REDODIN7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Εγώ απορώ πάντως, έχουμε ένα γέροντα, μικρότερο από εμένα, στην σχολή που είμαι, είναι 16ο εξάμηνο, πατάει στα μαθήματα/εργαστήρια αλλά δεν περνάει τίποτε, τι σκατά κάνει αυτός εκεί; Επίσης είναι συκιά, μπορεί να είναι επειδή η σχολή είναι γεμάτη άντρες..;ρ Πολλά μπορεί, εμείς είχαμε ένα τύπο που επέστρεψε μετά από 20 χρονια μόνο και μόνο για να πάρει το πτυχίο και να παίρνει 150 ευρώ παραπάνω. Αν επίση ήταν συκιά όπως λες δεν θα χρειαζόταν να πατάει στη σχολη αλλα στα party που κάνουν τα κόμματα για τους "νεοσύλλεκτους" .
status Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2012 Πολλά μπορεί, εμείς είχαμε ένα τύπο που επέστρεψε μετά από 20 χρονια μόνο και μόνο για να πάρει το πτυχίο και να παίρνει 150 ευρώ παραπάνω. Αν επίση ήταν συκιά όπως λες δεν θα χρειαζόταν να πατάει στη σχολη αλλα στα party που κάνουν τα κόμματα για τους "νεοσύλλεκτους" . Ασχημόπουστα είναι ρε.;ρ
lefi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μα και να μην διαβαζεις δεν τα εχεις μαθει απεξω τοσες φορες που τα εχεις ακουσει; Είχα ακούσει παλαιά για κάποια που είχε "πρόβλημα" με τον καθηγητή της και περίμενε να πάρει σύνταξη αυτός για να περάσει αυτή το μάθημα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι κάποιες φορές από τεμπελιά κάποιες όχι και κάποιες και τα δύο.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Είχα ακούσει παλαιά για κάποια που είχε "πρόβλημα" με τον καθηγητή της και περίμενε να πάρει σύνταξη αυτός για να περάσει αυτή το μάθημα. Βάλε και μένα σε αυτούς
alex89 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Οντως. Ακριβως, το οποιο συνεπάγεται με το οτι δεν τον νοιάζει, αρα καλα και κανουν που θα τους διώξουν απο τις σχολες! (αντε να δουμε ποτε) Είναι ψήφοι αυτοί που θα χάσουν το δικαίωμα να φοιτούν και αυτό σημαίνει πολιτικό κόστος....
REDODIN7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Είναι ψήφοι αυτοί που θα χάσουν το δικαίωμα να φοιτούν και αυτό σημαίνει πολιτικό κόστος.... Άλλο ο αιώνιος φοιτητής και άλλο τα κομματόσκυλα αυτοί δεν χάνονται με τίποτα παίρνουν πτυχίο και κάνουν κατατακτήριες. Μονο οι απλοί φοιτητές τη πληρώνουν, δεν λέω υπάρχουν πολλά ρεμάλια αλλα το μεγαλύτερο ποσοστό δεν θέλει να φτάσει τόσα χρονια αλλα δυστυχώς αναγκάζεται.
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Οκ δεν το ηξερα. εδω και πολυ καιρο μετα το 6ο ετος δεν εχεις πασο, δεν εχεις ασφαλεια , βασικα δεν εχεις απολυτως τιποτα απο τις "παροχες" των φοιτητων το μονο που κοστιζει ο αιωνιος ειναι η κολλα του και ο κοπος του καθηγητη να τη διορθωσει και ενδεχομενως τα εργαστηρια του οπου αυτα υπαρχουν το τι λεφτα εβγαζαν καποιοι απο τους αιωνιους δε ξερω (παρουσιαζοντας τους ως ενεργους φοιτητες που κοστιζουν) , ομως ουσιαστικα δε κοστιζουν τιποτα, απλα βρηκαν αυτους να ριξουν ολα τα κακα της δημοσιας εκπαιδευσης.. οχι οτι ειναι αγιοι πολλοι απο αυτους (βαζω κι εμενα μεσα , αν και πλεον εχω τελειωσει) , αλλα μου φαινεται πολυ αδικο να στερησεις απο καποιον το πτυχιο του ακομα και αν παει να το παρει μετα απο 20 χρονια για το ψωνιο του
REDODIN7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 εδω και πολυ καιρο μετα το 6ο ετος δεν εχεις πασο, δεν εχεις ασφαλεια , βασικα δεν εχεις απολυτως τιποτα απο τις "παροχες" των φοιτητων το μονο που κοστιζει ο αιωνιος ειναι η κολλα του και ο κοπος του καθηγητη να τη διορθωσει και ενδεχομενως τα εργαστηρια του οπου αυτα υπαρχουν το τι λεφτα εβγαζαν καποιοι απο τους αιωνιους δε ξερω (παρουσιαζοντας τους ως ενεργους φοιτητες που κοστιζουν) , ομως ουσιαστικα δε κοστιζουν τιποτα, απλα βρηκαν αυτους να ριξουν ολα τα κακα της δημοσιας εκπαιδευσης.. οχι οτι ειναι αγιοι πολλοι απο αυτους (βαζω κι εμενα μεσα , αν και πλεον εχω τελειωσει) , αλλα μου φαινεται πολυ αδικο να στερησεις απο καποιον το πτυχιο του ακομα και αν παει να το παρει μετα απο 20 χρονια για το ψωνιο του Συμφωνώ απόλυτα, όπως λες φταίμε σε ένα σημείο και εμείς αλλα είναι μεγάλη βλακεία να σου κόβουν το δικαίωμα να πάρεις το χαρτί. Μην ξεχνάμε πολλοί αντί να κάνουν τις σπουδές τους και να διαβάζουν έχοντας σίγουρο σπίτι και φαΐ δουλεύουν για να τα βγάλουν πέρα, μονο σκεφτείτε εσείς αντί να είσθε ανέμελοι μαθητές στο γυμνάσιο και στο λύκειο να έπρεπε να δουλεύετε όχι 6 αλλα 16 χρονια θα κάνατε. Επίσης είναι πολύ που η ζωή τους τα φέρνει στραβά και τα παρατάνε γιατί να τους κόψουμε τη δεύτερη ευκαιρία και να τους καταδικάσουμε όταν δεν κοστίζει τίποτα σε εμάς αλλα για αυτόν είναι όλοι του η ζωή.
alex89 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2012 Άλλο ο αιώνιος φοιτητής και άλλο τα κομματόσκυλα αυτοί δεν χάνονται με τίποτα παίρνουν πτυχίο και κάνουν κατατακτήριες. Μονο οι απλοί φοιτητές τη πληρώνουν, δεν λέω υπάρχουν πολλά ρεμάλια αλλα το μεγαλύτερο ποσοστό δεν θέλει να φτάσει τόσα χρονια αλλα δυστυχώς αναγκάζεται. Δεν εννοώ τα κοματόσκυλα. Ο καθένας που θα τον έδιωχναν από το τει ή αει επειδή το αποφάσισε ο υπουργός παιδείας θα ενοχλούνταν και πιθανόν να καταψήφιζε στις εκλογές την κυβέρνηση του υπουργού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα