DrLo Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Προσπάθησα στις 28/5 να συνδέσω την κάρτα μου από την Alphabank με το paypal. Την ίδια διαδικασία την έχω κάνει απροβλημάτιστα με μια προπληρωμένη από την Τρ. Κύπρου. Κάνω την δήλσω της κάρτας στο paypal, πάω μετά στο web-baking της Alpha να δω τον 4ψήφιο κωδικό .. τίποτα λέει απλά "Electron" στην αιτιολόγηση και έχει την χρέωση στις προβλέψεις όχι στις πραγματοποιημένες συναλλαγές. Λέω μπορεί να χρειάζεται 1-2 μέρες. Μετά από μέρες τίποτα, παίρνω τηλέφωνο στην Alpha μου λένε "δεν έχει λογιστικοποιηθεί ακόμα η συναλλαγή, πάρτε σε 1-2 μέρες" , μετά από 1-2 μέρες τίποτα κλπ κλπ Στο μεταξύ είχα στείλε email στην paypal ... το οποίο έχει συνδεθεί με Κάιρο κανονικότατα. Ξαναπάιρνω πριν από λίγο μου λέει ο τύπος από την Alpha, "μάλλον κάποιο πρόβλημα υπάρχει στην συναλλαγή δεν φαίνεται να προχωράει. Επίσης βλέπω ότι έχουν προσπαθήσει να πάρουν 1,03 ευρώ αντί 1,5 που είναι το συνήθες. Καλυτερα να ξαναδοκιμάσετε". Κάνω αφαίρεση της κάρτας και επαναλαμβάνω την διαδικασία, πάω στο web-banking => πάλι 1,03 η προσπάθεια χρέωσης (οπότε μάλλον σκέφτομαι θα ξαναπαίξουν τα ίδια) Ξαναπαίρνω τηλέφωνοστην alpha μου λένε .. "τι να σας πούμε από εμας δεν υπάρχει θέμα πρέπει να μιλήσετε με το κατάστημα (=Paypal)." Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα ? Πόσο είναι το ποσό που προσπαθεί να πάρει η paypal για να ολοκληρωθεί η σύνδεση, 1.50 ή 1,03 ??
zizu10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Εμένα σήμερα που έβαλα μία χρεωστική της Alpha στο PayPal είδα ότι μου κράτησε 1.03 και 1.55.... Ένας θεός ξέρει τι γίνεται....
Karasss Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2012 παιδια εχω το ιδιο προβλημα και εγω απο τον φεβρουαριο...μου πηραν 1.5 ευρω απο την καρτα ...μπαινω στο e-banking βλεπω την χρεωση και δν μπορω να δω τον κωδικο....ειναι 3 ψηφιος και ετσι δν γινεται να την επικυρωσω...περιμενα καποιες μερες και πατισα να μου ξαναπαρουν 1.5 ευρο μηπως εγινε καποιο λαθος..ομωσ και παλι ο ιδιοσ 3 ψηφιος κωδικος...πηγα σε καταστημα να κανω ενημερωση το βιβλιαριο εγινε η ενημερωση αλλα και παλι δν μπορεσα να τα βρω.. μπορει καποιος να με κατατοπισει τι να κανω..γτ δν γνωριζω πολλα γιαυτα....ευχαριστω... ΗΓ: ΚΑΙ ΕΓΩ ALPHA BANK KARTA...VISA και την εκανα γιαυτο τον σκοπο.. καποιος που ξερει ας μασ κατατοπισει
padarofe Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2012 Ειχα κανει και εγω περισυ με χρεωστικη της αλφα και την εβαλα στο Paypal.Ο κωδικος φαινεται στο ονομα που εκανε την χρωση του 1.5ευρω.Εμενα εμφανιστηκε στο εκκαθαριστικο της καρτας που ερχοταν καθε 1 μηνα(τωρα καθε 6μηνο).Αν θυμαμαι καλα ηταν καπως ετσι PAYPAL*1234*.ο κωδικος ειναι το 1234.Δεν ξερω τι γινεται με ebanking.Επισης τα 1.5ευρω θα μπουν αυτοματα στο λογαριασμο paypal μολις γινει η ενεργοποιηση του λογαριασμου.Ολα αυτα ομως στα λεει το paypal πριν κανεις επιβεβαιωση για να κανει την χρεωση.
thephotoshoped Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια ψαχνω εδω και ποση ωρα να κανω συνδεση της καρτας μου enter visa με το paypal. Δεν μπορω να βρω πουθενα τον κωδικο . Που μπορει να ειναι ;; Εβαλα τα τελευταια 4 ψηφια απο τον κωδικο συναλλαγης , στο συνολο προβλεψεων και το paypal μου λεει λαθος. Μπορειτε να μου πειτε αμεσα σας παρακαλω που ειναι ;
newtech Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδια ψαχνω εδω και ποση ωρα να κανω συνδεση της καρτας μου enter visa με το paypal. Δεν μπορω να βρω πουθενα τον κωδικο . Που μπορει να ειναι ;; Εβαλα τα τελευταια 4 ψηφια απο τον κωδικο συναλλαγης , στο συνολο προβλεψεων και το paypal μου λεει λαθος. Μπορειτε να μου πειτε αμεσα σας παρακαλω που ειναι ; Το γραφει στην εικονα οταν στο κρατανε... Εχει κ ΒΕΛΑΚΙ. Εμενα που εκανα σε φιλο κρατισαν 1€ και μετα 2€... τα 2€μπικαν αλλα το 1??? δεν καταλαβα τι εγινε
thephotoshoped Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεις να μου πεις στο web banking της alpha, που βρισκω τον κωδικο ;
newtech Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορεις να μου πεις στο web banking της alpha, που βρισκω τον κωδικο ; ΜΕτα απο 3 μερες που θα χρεωθεις στις Κινήσεις (αφου φύγει απο τις προβλεψεις και περαστει κανονικα) 1
thephotoshoped Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικη σου απαντηση !
g1zmo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Και γιατι δεν περνετε τηλ στην εξυπηρετηση πελατων της εκαστοτε τραπεζας να σας τον πουνε αμεσως και περιμενετε αναλυσεις και ενημερωσεις?
thephotoshoped Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι εγω προσωπικα εχω κουραστει να περιμενω επι 3 ωρες σε μια μερα να ακουω : Καλεστε αργοτερα
jek20 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Εγω συνεδεσα την κάρτα με το paypal,μου κράτησε 1,03 και 1,55 έχουν περάσει 3 μέρες και ακόμα βρισκετε στο σύνολο προβλέψεων...να περιμένω κι άλλο?Μήπως έχει κολλήσει;
g-e-o Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Ακριβως το ιδιο συμβαινει κ σε μενα εδω κ πεντε μερες που εκανα την εγγραφη. Γι αυτο το λογο ανοιξα κ καινουργιο θεμα χθες. Δεν καταλαβαινω τι γινεται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα