zazik Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μαλλον πρεπει να ξανα αρχισω να βρισκω και αλλες απολαυσεις όπως σεξ , βια , αλητεία... Παρεπιπτοντως , δεν το έχω πει ακόμα , αλλά σιχαίνομαι κάθε είδους γυμναστικη . Απλα την σιχενομαι...και δεν εννοω να παω να παίξω 5*5 , εκει θα γουσταρω. Ενοοω γυμναστηρια , αεροβικες , τρεξιμο κλπ.
Plug Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μαλλον πρεπει να ξανα αρχισω να βρισκω και αλλες απολαυσεις όπως σεξ , βια , αλητεία... Παρεπιπτοντως , δεν το έχω πει ακόμα , αλλά σιχαίνομαι κάθε είδους γυμναστικη . Απλα την σιχενομαι...και δεν εννοω να παω να παίξω 5*5 , εκει θα γουσταρω. Ενοοω γυμναστηρια , αεροβικες , τρεξιμο κλπ. Ξεκίνα crossfit και θα
LRoi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ξεκίνα crossfit Πολύ κυκλοφορεί αυτή η νέα μόδα και κακώς την προτείνετε σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε καν με διάδρομο. Από τα όσα έχω δει το crossfit είναι γ@μήσι και άπλωμα στον ήλιο μετά συγχωρήσεως. Sent from my iPhone using Insomnia
Plug Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Πολύ κυκλοφορεί αυτή η νέα μόδα και κακώς την προτείνετε σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε καν με διάδρομο. Από τα όσα έχω δει το crossfit είναι γ@μήσι και άπλωμα στον ήλιο μετά συγχωρήσεως. Sent from my iPhone using Insomnia δεν ειναι μόδα,τουλάχιστον οχι για'μενα. το να κάνει 5 κάμψεις και 2 έλξεις με 2-3 burpees και να ανεβαίνει σιγα σιγα,δεν το κάνει γαμήσι. Απλα ειναι μια μορφή εκγύμνασης λιγο πιο έντονη αλλά πολύ πιο ανταποδοτική. Και να με συγχωρείς αλλα οσον αφορά τη συγκεκριμένη μορφη εκγύμνασης,μιας και δεν γνωρίζεις. καλύτερα.
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μόνο ένα crossfit γυμναστήριο δεν υπάρχει στην αθήνα?
kuzko21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Καταλαβαινετε οτι οι συμβουλες που δινεται ειναι εμπειρικες αρα δεν μετρανε ετσι? Η ασκηση δεν ειναι σημαντικη οταν θες να χασεις βαρος.H ασκηση ειναι για να χτισεις μυες οχι για να καψεις λιπος. Ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που πεζουν ρολο που δεν γινεται να πεις : κανε αυτο και εκεινο και εισαι οκ. Επισης η ασκηση με την νοοτροπια οτι θα χασεις κιλα δινει την ψευδαισθηση της ασφαλειας, με αποτελεσμα ο αλλος να τσακιζει τις μακαροναδες επειδη εκανε μιση ωρα παραπανω στο γυμναστηριο Μια χαρα υπαρχουν και οι σαλτσες με την κρεμα γαλακτος, και το βουτυρο και τα μπεικονια και τα αυγα. Οι διαιτολογοι και οι εταιριες που κατασκευαζουν τροφιμα δεν ειναι ιδρυματα φιλανθρωπιας. Δεν θελουν να χασετε κιλα, θελουν να σας εχουν πελατες. Οι θερμιδες δεν ειναι ολες ιδιες, με την λογικη αυτη αν φαω 2000 θερμιδες σε πατατες και παρω μια πολυβιταμινη θα ειμαι οκ. ελα τωρα νταξ , το παρακανεις...ακουγεται λες και ειναι η δικαιολογια του τεμπελη. η ασκηση ειναι τροπος για να καψεις λιπος και συγκεκριμενα η αεροβια ασκηση μια και ο οργανισμος εχει μπει σε διαδικασια καυσης για αρκετη ωρα μετα το περας τη ασκησης. στην τελικη μπορεις να τρως τα ιδια πραγματα που ετρωγες και επειδη τα συνδιαζεις με τρεξιμο να χανεις κιλα---->ρυθμιση του μεταβολισμου. οι παρααγοντες που αναφερεις ειναι τοσοι πολλοι οταν θες να κανεις τοσα πολλα...το να χασεις βαρος ειναι απο τα πιο απλα πραγματα που μπορεις να κανεις - αρκει να εισαι συνειδητοποιημενος (του τεστιν , δεν εχω ψευδαισθηση οτι επειδη τρεχω και 10χλμ πλεον μπορω να τρωω σα ζωο) .- επισης δεν ειδα κανενα σοβαρο διαιτολογο να δινει διαιτα και να λεει αραξε στην καναπεδαρα σου και τρωγε οτι εγραψα για να χασεις 10 κιλα. τα παντα συνδιαζονται με ασκηση. τωρα για του δαιμονιους επιστημονες που μας θελουν τετραπαχους (προβατα γαρ) ...τι να πω...? εχουμε ακουσει αλλα και αλλα.
ntg1980 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Ρε παιδιά... Δεν είναι η άσκηση μία από τις βασικές προϋποθέσεις για να χάσεις βάρος? Δηλαδή τι λέμε τώρα?? Σαφώς & είναι! Άλλη διατροφή θ'ακολουθήσεις αν θες να χτίσεις σώμα, άλλη αν θες να χάσεις κιλά! Άλλη άσκηση θα κάνεις για να χτίσεις σώμα, άλλη αν θες (πρώτα ή μόνο) να χάσεις κιλά! Για μένα (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, διότι έκανα το λάθος) είναι κακό να προτείνουμε πως κάποιος θα χάσει κιλά, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για "πολλά κιλά"! Είναι επικίνδυνο, άκρως επικίνδυνο και μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα υγείας! Επισκεφτείτε "καλούς" διαιτολόγους, ψάξτε τους όπως θα ψάχνατε να βρείτε έναν καλό γιατρό, ζητήστε (που ένας καλός διαιτολόγος θα σας το ζητήσει ο ίδιος) να κάνετε εξετάσεις αίματος να δείτε σε τι επίπεδα βρίσκεται το ζάχαρο σας, η χοληστερίνη κλπ & ξεκινήστε με μια διατροφή που είναι κομμένη και ραμμένη τόσο στο τρόπο ζωής σας, αλλά ακόμη και στον οργανισμό σας. Όλοι οι υπόλοιποι ενδεχομένως να βοηθήσουμε με συμβουλές, αλλά κι ως εκεί.
Plug Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Μόνο ένα crossfit γυμναστήριο δεν υπάρχει στην αθήνα? υπάρχει σιγουρα ο Βοριας(Primal)αν θες ομως μπορω να ρωτήσω και να σε κατατοπίσω Καταλαβαινετε οτι οι συμβουλες που δινεται ειναι εμπειρικες αρα δεν μετρανε ετσι? Η ασκηση δεν ειναι σημαντικη οταν θες να χασεις βαρος.H ασκηση ειναι για να χτισεις μυες οχι για να καψεις λιπος. συγγνώμη φιλε μου αλλα μου φαίνεται έχεις λιγο άδικο...... Οταν χτίζεις μύες,τοτε καις και το λίπος,γιατι και αυτοί,κάπως πρέπει να τραφούν,αν κάνεις σκέτη διατροφή,ναι μεν θα χάσεις αλλα μετά,θα είσαι σα σουρωμένη πατάτα(ραγάδες,σάπιος κλπ).
LRoi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 δεν ειναι μόδα,τουλάχιστον οχι για'μενα.το να κάνει 5 κάμψεις και 2 έλξεις με 2-3 burpees και να ανεβαίνει σιγα σιγα,δεν το κάνει γαμήσι.Απλα ειναι μια μορφή εκγύμνασης λιγο πιο έντονη αλλά πολύ πιο ανταποδοτική.Και να με συγχωρείς αλλα οσον αφορά τη συγκεκριμένη μορφη εκγύμνασης,μιας και δεν γνωρίζεις.καλύτερα. και κακώς την προτείνετε σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση ούτε καν με διάδρομο. http://www.youtube.com/watch?v=btark5_tnnY
Plug Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 να με συγχωρείς αλλα θα πρέπει να τελειώσεις το πακετάκι πρώτα. Τώρα πάω για προπόνηση,μιας και είμαι seal team 6 και κάνω crossfit.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 κοίτα μη τρως τόνο κάθε μέρα και σε μαζεύουμε Γιατί; Ξεκίνα crossfit Τι είναι το κροσφιτ?
Adon1s Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 τσέκαρε http://www.youtube.com/watch?v=CpzLZsawtPY
LRoi Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 να με συγχωρείς αλλα θα πρέπει να τελειώσεις το πακετάκι πρώτα. Τώρα πάω για προπόνηση,μιας και είμαι seal team 6 και κάνω crossfit. Το καλσόν μη σκίσεις μόνο Τεσπα, επί του θέματος, το crossfit δεν είναι για όλους. So simple. http://crossfitfullyinvolved.com/FAQs.html
Δεινόσαυρος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2012 Να πείσεις την κοπέλα σου ότι αυτή είναι η γοητεία σου γιατί δείχνει άνθρωπο όχι μίζερο που αφήνεται στα πάθη. Συμπληρωματικά πες της ότι το ποσοστό gay στα γυμναστήρια είναι πολύ υψηλότερο από το μέσο όρο. Παραγγείλτε μετά αυτά και απολαύστε τα:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα