sir_platanight Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αν ήσουν πιο πειστικός (σαν ένα παλικάρι πιο παλια που είχε πει πως θα πουλήσει ότι κερδίσει επιεδή έχει ανάγκη τα χρήματα) θα σου έκανα. Μπορεί να σου αξίζει ένα μικρό like για την ειλικρίνειά σου, αλλά nope Ρε παιδια σορρυ αλλα ενας διαγωνισμος ειναι δηλαδη τι θα πρεπει να κανω να αρχισω να κλαιγομαι...μα ειναι δυνατον?οποιος θελει ψηφιζει οποιος δεν θελει με γεια του με χαρα του...ουτε χρηματα ζητησα απο κανεναν ουτε τιποτα!!γι αυτο οποιος δεν θελει να ψηφισει...μην μου λερωνει το θεμα μου με την καθε χαζομαρα του!!σας παρακαλω...
tolis_01 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ρε παιδια σορρυ αλλα ενας διαγωνισμος ειναι δηλαδη τι θα πρεπει να κανω να αρχισω να κλαιγομαι...μα ειναι δυνατον?οποιος θελει ψηφιζει οποιος δεν θελει με γεια του με χαρα του...ουτε χρηματα ζητησα απο κανεναν ουτε τιποτα!!γι αυτο οποιος δεν θελει να ψηφισει...μην μου λερωνει το θεμα μου με την καθε χαζομαρα του!!σας παρακαλω... Sorry ρε συ, θα ρίξω ένα σφουγγάρισμα Πέρα από την πλάκα, στο μπλα μπλα είμαστε, σορρυ αλλά δεν είναι και το πιο σοβαρό μέρος του ινσομνια. Εξάλλου, αυτό που θες είναι το 1ο ποστ που δεν νομίζω ότι στο χαλάσαμε.
sir_platanight Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Sorry ρε συ, θα ρίξω ένα σφουγγάρισμα Πέρα από την πλάκα, στο μπλα μπλα είμαστε, σορρυ αλλά δεν είναι και το πιο σοβαρό μέρος του ινσομνια. Εξάλλου, αυτό που θες είναι το 1ο ποστ που δεν νομίζω ότι στο χαλάσαμε. κανε ενα like και ειμαστε οκ... thanks μαγκες!!
traganeus Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αυτές οι κλαψωμουνιες στα forum τους έχουν ξεσκίσει αυτού του είδους τους διαγωνισμούς. Μπορεί κάποιος να έχει βάλει μια φοβερή φωτό και ένας μια ταλαίπωρη, αλλα επειδή έχει περισσότερους φίλους και τους σπάει τα @@ να κάνουν like και το βάζει και σε διάφορα forum μπα και δώσει και κανένας άλλος like..... Κέρδισε στα ίσια φίλε μου όχι έτσι.
sir_platanight Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αυτές οι κλαψωμουνιες στα forum τους έχουν ξεσκίσει αυτού του είδους τους διαγωνισμούς. Μπορεί κάποιος να έχει βάλει μια φοβερή φωτό και ένας μια ταλαίπωρη, αλλα επειδή έχει περισσότερους φίλους και τους σπάει τα @@ να κάνουν like και το βάζει και σε διάφορα forum μπα και δώσει και κανένας άλλος like..... Κέρδισε στα ίσια φίλε μου όχι έτσι. ρε φιλε ειναι απλο..κατσε στο καβουκι σου και μην ψηφιζεις!!δεν σου ζητησε κανεις την γνωμη σου!!τουλαχιστον στο θεμα μου..
spurakos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δεν ειναι και καμια φωτογραφια που θα παθεις την πλακα σου αν την δεις αρα γιατι να ριξουμε το λικε σε εσενα και οχι σε καποιον που πραγματικα το αξιζει?
sir_platanight Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δεν ειναι και καμια φωτογραφια που θα παθεις την πλακα σου αν την δεις αρα γιατι να ριξουμε το λικε σε εσενα και οχι σε καποιον που πραγματικα το αξιζει? just do it!!!
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Συμμετέχει και η τρούφα βλέπω!!! Εν τω μεταξυ όλες οι φωτο έχουν από 0 έως 10 λαικς και 2 εχουν κανα 1000 και αλλες 2 500.....
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2012 LOL....το ακουσαμε και αυτο!!γιατι ειπα εγω πως θελω να την δωσω!!?απλα θελω να τις κανω 2... καλά τότε δεν σου κάνω θα κάνω στον αντίπαλο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα