Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μιας και οι καιροι ειναι απαγορευτικοι για κλιματιστικο λογω καταναλωσης ρευματος ενας ανεμιστηρας για παραδειγνα 40 wat ποοσο ρευμα καιει την ωρα ? Ευχαριστω.
halvas0000 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μιας και οι καιροι ειναι απαγορευτικοι για κλιματιστικο λογω καταναλωσης ρευματος ενας ανεμιστηρας για παραδειγνα 40 wat ποοσο ρευμα καιει την ωρα ? Ευχαριστω. Είναι σαν να λες: Ένα αμάξι που πηγαίνει με 100χλμ/ώρα σε πόση ώρα θα διανύσει 100χλμ... 1
The_Judas Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Για μικρο χώρο καλός είναι ο ανεμιστήρας. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να δουλεύει συνέχεια για να κάνει δουλειά. Ενώ το κλιματιστικό αν δουλέψει 1 ώρα, με κλειστές πόρτες μπορεί να διατηρήσει το σπίτι σε καλή θερμοκρασία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Ευχαριστω παιδια.Αν και εργαζομαι στη ΔΕΔΔΗΕ (παλια καλη ΔΕΗ) καλαμαρας ειμαι... Η καταναλωση ειναι ανεξαρτητη απο την ταχυτητα του ανεμιστηρα ??
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 εγω τα καλοκαίρια τον έχω ανοιχτό όλη νύχτα γιατι δεν μπορώ να κοιμηθώ με τίποτα απο την ζέστη και την μέρα όσες ώρες ειμαι σπίτι επίσης αλλα δεν πρόσεξα κάποια αξιοσημείωτη αύξηση στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Αν ξέρει κάποιος παραπάνω ας μας πει. Ευχαριστω παιδια.Αν και εργαζομαι στη Δεη καλαμαρας ειμαι... Η.καταναλωση ειναι ανεξαρτητη απο την.ταχυτητα του ανεμιστηρα ?? οχι βέβαια , οταν τον έχεις τέρμα καίει παραπάνω από όταν ειναι στην μικρή ταχύτητα.
Porg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Αν και εργαζομαι στη Δεη καλαμαρας Δεν έχετε έκπτωση εσείς;Δωρεάν μέχρι ένα ποσό η κάτι τέτοιο; Η αναγραφόμενη κατανάλωση (σε όλες τις συσκευές) είναι η μέγιστη που μπορεί να κάψει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι καίει συνεχώς τόσο, έτσι δεν είναι;
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δεν έχετε έκπτωση εσείς;Δωρεάν μέχρι ένα ποσό η κάτι τέτοιο; Η αναγραφόμενη κατανάλωση (σε όλες τις συσκευές) είναι η μέγιστη που μπορεί να κάψει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι καίει συνεχώς τόσο, έτσι δεν είναι; Για την ωρα εχουμε μειωμενη τιμη κιλοβατωρας μεχρι καποιου οριου ΥΓ Η ΔΕΗ που ξεραμε λεγεται απο 1/5 ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστης ελληνικου δικτυου διανομης ηλεκτρικης ενεργειας)οσο αφορα την διανομη ενεργειας.
CtrlFreak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Άσχετο αλλά δεν ξέρω αν έχετε δει το παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=Ux7p4StpjJc
Porg Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Άσχετο αλλά δεν ξέρω αν έχετε δει το παρακάτω: Είδα τη τιμή του και κάπου στο amazon μια μέρα Δεν το ξανα έψαξα
DrLo Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μιας και οι καιροι ειναι απαγορευτικοι για κλιματιστικο λογω καταναλωσης ρευματος ενας ανεμιστηρας για παραδειγνα 40 wat ποοσο ρευμα καιει την ωρα ? Ευχαριστω. Η φραπεδιέρα είναι περισσότερο από 40W Άσχετο αλλά δεν ξέρω αν έχετε δει το παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=Ux7p4StpjJc μεγάλο και ψιλοψόφιο φαίνεται. Ένα ωραίο gadget για όποιον παραπονιέται ότι του χρεώνουν υπερβολικά τον καφέ πχ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Άσχετο αλλά δεν ξέρω αν έχετε δει το παρακάτω: http://www.youtube.com/watch?v=Ux7p4StpjJc Τι ειναι αυτο ?????????
Alxnks Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Κι όμως, στο makro που έχουν κάποιους τέτοιους να δουλεύουν, βγάζουν μπόλικο αέρα και δυνατά. Το θέμα όμως παραμένει η τιμή τους, που ακόμα ειναι ακριβή.
CtrlFreak Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Τι ειναι αυτο ????????? Ανεμιστήρας χωρίς όμως τις λεπίδες. Κάνει κάτι κόλπα από την βάση και βγάζει τον αέρα από πάνω.
panos2171 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2012 Και 60-70W να καίει δεν τα λες και πολλά. Όσο μια λάμπα πυράκτωσης δηλαδή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα