Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τοχα ξαναγραψει και παλιοτερα εδω.

στην παλια μου γειτονια,τελη του 80,υπηρχε ενας γειτονας ο οποιος ηταν οδηγος ασθενοφορου.

Καθε Τριτη μεσανυχτα,ερχοταν με το ασθενοφορο και κατεβαζε κουτες με φαρμακευτικα υλικα που εκλεβε απο το νοσοκομειο,τα οποια πηγαινε πανω στο διαμερισμα του.

εγω μετακομισα καποια στιγμη και μετα απο μερικα χρονια τυχαινω μαθαινω οτι ο τυπος ειχε βγει κανονικα σε συνταξη στα 40 του ενω ο γιος του,ο οποιος ηταν ως ενα βαθμο νοητικα καθυστερημενος και δεν ειχε σπουδασει τιποτα,ειχε πιασει δουλεια και αυτος σε καποιο νοσοκομειο.

ολες αυτες τις αμαρτιες του παρελθοντος,τις πληρωνει τωρα ο ελληνας.

το προβλημα ειναι οτι ειτε λογω μηντιακης προπαγαδνας,ειτε λογω ανθρωπινης βλακειας,ειτε προσωπικων συμφεροντων,καθεται και βριζει την Μερκελ και τους ευρωπαιους

επειδη δεν εχει γαζες και ορους το νοσοκομειο.δεν καθεται τι συμβαινει εδω και 40 χρονια τσην ελλαδα για να φτασει σημερα να ειναι ενα βημα πριν την χρεωκοπια.

δεν πειραζει ομως.

Δημοσ.

Σημερα εμαθα πως ιατρικη μαθαινουν μονο στην ελλαδα.

Α ναι σωστα, μαθαινουν στην Τσεχια. Το ξεχασα.

Πηγε και ο συμμαθητης μου.

Τι και αν ηταν στην θεωρητικη κατευθυνση.

Τι και αν δεν εβγαλε ουτε 10, στην τριτη λυκειου και στις πανελλαδικες.

Πληρωσε και ο μπαμπακας και πηγε στην διασημη σχολη στην Τσεχια, παρεα με τις διμετρες ξανθιες.

Ειμαι σιγουρος για τον συμμαθητη μου τον Σακη, οταν γυρισει θα ειναι ενας υπερλαμπρος γιατρος, με υποτροφια για Χαρβαρντ.

Εχεις δικιο.

Δημοσ.

Πληρωσε και ο μπαμπακας και πηγε στην διασημη σχολη στην Τσεχια, παρεα με τις διμετρες ξανθιες.

Ειμαι σιγουρος για τον συμμαθητη μου τον Σακη, οταν γυρισει θα ειναι ενας υπερλαμπρος γιατρος, με υποτροφια για Χαρβαρντ.

Εχεις δικιο.

Τι πιπες ειναι αυτες? Σε ποιο πανεπιστημιο τον πηραν στην τσεχια? Γιατι απο συγγενικο προσωπο που σπουδαζει εκει,και οχι μονο οι εξετασεις εισαγωγης ηταν αρκετα απαιτητικες, αλλα και το προγραμμα σπουδων εντατικο, με πολυ υλη, με συνεχεις προοδους,εργαστηρια κλπ και εννοειται οτι θελει πολυ περισσοτερο κοπο για να περνας τα μαθηματα απο οτι το εγχωριο μπουρδελακι ...

Δημοσ.

Εχεις δικιο.

Καταλαβαινεις οτι το ιδιο μπορει να υπωθει για το κομματοσκυλο φοιτητη που απλα ειναι εκει και παιρνει της σημιωσεις/εξετασεις ετοιμες και δεν διαβαζει ποτε του επειδη ειναι βυσμα για τους καθηγητες προς τους πολιτικους ετσι?

Εκτος αν στην τσεχια δεν εχουν γιατρους αλλα υδραυλικους και δεν το ξερω. Ή ερχονται εδω οι τσεχοι για να μαθουν ιατρικη (οι τσεχες ειπαμε με τον σακη)

Δημοσ.

Δωστε λιγες μερες ακομα στο συστημα υγειας. Ακομα μπορουμε και κανουμε αξονικες. 10 μερες μετα, αλλα κανουμε. Σε λιγο θα κανουμε ιατρικη μονο με τα χερια και τα ακουστικα. Οπως ο Ιπποκρατης. Τοτε θα ειναι τα ωραια...

Δημοσ.
Πάντως το μεγαλύτερο μαιευτήριο της χώρας είχε ήδη σταματήσει να έχει βαμβάκι από τον Ιούλιο.

Τουλαχιστον το περιφημο 5ευρο παει σε υλικαη ροκανιζεται απο το κρατος;

Δημοσ.
Δωστε λιγες μερες ακομα στο συστημα υγειας. Ακομα μπορουμε και κανουμε αξονικες. 10 μερες μετα' date=' αλλα κανουμε. Σε λιγο θα κανουμε ιατρικη μονο με τα χερια και τα ακουστικα. Οπως ο Ιπποκρατης. Τοτε θα ειναι τα ωραια...[/quote']

Wrong! Σημερα χειρουργηθηκε ο αδερφος μου στο Πανεπιστημιακο στο Ριο, και χθες που ηταν για εξετασεις εκει, δεν ειχαν ακτινογραφικο φιλμ για ακτινογραφιες.

Καλα για γαζες...πολυτελεια μιλαμε!

Χαχα..καλο ε;;

Και ο Λοβερδος εφυγε με το κεφαλι ψηλα...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Καταλαβαινεις οτι το ιδιο μπορει να υπωθει για το κομματοσκυλο φοιτητη που απλα ειναι εκει και παιρνει της σημιωσεις/εξετασεις ετοιμες και δεν διαβαζει ποτε του επειδη ειναι βυσμα για τους καθηγητες προς τους πολιτικους ετσι?

Εκτος αν στην τσεχια δεν εχουν γιατρους αλλα υδραυλικους και δεν το ξερω. Ή ερχονται εδω οι τσεχοι για να μαθουν ιατρικη (οι τσεχες ειπαμε με τον σακη)

Εχεις δικιο για τα κομματοσκυλα. Η πιο σιχαμερη φαρα των πανεπιστημιων. Περνανε αερα και τα μαθηματα. Σ ενα ετος ομως 300 ατομων, ζητημα να ειναι 20-30 αυτοι. Εμεις ολοι οι υπολοιποι δεν εχουμε σχεση ομως με αυτο.

Αν σπουδασουν Τσεχια και Ρουμανια, μαγκια τους, να καθησουν εκει μετα να την ασκησουν την Ιατρικη. Για ποιο λογο να μου αρεσει που ερχονται απ εξω κατα χιλιαδες και παιρνουν τις δικες μας θεσεις, και τρωμε 8 χρονια αναμονη? Και δαρμενος, και.... ?

Δε γινεται ενας ανθρωπος, που ποτε του δε διαβασε τιποτα, να πηγαινει εξω και επειδη πληρωνει για να περναει μαθηματα, να ερχεται εδω νωριτερα κ απ τα 6 χρονια που τελειωνουμε εμεις. Δεν το δεχομαι, πως θα γινει δηλαδη.

Ξερετε που εχουμε καταντησει? Τα παιδια που τελειωνουν εδω, παιρνουν αμεσως υποτροφιες για Αμερικη Αγγλια και Γερμανια και πηγαινουν εκει για ειδικοτητα (ασχολιαστη η βλακεια του απο πανω οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο της σχολης στην Ελλαδα, προφανως δεν γνωριζει) , με αποτελεσμα να φευγουν οι καλυτεροι μας επιστημονες για εξω, και στη θεση τους να ερχονται τοσοι και ακομη περισσοτεροι απ εξω "γιατροι". Σας προβληματιζει καθολου αυτο?

Τελος παντων, Ντροπη σε οσους ψηφισαν τον Λοβερδο και ξαναβγηκε βουλευτης . Ουτως η αλλως μεθαυριο δε θα ψηφιζουμε με σταυρους, οποτε θα επανεκλεγει. Ντροπη. Μας καταντησαν Ουγκαντα, σε λιγο θα ερθει και ο ερυθρος σταυρος στην Ελλαδα να μας περιθαλπτει.

Δημοσ.
Δε γινεται ενας ανθρωπος, που ποτε του δε διαβασε τιποτα, να πηγαινει εξω και επειδη πληρωνει για να περναει μαθηματα, να ερχεται εδω νωριτερα κ απ τα 6 χρονια που τελειωνουμε εμεις. Δεν το δεχομαι, πως θα γινει δηλαδη.

Δεν ισχυει αυτο που λες φιλε.Δεν ξερω δηλαδη αν ισχυει για την αλβανια η τη βουλγαρια, παντως για την τσεχια σου λεω απο προσωπικη εμπειρια,εισαι εκτος πραγματικτοητας. Αν θες δες το ποστ μου στην προηγουμενη σελιδα και απαντα.

Δημοσ.

Εχεις δικιο για τα κομματοσκυλα. Η πιο σιχαμερη φαρα των πανεπιστημιων. Περνανε αερα και τα μαθηματα. Σ ενα ετος ομως 300 ατομων, ζητημα να ειναι 20-30 αυτοι. Εμεις ολοι οι υπολοιποι δεν εχουμε σχεση ομως με αυτο.

Αν σπουδασουν Τσεχια και Ρουμανια, μαγκια τους, να καθησουν εκει μετα να την ασκησουν την Ιατρικη. Για ποιο λογο να μου αρεσει που ερχονται απ εξω κατα χιλιαδες και παιρνουν τις δικες μας θεσεις, και τρωμε 8 χρονια αναμονη? Και δαρμενος, και.... ?

Ξερετε που εχουμε καταντησει? Τα παιδια που τελειωνουν εδω, παιρνουν αμεσως υποτροφιες για Αμερικη Αγγλια και Γερμανια και πηγαινουν εκει για ειδικοτητα (ασχολιαστη η βλακεια του απο πανω οτι ειναι χαμηλο το επιπεδο της σχολης στην Ελλαδα, προφανως δεν γνωριζει) , με αποτελεσμα να φευγουν οι καλυτεροι μας επιστημονες για εξω, και στη θεση τους να ερχονται τοσοι και ακομη περισσοτεροι απ εξω "γιατροι". Σας προβληματιζει καθολου αυτο?

Τελος παντων, Ντροπη σε οσους ψηφισαν τον Λοβερδο και ξαναβγηκε βουλευτης . Ουτως η αλλως μεθαυριο δε θα ψηφιζουμε με σταυρους, οποτε θα επανεκλεγει. Ντροπη. Μας καταντησαν Ουγκαντα, σε λιγο θα ερθει και ο ερυθρος σταυρος στην Ελλαδα να μας περιθαλπτει.

Μετά το ρατσισμό προς τους λαθρομετανάστες (έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές, να καθίσουν στην πατρίδα τους να δουλέψουν) διαβάσαμε και για τον ρατσισμό προς τους φοιτητές (να κάτσουν να δουλέψουν εκεί που σπούδασαν, έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές).

Αλήθεια ρε φίλε; Είσαι και τελειόφοιτος ιατρικής, και θα έπρεπε να έχεις κάποιο επίπεδο πνεύματος.

Μήπως να καταδικάσουμε και αυτούς που δεν σπουδάζουν στην πόλη τους αλλά πηγαίνουν σε άλλη πόλη για σπουδές;

Σήμερα το'χει η μέρα, είτε σε ελληνικό είτε σε αγγλόφωνο είτε σε γαλλόφωνο forum μπω, όλο μαμακίες διαβάζω. Πανσέληνο έχει ρε; Ξέρει κανείς; Ερμή ανάδρομο ίσως;

Δημοσ.

Σε λιγο θα κανουμε ιατρικη μονο με τα χερια και τα ακουστικα.

XA, 4 χαλασμένα ακροαστικά. Ακρόαση εμβρυϊκών παλμών με ΚΕΡΑΤΟ. Ξύλινο ΚΕΡΑΤΟ.

Δημοσ.

Μετά το ρατσισμό προς τους λαθρομετανάστες (έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές' date=' να καθίσουν στην πατρίδα τους να δουλέψουν) διαβάσαμε και για τον ρατσισμό προς τους φοιτητές (να κάτσουν να δουλέψουν εκεί που σπούδασαν, έρχονται και μας παίρνουν τις δουλειές).

Αλήθεια ρε φίλε; Είσαι και τελειόφοιτος ιατρικής, και θα έπρεπε να έχεις κάποιο επίπεδο πνεύματος.

Μήπως να καταδικάσουμε και αυτούς που δεν σπουδάζουν στην πόλη τους αλλά πηγαίνουν σε άλλη πόλη για σπουδές;

Σήμερα το'χει η μέρα, είτε σε ελληνικό είτε σε αγγλόφωνο είτε σε γαλλόφωνο forum μπω, όλο μαμακίες διαβάζω. Πανσέληνο έχει ρε; Ξέρει κανείς; Ερμή ανάδρομο ίσως;[/quote']

Offtopic αλλα

Φολα στα κομματοσκυλα.

Δημοσ.

Offtopic αλλα

Φολα στα κομματοσκυλα.

Παρντόν; Με είπες κομματόσκυλο; Τουλάχιστον με έκανες να γελάσω, ελπίζω να μην το έγραψες στα σοβαρά.

Καλά, το έχει η μέρα σήμερα, δεν εξηγείται αλλιώς....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...