Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα θελω μια χαρη απ ολους τους συμφορουμιτες...εκτος κι αν συμμετεχει καποιος!

υπαρχει ενας διαγωνισμος του msystems μεσω facebook και τελειωνει 30/6..προκειται για μια dell u2412m την οποια και ηδη εχω αλλα θα ηθελα να εχω αλλη μια.. :mrgreen: .θα ηθελα λοιπον να μπειτε στον συνδεσμο εδω http://www.facebook.com/www.msystems.gr/app_206318349486518

να κανετε ενα like στην σελιδα και να βρειτε μια φωτο που ειναι 4 ατομα με τιτλο "ελαφονησος 2009 με τους κολλητους μου" και να κανετε ενα Like(μπορειτε να κανετε ενα like την ημερα)...οσα μπορει ο καθενας ειναι ευπροσδεκτα..η φωτο ειναι με γκρι φοντο σε ενα πλοιο με 4 ατομα κανονικα εγχρωμα!!κερδιζουν οι 3 πρωτοι και ειμαι 4ος..ευχαριστω πολυ!!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol....γιατι κακο ειναι να παρω κι αλλη?και που ξερετε αν εχουν και οι αλλοι διαγωνιζομενοι οθονη!!ενα like ζητησα οχι να με κρινεται...οποιος μπορει!!!απλο ειναι...

Δημοσ.

Καλημερα θελω μια χαρη απ ολους τους συμφορουμιτες...εκτος κι αν συμμετεχει καποιος!

υπαρχει ενας διαγωνισμος του msystems μεσω facebook και τελειωνει 30/6..προκειται για μια dell u2412m την οποια και ηδη εχω αλλα θα ηθελα να εχω αλλη μια.. :mrgreen: .θα ηθελα λοιπον να μπειτε στον συνδεσμο εδω http://www.facebook....206318349486518

να κανετε ενα like στην σελιδα και να βρειτε μια φωτο που ειναι 4 ατομα με τιτλο "ελαφονησος 2009 με τους κολλητους μου" και να κανετε ενα Like(μπορειτε να κανετε ενα like την ημερα)...οσα μπορει ο καθενας ειναι ευπροσδεκτα..η φωτο ειναι με γκρι φοντο σε ενα πλοιο με 4 ατομα κανονικα εγχρωμα!!κερδιζουν οι 3 πρωτοι και ειμαι 4ος..ευχαριστω πολυ!!

Εγώ σου το έδωσα το like.Έτσι και αλλιώς τσαμπέ είναι.Καλή επιτυχία

Δημοσ.

Εγώ σου το έδωσα το like.Έτσι και αλλιώς τσαμπέ είναι.Καλή επιτυχία

να'τος ο ανθρωπος που μιλαει σωστα!!ευχαριστω φιλε!!να σαι καλα...

Δημοσ.

αμα σου κάνω like και κερδίσεις παίζει να μου στείλεις την παλιά σου με δικά σου έξοδα δωρεάν ? (με ACS) ?

Δημοσ.

αμα σου κάνω like και κερδίσεις παίζει να μου στείλεις την παλιά σου με δικά σου έξοδα δωρεάν ? (με ACS) ?

LOL....το ακουσαμε και αυτο!!γιατι ειπα εγω πως θελω να την δωσω!!?απλα θελω να τις κανω 2...

Δημοσ.

LOL....το ακουσαμε και αυτο!!γιατι ειπα εγω πως θελω να την δωσω!!?απλα θελω να τις κανω 2...

Παρε 3 τοτε

1 like απο μενα, 1 απο τον αδερφο μου , και ενα απο τον θειο μου.

Δημοσ.

Αν ήσουν πιο πειστικός (σαν ένα παλικάρι πιο παλια που είχε πει πως θα πουλήσει ότι κερδίσει επιεδή έχει ανάγκη τα χρήματα) θα σου έκανα. Μπορεί να σου αξίζει ένα μικρό like για την ειλικρίνειά σου, αλλά nope :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...