος ήμουν όσο το είχα. Το πρόβλημα ήταν όταν πήρα άλλο, τότε κατάλαβα ότι με το Mighty Mouse πάλευα τσάμπα. Όσο δεν έχεις δοκιμάσει κάτι καλύτερο ικανοποιείσαι και με αυτό που έχεις. Εγκατέλειψα το Mighty Mouse μετά το 2ο χαλασμένο εγώ. Είχα αγοράσει ένα τέτοιο αρχικά (επειδή μου άρεσε το design ) το οποίο χάλασε. Έπαθε ότι έγραψα παραπάνω. Το κόλλησα σ' εκείνο το σημείο. Μετά από καιρό διάλυσε τελείως. Εκείνη την εποχή αγόρασα τον iMac, οπότε απέκτησα και δεύτερο τέτοιο. Ε, χάλασε κι αυτό στο ίδιο σημείο μέσα σε ελάχιστους μήνες. Εκεί παράτησα τα συγκεκριμένα ποντίκια και βρήκα την υγειά μου. Να γίνει μια φορά, "έτυχε". Να γίνει ξανά με καινούριο, ε μάλλον είναι κακοφτιαγμένο ποντίκι. Δε θα κάθομαι να παίζω και να επιδιορθώνω μια πλαστικούρα optical mouse που έχει και τόσα λεφτά χωρίς λόγο. Προφανώς δε σου λέω "πέτα το και πάρε άλλο", αλλά άμα τυχόν σου χαλάει... κρίμα θα είναι να δώσεις τόσα λεφτά για να ξαναπάρεις ένα κακό ποντίκι.
zoranb Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ή μπορείς να φτιάξεις ένα δικό σου μαους από την αρχή. Κάπου θα έχει μανιουαλ και γι'αυτό ο ζόραν =ρ Πέρα από την πλάκα, ζοραν δεν έχουν όλοι την υπομονή σου, ξες κάποιοι θέλουν να τα παίρνουν έτοιμα τα πράγματα =ρ Ναι το δέχομαι, για να δω τώρα όμως αυτό το καιρό πόσοι θα αγοράζουν πράγματα με την ίδια ευκολία! Η εποχή του DIY ξεκινάει... ΝτουιτΓιορσελφάδες ενωθείτε!
JimxxZe Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Εγώ έχω ένα απλό ποντίκι με λείζερ της microsoft,το πιο φθηνό το έχω ένα χρόνο.Δεν το έβαζα ποτέ σε Mousepad εφόσον πάνω σε γραφείο,στο κρεβάτι παντού γενικά δούλευε μια χαρά.Τελευταία δεν πιάνει καθόλου σε επιφάνειες εκτός mouse pad το οποίο αναγκάστικα να πάρω αλλά και εκεί τώρα ψιλο κολάει;; Τι μπορεί να φταίει; το καθάρισα το μάτι απο κάτω στο λέιζερ με μια μπατονέτα αλλά τίποτα...
geowizard Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Το συγκεκριμένο καταραμένο ποντίκι πάντα θα έχει πρόβλημα, ότι και να του κάνεις. Κοινώς άλλαξε το ποντίκι, όχι το mousepad. +1 ...και την έχει πίσω την ουρά νομίζω το mighty mouse είναι το καλύτερο ποντίκι που έχει βγάλει η Apple μέχρι στιγμής! Φαντασου πως ηταν τα προηγουμενα! Εγώ έχω ένα απλό ποντίκι με λείζερ της microsoft,το πιο φθηνό το έχω ένα χρόνο.Δεν το έβαζα ποτέ σε Mousepad εφόσον πάνω σε γραφείο,στο κρεβάτι παντού γενικά δούλευε μια χαρά.Τελευταία δεν πιάνει καθόλου σε επιφάνειες εκτός mouse pad το οποίο αναγκάστικα να πάρω αλλά και εκεί τώρα ψιλο κολάει;; Τι μπορεί να φταίει; το καθάρισα το μάτι απο κάτω στο λέιζερ με μια μπατονέτα αλλά τίποτα... Κανε ξορκια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα