Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα παρομοιο σλογκαν παιζει για τον στρατο , ειδικες δυναμεις , κατι ...

ειναι καπως " ερχεται οποιος θελει , μενει οποιος μπορει "

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τοτε τπτ δεν ειναι για όλους,γιατί πολύ απλά ολοι δεν είναι διατεθειμένοι να αφιερώσουν,κόπο,χρόνο,χρήμα κλπ κλπ για κάτι

Ακριβως

Δημοσ.

Ακριβως

ναι αλλα ο μηδενισμός και η σχετικοποιηση,ποτε δεν κατάφεραν κατι.

Τώρα πώς περιμένεις από τον κάθε φυγόπονο που βλέπει διάδρομο και βαράει δέκα αναγούλες, να ανταπεξέλθει σε crossfit, μόνο εσύ ξέρεις.

Περιμένω απο τον κάθε άνθρωπο που θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του,να βάλει μια κάποια προσπάθεια και να μην τα θέλει ολα έτοιμα.Δεν μίλησε κανείς για πρωταθλητισμό ξερω'γω αλλά για άσκηση.

Και στην τελική, δεν σου βρίσαμε και τον πατέρα, γνώμες ανταλλάζουμε και μάλιστα offtopic.

Να προσέχεις το υφος σου τότε,τι να σου κάνω,που δεν καταλαβαίνεις ουτε καν απο αστεία(τα περί seal team 6 που έλεγα).

Εγώ λέω ότι άνθρωποι που δεν έχουν πατήσει καν σε γυμναστήριο από επιλογή, δεν θα την παλέψουν στο crossfit, εσύ λες τα δικά σου. No harm done, ο καθένας κρίνει και από το βίντεο και επιλέγει.

Εγω κρίνω απο τον εαυτό μου που δεν ειχα καμια σχέση με ολα αυτα,τουναντίον,τωρα ενταξει μου'βαλες ενα βιντεο απο αγώνες(και τι αγώνες) και κρινεις....Ε ενταξει,Κανε μια βολτα στις 30 ιουνιου που θα γινουν αγωνες,να δεις κ εσυ ο ιδιος,ακομα και πανχοντρους να κανουν.

PS Ήμαρτον με τα fanboys.

ήμαρτον με την αμάθεια,την ημιμάθεια τη ξεροκεφαλιά και τη βλακεία.

Χου ρε, που έμαθες τι συμβαίνει όταν πατήσεις alt+shift και γράφεις και εξυπνάδες.

Όχι ρε οκ,περίμενα εσένα.

Δημοσ.

Στα περί αστείων, δεν γέλασα με την Trident.

Στα περί βίντεο, δεν το έβαλα εγώ

Στα περί ύφους, δεν ξέρεις τί σου γίνεται, αν απλά την πέφτεις σε οποιονδήποτε δεν βλέπει το άθλημα με τη δική σου ματιά

Στα περί βλακείας, αμάθειας, ημιμάθειας κλπ απλά κέρδισες.

Over and out από εμένα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Χεχεχε, το πρόβλημα με το γυμναστήριο είναι πως το έχουμε συνδέσει με τρέξιμο ατελείωτο και βαρετούς κοιλιακούς. Εγώ πχ προτιμώ μεγάλα βάρη ελεύθερα. Είναι τι γουστάρει κανείς. Και crossfit Θα έκανα αλλά μόνο το Primal στο μοσχάτο νομίζω είναι. Κέντρο δεν πρέπει να έχει τίποτα.

Δημοσ.

ενα παρομοιο σλογκαν παιζει για τον στρατο , ειδικες δυναμεις , κατι ...

ειναι καπως " ερχεται οποιος θελει , μενει οποιος μπορει "

"Ερχεται οποιος θελει, μενει οποιος εχει εγκεφαλικο προβλημα"

Κωστας, 14 Ιουνιου 2012.

Δημοσ.

"Ερχεται οποιος θελει, μενει οποιος εχει εγκεφαλικο προβλημα"

Κωστας, 14 Ιουνιου 2012.

...και όποιος δεν έχει το αποκτάει εκεί :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα στο γυμναστηριο γνωρισα και μιλησα με τον γνωστο ποδοσφαιριστη Μωχαμεντ Κειτα.Μιλησαμε φυσικα για διατροφη,και ειναι πολυ λιτοδιαιτος.Κρεας τρωει μονο 2 φορες την βδομαδα και ειναι πιο πολυ ψαρι.Ολες τις υπολοιπες μερες τρωει σχετικα λιτα.

Τον ρωτησα για παραδειγμα τι εφαγε μεχρι πριν λιγο που ειμασταν μαζι στο γυμναστηριο(μεχρι τις 4.30 το μεσημερι) και τι θα φαει το βραδυ.

Μου ειπε οτι τρωει δυο φορες τη ημερα μονο.Το πρωι εφαγε κορν φλεικς με γαλα το βραδακι κατα τις 7 θα φαει σπαγγετι που φτιαχνει αυτος με σως (δεν μου ειπε λεπτομερειες) χωρις κιμα η αλλο ειδος κρεατος και το βραδυ οταν θα βλεπει αγωνες κανει ενα ζεστο τσαι χωρις ιχνος ζαχαρης.Σας μεταφερω πιστα τι μου ειπε.Ενδιαμεσα σε αυτα τα δυο γευματα,σαν σνακ, τρωει φρουτα.

Τον ειδα σε πολυ καλη φυσικη κατασταση.

Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

και λιγο αργοτερα ψοφαει... :mrgreen:

μπα και τα τρωει αυτα τωρα που δε παιζει μπαλα και δεν εχει προπονησεις? γιατι ανθρωπος που κανει ενα αεροβιο κυριως αθλημα δυσκολα να τη βγαζει με κορνφλεικς και φρουτα.

Δημοσ.

και λιγο αργοτερα ψοφαει... :mrgreen:

μπα και τα τρωει αυτα τωρα που δε παιζει μπαλα και δεν εχει προπονησεις? γιατι ανθρωπος που κανει ενα αεροβιο κυριως αθλημα δυσκολα να τη βγαζει με κορνφλεικς και φρουτα.

Πολυ πιθανο να εχεις δικιο.Δεν τον ρωτησα γιατι ο ανθρωπος πηγε να γυμναστει και οχι να του ζαλιζω τα ..ξερεις τι,επειδη ειναι γνωστος.Τον ρωτησα δυο τρεις φορες κατι και αυτο ηταν,δεν ηθελα να ειμαι φορτικος.

Παντως πολυ λογικη η σκεψη σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τονος εχει υδραργυρο και αν φαει κανεις υπερβολικα μεγαλες ποσοτητες πολυ συχνα παθαινει mercury poisoning με φριχτα αποτελεσματα.Πριν 2 χρονια επαθε ο γνωστος ηθοποιος Jeremy Piven και λιποθυμησε σε προβα και τον πηγαν εσπευσμενα σε νοσοκομειο και τον γλυτωσαν στο τσακ.

After Piven missed several performances, on December 17, 2008, Piven's rep announced that due to an undisclosed illness, Piven would be ending his run in the play effective immediately.[10] The illness was revealed to be hydrargaria, a disease caused by exposure to mercury or its compounds, though the source is unknown. Rumours have indicated that the high level of mercury could potentially have been caused by Piven's habit of consuming fish twice a day for the past 20 years.[11] An alternative explanation is that the herbal remedies Piven was taking were responsible for his high levels of mercury.[12] Mamet joked that Piven was leaving the play "to pursue a career as a thermometer."
Επεξ/σία από benign
Δημοσ.

Καλα κι εγω τρωω βλακειες κ ενω εχω παρει ενα κιλο μονο εχω κανει κοιλια. Υποθετω οτι εχω χασει απο μυς.

Αεροβια - βαρη - κοιλιακους - μονοζυγο -καμψεις εχει το προγραμμα που ακολουθω.

Δημοσ.

Ο τονος εχει υδραργυρο και αν φαει κανεις υπερβολικα μεγαλες ποσοτητες πολυ συχνα παθαινει mercury poisoning με φριχτα αποτελεσματα.Πριν 2 χρονια επαθε ο γνωστος ηθοποιος Jeremy Piven και λιποθυμησε σε προβα και τον πηγαν εσπευσμενα σε νοσοκομειο και τον γλυτωσαν στο τσακ.

Δεν ειναι ολοι οι τονοι ιδιοι μαστορα! Και φυσικα ο piven ελεγε παπατζες για να βγει απο την παραγωγη. Σιγα μην του κανανε και 3πλο bypass... ακου εκει στο τσακ.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercury_in_fish

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...