Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παπάτζες αδερφέ ...

Είναι γνωστή η Ιαπωνία για τα απόβλητα με τον υδράργυρο στους Υδάτινους Πόρους . Με αποτέλεσμα οτιδήποτε ζει και τρέφεται απο την θάλασσα να εχει συσσωρευμενο στο σωμα του υπερβολικα υψηλες ποσότητες υδραργύρου . Πριν κατι δεκαετιες εγινε το μπαμ με τερατογεννησεις κλπ ομορφα πραματα , απο την κατανάλωση κρεατος φαλαινας και τόνου , που ειχανε υδράργυρο .

Δεδομενου οτι κατι τετοιοι ψευτοδιάσημοι θέλουν να τρώνε γούστα , δεν παραξενεύομαι και δεν νομιζω ο τονος που θα εφαγε να ηταν κονσέρβας ... και δεν θα τον εφαγε 1 φορα μονο ...

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παπάτζες αδερφέ ...

Είναι γνωστή η Ιαπωνία για τα απόβλητα με τον υδράργυρο στους Υδάτινους Πόρους . Με αποτέλεσμα οτιδήποτε ζει και τρέφεται απο την θάλασσα να εχει συσσωρευμενο στο σωμα του υπερβολικα υψηλες ποσότητες υδραργύρου . Πριν κατι δεκαετιες εγινε το μπαμ με τερατογεννησεις κλπ ομορφα πραματα , απο την κατανάλωση κρεατος φαλαινας και τόνου , που ειχανε υδράργυρο .

Δεδομενου οτι κατι τετοιοι ψευτοδιάσημοι θέλουν να τρώνε γούστα , δεν παραξενεύομαι και δεν νομιζω ο τονος που θα εφαγε να ηταν κονσέρβας ... και δεν θα τον εφαγε 1 φορα μονο ...

Ναι, αλλα η βρωμα ηταν οτι δεν του αρεσε το εργο και δεν μπορουσε να βγει αλλιως απο το συμβολαιο.

Το αστειο με τον υδραργυρο ειναι πως ολοι τον ειχαμε σπιτια μας και ειναι απο τα πιο τοξικα στοιχεια εκει εξω.

Ο τονος κονσερβας λογικα θα ερχεται απο ΝΑ ασια, οχι απο ιαπωνια.

Δημοσ.

καλα ναι, λιγα θερμομετρα εχω ακουσει να σπανε και απλα να σκουπιζανε τον υδραργυρο.

Δημοσ.

Ε ναι... και εγώ εχω ακούσει κάτι ωραίες μπαταρίες να σπάνε και να ρίχνουν τοξικά υγρά αλλά δεν τα τρώγαμε.

Το ψάρι το τρώμε όμως είναι τελείως διαφορετικό.

Δημοσ.

Ε ναι... και εγώ εχω ακούσει κάτι ωραίες μπαταρίες να σπάνε και να ρίχνουν τοξικά υγρά αλλά δεν τα τρώγαμε.

Το ψάρι το τρώμε όμως είναι τελείως διαφορετικό.

Καταλαβαινεις οτι ο υδραργυρος δεν φευγει με ενα σκουπισμα ετσι?

Εβαλα πινακα με ποσοστα υδραργυρου στα ψαρια, ενα search και θα βρεις αν ειναι επικινδυνο το να τρως κονσερβες τονου και ποσες να φας την βδομαδα. Ετσι και αλλιως, ειναι βαρετος οσο δεν παει. Κονσερβα απο σαρδελες-σκουμπρι/κολιο ειναι κατα πολυ ανωτερες.

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι ο υδραργυρος δεν φευγει με ενα σκουπισμα ετσι?

Εβαλα πινακα με ποσοστα υδραργυρου στα ψαρια, ενα search και θα βρεις αν ειναι επικινδυνο το να τρως κονσερβες τονου και ποσες να φας την βδομαδα. Ετσι και αλλιως, ειναι βαρετος οσο δεν παει. Κονσερβα απο σαρδελες-σκουμπρι/κολιο ειναι κατα πολυ ανωτερες.

σλουρπ :wub:

Δημοσ.

ναι το ορθογραφικο σε πειραξε, ειδες εκει μερικους ωραιους αντρες και αμεσως να τους βγαλεις γκει, κανεις σαν γυναικα που ψαχνει κυτταριτιδα στις σταρ και σε ολες αυτες που αρεσουν στους αντρες.

Δημοσ.

και εκει που νομιζες οτι η λεξη gay σημαινε χαρουμενος

αρχιζουν ολοι και δινουν ενα negative connotation ...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παει κανεις για τρέξιμο στο Πεδίον του Άρεως ή στο Αλσος Στρατου ??

Με ενδιαφερει κυριως για χειμωνα που νυχτωνει νωρις.

Υπαρχει κινδυνος σε αυτα τα μερη οταν νυχτωνει ή παει κοσμος , ωρες πχ 5-8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...