athlios Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 κωλογιατροι! και το αμαξι ανταλλακτικα. Διπλο το κερδος.
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Οπως ειπε και καποιος αλλος γιος, Περιεργο που οι γιατροι δεν ηταν και πακιστανοι, θα πουλαγε πιο πολυ σιγουρα.
The_Judas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Είχα στο σπίτι μου 10 πακέτα γάζες και betadine και μετά από διάρρηξη δεν βρήκα κανένα. Λέτε;;;
vk13 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πώς φαίνονται ορισμένοι ότι σπούδασαν στο εξωτερικό με τα λεφτά του μπαμπάκα τους... Αν δεν είναι αδικία να σπουδάζει ένα ΤΟΥΒΛΟ που δεν ήξερε ούτε πρόσθεση να κάνει στις Αγγλίες και στις Αμερικές (σε προπτυχιακό επίπεδο) μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του είχε λεφτά τότε τι είναι.... Σε λίγο θα μας πείτε ότι όσοι μπήκαμε από πανελλαδικές δλδ είμαστε οι χαζοί ή λαδώσαμε για να μας δώσουνε τα θέματα και οι γιατροί από το Βελιγράδι πχ είναι οι έξυπνοι σουπερ επιστήμονες. Πραγματικά για γέλια. Να τα χαίρεστε αυτά που στηρίζετε, έτσι αύριο θα σας παίρνουν και τις θέσεις άλλοι ανάξιοι και τότε μην μυξοκλαίγεστε... Και μιλάμε πάντα για προπτυχιακό επίπεδο. Τα σεμινάρια και τα μεταπτυχιακά που είναι 1 χρόνο μόνο για εξειδίκευση είναι άλλο πράγμα.
DrLo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πώς φαίνονται ορισμένοι ότι σπούδασαν στο εξωτερικό με τα λεφτά του μπαμπάκα τους... Αν δεν είναι αδικία να σπουδάζει ένα ΤΟΥΒΛΟ που δεν ήξερε ούτε πρόσθεση να κάνει στις Αγγλίες και στις Αμερικές (σε προπτυχιακό επίπεδο) μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του είχε λεφτά τότε τι είναι.... Σε λίγο θα μας πείτε ότι όσοι μπήκαμε από πανελλαδικές δλδ είμαστε οι χαζοί ή λαδώσαμε για να μας δώσουνε τα θέματα και οι γιατροί από το Βελιγράδι πχ είναι οι έξυπνοι σουπερ επιστήμονες. Πραγματικά για γέλια. Να τα χαίρεστε αυτά που στηρίζετε, έτσι αύριο θα σας παίρνουν και τις θέσεις άλλοι ανάξιοι και τότε μην μυξοκλαίγεστε... Και μιλάμε πάντα για προπτυχιακό επίπεδο. Τα σεμινάρια και τα μεταπτυχιακά που είναι 1 χρόνο μόνο για εξειδίκευση είναι άλλο πράγμα. Προσωπικά : 1. Είπα ακριβώς το αντίθετο από αυτό που "μας" καταλογίζεις για πανελλήνιες 2. Νομίζω είναι λογικό όταν η μισή Ελλάδα ονειρεύεται να πάει να δουλέψει στην Ευρώπη να αναγνωρίζεις το δικαίωμα αυτό στους άλλους 3. Έχω σπουδάσει σε Ελληνικό ΑΕΙ μετά από πανελλήνιες 4. Έχω κάνει μεταπτυχιακό στο εξωτερικό, όχι με τα λεφτά του μακαρίτη μπαμπάκα μου αλλά με λεφτά που δούλεψα.
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Εγώ πάντως τον παθολόγο μου, τον θέλω να έχει γράψει 20 Ιστορία.
gigisoni Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πώς φαίνονται ορισμένοι ότι σπούδασαν στο εξωτερικό με τα λεφτά του μπαμπάκα τους... Αν δεν είναι αδικία να σπουδάζει ένα ΤΟΥΒΛΟ που δεν ήξερε ούτε πρόσθεση να κάνει στις Αγγλίες και στις Αμερικές (σε προπτυχιακό επίπεδο) μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του είχε λεφτά τότε τι είναι.... Σε λίγο θα μας πείτε ότι όσοι μπήκαμε από πανελλαδικές δλδ είμαστε οι χαζοί ή λαδώσαμε για να μας δώσουνε τα θέματα και οι γιατροί από το Βελιγράδι πχ είναι οι έξυπνοι σουπερ επιστήμονες. Πραγματικά για γέλια. Να τα χαίρεστε αυτά που στηρίζετε, έτσι αύριο θα σας παίρνουν και τις θέσεις άλλοι ανάξιοι και τότε μην μυξοκλαίγεστε... Και μιλάμε πάντα για προπτυχιακό επίπεδο. Τα σεμινάρια και τα μεταπτυχιακά που είναι 1 χρόνο μόνο για εξειδίκευση είναι άλλο πράγμα. Ναι, επειδή στις Αγγλίες και στις Αμερικές τα δίνουν αβέρτα τα πτυχία, τα μοιράζουν αντί για λαδόκολλα όταν κάνουν barbecue. Τελικά δεν έφταιγε το πρωινό ξύπνημα ούτε η τσίμπλα στο μάτι. Και κρίνοντας από τις απόψεις σου, δεν λάδωσες για να περάσεις στις πανελλαδικές, παπαγάλισες και αυτό και ένας βλάκας μπορεί να το κάνει, πίστεψέ με. Λυπάμαι αυτόν που θα σε εμπιστευτεί αύριο μεθαύριο στο όποιο επάγγελμα μπόρεσες να σπουδάσεις επειδή παπαγάλισες, σόρι αλλά πολύ αμφιβάλλω για την εξυπνάδα σου και για το iq σου. Και ευτυχώς που είναι η Ελλάδα δίπλα και όλοι οι άρρωστοι από την Σερβία έρχονται εδώ για να θεραπευτούν, γιατί τα πανεπιστήμια στη Σερβία δεν βγάζουν γιατρούς...δεν έχουν και λεφτά οι άνθρωποι για να λαδώσουν τους καθηγητές, έχει έλλειψη η χώρα από ιατρικό προσωπικό. Ιατροί μόνο στην Ελλάδα βγαίνουν και πουθενά αλλού, στις άλλες χώρες απλά λαδώνουν οι μπαμπάδες για να παίρνουν τα παιδιά τους πτυχία. Προς πληροφόρησή σου. Σπούδασα ΤΕΙ τουριστικών επαγγελμάτων και 2 χρόνια σε ΙΕΚ πληροφορικής ενώ δούλευα 8ωρο ταυτόχρονα. Τέλειωσα τις σπουδές, δούλεψα παραπλήσια πάνω στον τομέα μου, μάζεψα λεφτά και κάποια στιγμή πες στο διαίσθηση, πες το εξυπνάδα είδα ότι δεν τραβάει στην Ελλάδα και την έκανα εξωτερικό. Δούλεψα δύο χρόνια, και αποφάσισα να επιστρέψω στο πανεπιστήμιο εδώ για ένα πτυχίο διαφορετικού τομέα. Τώρα δουλεύω κάποιες φορές και σπουδάζω ταυτόχρονα. Με λίγα λόγια αυτοσυντηρούμαι από τα 19 μου. Αυτά για τα λεφτά του μπαμπάκα μου ο οποίος είναι ανάπηρος στην Ελλάδα με αναπηρία πάνω από 80%. Ικανοποιήθηκες; Τι άλλο θ'ακούσω Θεέ μου...προτείνω το post που έκανα quote να γίνει το post του μήνα!
minaras_tio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 κωλογιατροι! Ναι ναι.. True story λεμε...οχι μαλακιες. Εγω σηκωσα το τηλεφωνο στην αστυνομια. Ειχε ωραια φωνη η γκομενα.... Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Ρε σεις τι γίνεται... πεθαίνει κόσμος, δεν υπάρχουν φάρμακα, γάζες, αναλώσιμα για εργαστηριακές εξετάσεις, σύριγγες, στους γιατρούς χρωστάνε από το 2011, οι ουρές ατελείωτες, γκρίνια, τρέχουν μέσα πανικόβλητοι. Μέχρι που θα φτάσει αυτό το αίσχος; Μιλάμε για την υγεία, το πιο σημαντικό αγαθό, και δεν παίρνει καν τη δημοσιότητα που της αξίζει. Φάρμακα αγοράζει ο κόσμος με μετρητά, φάρμακα που κοστίζουν 1000 και 2000 ευρώ το μήνα και από όσες εταιρίες δεν έχουν σταματήσει να στέλνουν Ελλάδα. εκοβε το παιδακι μου εξω κατι σιδερα με τον τροχο [ο πατερας μου] καποια στιγμη αρχιζει ο τροχος να 'ουρλιαζει' στο πατωμα πεταγομαι εξω και βλεπω τον daddy dearest να κραταει τον καρπο του μπλα μπλα μπλα τον παω στο νοσοκομειο για... δουμε τι εγινε! προσπαθουσα να βρω γιατρο, να τους λεω οτι εχει κοψει το χερι του και το προσωπικο να μην ξερει τι να κανει καποια στιγμη μας πετανε σε ενα δωματιο και μετα με πετανε εμενα εξω... μπλα μπλα μπλα καθομουν απεξω απο το παραθυρο και εκοβα βολτες και ακουω τον γιατρο [λευκη ρομπιτσα και τα σχετικα] να λεει στο τηλεφωνο 'μου φεραν εναν μολις τωρα με κομμενο χερι και φοβαμαι να τον ανοιξω' μπλα μπλα μπλα τον ραβει ο ειδικευομενος και του λεει 'μην ξανακοπεις γιατι θα σε ραψω με συρμα'... οσο γινοταν ολο αυτο το σκηνικο οι ανθωποι που ηταν στην αναμονη ψαχναν φαρμακειο για να παρουν γαζες και συρριγγες για τις εξετασεις τους ολα αυτα στο τελος του 2011! ειχε κανεις αμφιβολια οτι τα πραγματα δεν θα χειροτερευαν απο τοτε...?
chill Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 οι γιατροι δεν ηταν και πακιστανοι Πακιστανός γιατρός? Όπως λέμε αλβανός τουρίστας ή ακομπλεξάριστος με το λήμμα "έλλην" toufas ?
gigisoni Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Πακιστανός γιατρός? Όπως λέμε αλβανός τουρίστας ή ακομπλεξάριστος με το λήμμα "έλλην" toufas ? Α, στο Πακιστάν τα δίνουν ακόμα πιο εύκολα τα πτυχία. Όλοι οι Πακιστανοί με πτυχία ιατρικής είναι, εδώ τα δίνουν τόσο εύκολα στις Αμερικές και στις Αγγλίες, θα έχουν πρόβλημα στο Πακιστάν να μοιράζουν μερικά χιλιάδες την μέρα;
*nenya* Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 vk13 για "Αγγλίες" ένα πράγμα θα σου πω, επειδή κάνω το μεταπτυχιακό μου μέσω ενός αγγλικού πανεπιστημίου (έρχονται εδώ οι Άγγλοι καθηγητές και το κάνουν και έχω ύλη, εργασίες και εξετάσεις ίδιες με όσους το κάνουν στην Αγγλία) το επίπεδο ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με αυτό που είχα συνηθίσει στο ΕΚΠΑ. Π.χ. βαθμολογούν απίστευτα αυστηρά τις εργασίες, τις περνάνε από κόσκινο και λογοκλοπή φυσικά ούτε να περάσει απ'το μυαλό. Όταν κάποιος από μας πιάνει 70% και άνω σε εργασία μας λένε ότι είναι απίστευτα καλές (!) και ότι 80% και άνω δεν πιάνει σχεδόν κανείς. Ενώ στο ελληνικό καταπληκτικό μας πανεπιστήμιο είχα συνηθίσει να μου βάζουν άνετα 10/10 και να μου χαϊδεύουν τα αυτιά προφανώς! Επίσης, οι Άγγλοι απαιτούν κάθε φορά να είμαστε τέλεια διαβασμένοι, ψαγμένοι όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις στις έρευνες και να βρίσκουμε εφαρμογές τους. Φαντάζομαι και σε άλλους κλάδους σπουδών τις ίδιες απαιτήσεις θα έχουν. Ας μας πουν γιατροί που σπούδασαν Αγγλία. Ποπο τί χάλια επιστήμονες που θα βγάζουν τα πανεπιστήμια στην Αγγλία...με τα τόοοοσο χαμηλά τους standards.
viper2005 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 λοιπον μου ειπαν ιστορια πριν απο λιγο *για αρκετα κοντινο μου προσωπο* βγαζει ενα σημαδι στο προσωπο και πηγαινει σε εναν γιατρο *του ταμειου του* και του λεει "λυκος"... [ετσι απλα] παρε αυτην την κρεμα και βαλε ρωταει το παιδι 'μηπως να παρω μια δευτερη γνωμη' και τι του απανταει? 'Αν πας σε αλλο γιατρο να μην ξαναερθεις εδω' ... δλδ πραγματικα τι μπορεις να κανεις στον κυριο με την λευκη την ρομπα, οχι για εκδικηση αλλα για να την γλυτωσουν οι υπολοιποι...? *επειδη μιλαμε για γιατρους, οχι τπτ αλλο*
minaras_tio Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Μπορεις να του κλασεις μια μαντρα.... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα