Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να τραβήξω πλάνα με την βιντεοκάμερα τοποθετημένη πάνω στο αμάξι εξωτερικά. Έχει κάνει κανείς κάτι ανάλογο και τι έχει χρησιμοποιήσει; Έχω δεί κάτι μεταλλικές μικρές κατασκευές σαν τρίποδο που κολλάνε πάνω στο αυτοκίνητο με βεντζούζες, ξέρει κανείς κάτι σχετικό;

Δημοσ.

όχι, αν και θα μπορούσα πατεντιάρικα, να κολλήσω τη μηχανή πάνω στο αμάξι τυλίγοντάς την με το αμάξι με χαρτοταινία, αλλά οκ ας το αγοράσω αυτό το "τρίποδο" εφόσον υπάρχει κάτι τέτοιο! :-D

Δημοσ.

καταπληκτικά αυτά τα τρίποδα isay σκεφτομαι να αγοράσω και γω κανένα να βιντεοσκοπω τις εκδρομές μου.Αφου πάρω και καμμια κάμερα πρώτα.

Ωραία ιδέα.

Δημοσ.

αν ρωτήσω το λόγο?

Φυσικά κ να ρωτήσεις και θα σου απαντήσω... εάν λοιπόν σου πώ πως είμαι εξωτερικός συνεργάτης των παιδιών του TopGear, ναι του Τζέρεμι, του Ρίτσαρντ, του Τζέιμς και του Στίγκ κ πως πρέπει να τους στείλω κάποια πλάνα outcar (το ανάποδο του incar) από τη αριστεροτίμονη Buggati SuperSport που μόλις παρέλαβα θα με πίστευες; :mrgreen:

καταπληκτικά αυτά τα τρίποδα isay σκεφτομαι να αγοράσω και γω κανένα να βιντεοσκοπω τις εκδρομές μου.Αφου πάρω και καμμια κάμερα πρώτα.

Ωραία ιδέα.

και φθηνά! :-(

Δημοσ.

epic ts will always be epic!

zoranb να προτεινω πατεντα; δυνατό μαγνήτη με μια τρύπα για βίδωμα στα αναλογα πασα της καμερας!

Δημοσ.

epic ts will always be epic!

μα τι πάει να πεί ο ποιητής; δεν τόπιασα :whistle:

zoranb να προτεινω πατεντα; δυνατό μαγνήτη με μια τρύπα για βίδωμα στα αναλογα πασα της καμερας!

καλό αλλά θα εμπιστευόσουν ένωση μέταλλο με μέταλλο -έστω μαγνήτης- πάνω σε αμάξι που σημαίνει καταπόνιση από λακούβες, φρεναρίσματα κλπ.; εγώ πάντως θα φοβόμουν για γρατζουνιές κλπ.

Δημοσ.

Την χρειαζεσαι οπωσδηποτε εξω? Μπορει να πεσει και να ψαχνεις μετα καμερα.

Καλυτερα να την βαλεις μεσα, να την στερεωσεις στο ταμπλο πχ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...