spyroskonst Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 έχεις δίκιο, απο την διατύπωση το κατάλαβα λάθος. Πάντως αυτό το στυλ διατροφής δεν έτυχε να το ακούσω/διαβάσω και το ψάχνω αρκετά. Αφού όμως δουλεύει (αποδεδειγμένα μάλιστα) τότε respect στην διατροφολό & φυσικά στις αντοχές σου. Thank's το κόβω αυτό. Πριν λίγο έφαγα 80g τόνο με λίγο παξιμάδι. Αυτό τι λέει για βραδυνό; Επίσης πριν το γυμναστήριο μια μπανάνα καλή είναι; βγάλε το παξιμάδι (οκ δεν είναι έγκλημα) και βάλε ελαιόλαδο και/ή ξηρούς καρπούς (αμύδαλα ή καρύδια). Μην έχεις τύψεις, δεν παχαίνεις απο αυτά. Αν τώρα έχεις αντοχές να συμπληρώσεις μία σαλάτα ακόμη καλύτερα. Προσωπικά όποτε έτρωγα την μπανάνα πριν την γυμναστική μου καθόταν βαριά. Αν εσύ δεν έχεις πρόβλημα είναι μια πολύ καλή πηγή υδατ & ενέργειας. Επίσης δοκίμασε μήπως σε βολεύει το μέλι, ίσως σε πιάνει καλύτερα.
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καλη μου ορεξη: ψητο κοτοπουλο στην σχαρα, γεμιστη καυτερη πιπερια με τυρι, κουνουπιδι πουρε, ελιες. Net carbs: ~3.
SpirtouLisS Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 για καθε μερα προφανως δεν ειναι αυτα τα φαγητα. αλλωστε ποιος εχει τον χρονο για μαγειρεμα τετοιων φαγητων. αλλα μια στο τοσο θελω να τα φαω. τα μακαρονια παλι ειναι ευκολα να γινουν, με τα 2 λιτρα κρεμας σλουρπ σλουρπ παντως η μεγαλη ζημια για μενα γινεται στο σουπερμαρκετ κι οχι μπροστα στο ψυγειο. αν δεν εχεις μαλακιες δεν θα φας. πλεον παω στο σουπερμαρκετ με 40 το πολυ 50 ευρω αναλογως τα ψωνια της εβδομαδας και με το χαρτακι στο χερι για το τι χρειαζομαι. Λεφτα για να γεμισει το ψυγειο με λιχουδιες δεν υπαρχουν πια p.s Ουδεν κακο αμιγες καλου με τετοια πεινα που ριχνουμε μειωθηκε η καταναλωση σε χαρτι υγειας
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Σιγά μην αφαιρέσω και το μισό παξιμάδι που έβαλα ρε φίλε, λίγο έλεος. Δεν έχω καμιά απαίτηση ούτε όρεξη να κάνω καμιά κορυφαία διατροφή. Άμα σούλεγα τι έφαγα την προηγούμενη εβδομάδα(και πολλές φορές..) θα αυτοκτονήσεις: Δύο τοστ να ψήνονται με 2 τυριά και γαλοπούλα, βούτυρο στο ψωμί μέσα έξω, καθάρισα ένα βραστό αβγό και το έφαγα μαζί με τόνο και μαγιονέζα όσο ψηνόντουσαν τα τοστ συνοδεύοτας με αρκετό λευκό τυρί 2-3 παξιμάδια και μερικές φέτες του τοστ ωμές. Μετά βγήκαν τα τοστ και έφαγα το βραδυνό μου Μια φορά είχα χτυπήσει και μισό πιάτο μακαρόνια που περίσσεψαν από το μεσημέρι, και μετά καπάκι έφαγα τα περισσότερα από αυτά που περιέγραψα. Καταλαβαίνεις ότι με τα 80g τόνο με λίγο παξιμάδι έχω κάνει ήδη 2 φορές υπερβαση οπότε αυτό το έρμο το παξιμάδι ε δεν θα το κόψω και αυτό ffs. Πωω, συγχήστηκα τώρα, τι ήθελα και ρώταγα. Μάλλον σε ανορεκτικούς έπεσα...
spyroskonst Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 καλά άσε γιατί κι εγώ στις συμβουλές καλός είμαι, αλλά αν σου πω το βραδυνό μου θα με χτυπάς σαν χταπόδι. Δυστυχώς με τις μειώσεις μισθών & τις αυξήσεις σε όλα τα υπόλοιπα πλέον ανήκω στην κατηγορία "τρώμε ότι υπάρχει στο ψυγείο" και πάλι καλά να λέω. Η διατροφή για εμένα τουλάχιστον είναι πολυτέλεια. ontopic: θα μπορούσες πάντως να αντικαταστήσεις το παξιμαδάκι με 2-3 κουταλιές καστανό ρύζι
evabb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Α γεια σου. Μα 4 cupcakes με 50 cents και 1 διάδρομος γλυκά ακριβώς δίπλα στο ψυγείο με το γάλα και τα φρούτα, δηλαδή α και γαμήσου. εεεε η κατασταση ειναι δραμα, να βλεπεις το λαχταριστο μαφιν ολο σοκολατα με κομματακια σοκολατας δοκιμασμενο και να ξερεις οτι ειναι κοοοοοοοοοοοολαση, απαλο,υγρο οσο πρεπει, μυρωδατο και διπλα ακριβως να κανουν παρελαση οι βαφλες και να μυριζει βανιλια και κανελα ολος ο τοπος. και τα εχουν οι πουστηδες οπως λες διπλα στα φρουτα. :mad: ουτε να τα αποφυγεις δεν μπορεις. σημερα εχω φαει 1 τοστ μονο με τυρι και μαυρο ψωμι (το ζαμπον εχει τελειωσει απο προχ8ες) 1 λουκανικοπιτα 1 βαφλα κανελα 1 μηλο 1 μπολ ρεβυθια 3 τσαγια χωρις ζαχαρη φυσικα (αν δεν εχασα το μετρημα) σε σχεση με την περιοδο προ παραδοσης πτυχιακης τρωω σαν σπουργιτι. καλά άσε γιατί κι εγώ στις συμβουλές καλός είμαι, αλλά αν σου πω το βραδυνό μου θα με χτυπάς σαν χταπόδι. Δυστυχώς με τις μειώσεις μισθών & τις αυξήσεις σε όλα τα υπόλοιπα πλέον ανήκω στην κατηγορία "τρώμε ότι υπάρχει στο ψυγείο" και πάλι καλά να λέω. Η διατροφή για εμένα τουλάχιστον είναι πολυτέλεια. ontopic: θα μπορούσες πάντως να αντικαταστήσεις το παξιμαδάκι με 2-3 κουταλιές καστανό ρύζι γιατι ως γνωστον το καστανο ρυζι ειναι 10 φορες φτηνοτερο απο το παξιμαδι.
Superuser Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Φάε όσο μπορείς το πρωί (βγάλε τα απωθημένα σου) Μέτρια το μεσημέρι Και ελαφρά το βράδυ Ενδιάμεσα των γευμάτων φρούτα, λαχανικά και γλυκά όταν το ζητάει ο οργανισμός Το κυριότερο.., να μασάς αργά και καλά την τροφή και όχι λαίμαργα Superuser speaking....
evabb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Φάε όσο μπορείς το πρωί (βγάλε τα απωθημένα σου) Μέτρια το μεσημέρι Και ελαφρά το βράδυ Ενδιάμεσα των γευμάτων φρούτα, λαχανικά και γλυκά όταν το ζητάει ο οργανισμός Το κυριότερο.., να μασάς αργά και καλά την τροφή και όχι λαίμαργα Superuser speaking.... αδυνατο
LRoi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 και να ξερεις οτι ειναι κοοοοοοοοοοοολαση, απαλο,υγρο οσο πρεπει, μυρωδατο Είσαι σίγουρη ότι περιγράφεις μάφιν?
evabb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Είσαι σίγουρη ότι περιγράφεις μάφιν? 100% φκξγσφκξ
Superuser Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 αδυνατο Έχω την εντύπωση ότι έχεις το παρακάτω σύνδρομο.... http://www.infogenesis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=193
evabb Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Έχω την εντύπωση ότι έχεις το παρακάτω σύνδρομο.... http://www.infogenesis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=193 δεν σαβουριαζω. διαλεγω προσεκτικα παντα το καλυτερο.
LRoi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ένα ποτήρι γάλα light (1,5%) μετά το βραδινό (σαλάτα ας πούμε) πόσο κακό κάνει θερμιδικά?
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Υπερβολές. 2% , δεν είναι τίποτα. Όσο για τον τόνο και το παξιμάδι , κοίτα μη τρως τόνο κάθε μέρα και σε μαζεύουμε. Τούφα μου θυμίζεις ένα φιλαράκι μάγειρα που για να αδυνατίσει έτρωγε ότι τρως και εσύ και έτρεχε. Του είπα ''man up και πιάσε τα σίδερα bro'' Get ripped or die mirin Squatz+Oatz+Milk
freelancer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητα σου την άσκηση, πες ενα μισάωρο με μια ώρα κάθε μέρα. Ούτε βάρη, ούτε να λιώνεις στο τρέξιμο. 4-5 ασκήσεις στυλ πους-απς, ελξεις , lunges , flutter kicks κτλ. Ξεκινα με λίγες επαναλήψεις και όσο περνα ο καιρός θα αυξάνεις.Κάνε τες πρώτο πράγμα το πρωί , βοηθάει στο να είσαι πιο τακτικός και να μην το παρατήσεις. Η διατροφή είναι πιο δύσκολο ζήτημα. Το φαι είναι και απόλαυση πέρα απο ανάγκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα