Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μένω σε ένα σπίτι κάμποσα χρόνια στην Αθήνα που στο δωμάτιο μου το κρεβάτι είναι στη μπαλκονόπορτα, ενώ έχω και παράθυρο οπότε το καλοκαίρι ανοίγω την μπαλκονόπορτα (και τα παντζούρια) και κάνει ρεύμα. Οπότε όλο το καλοκαίρι κοιμάμαι μια χαρά χωρίς κλιματισμό.

Τώρα όμως αλλάζω σπίτι και έχω μόνο μια μπαλκονόπορτα. Το θέμα είναι πως να δροσίζω το δωμάτιο τη νύχτα ώστε να κοιμάμαι άνετα (χωρίς A/C, γιατί είμαι απο αυτούς που τους ενοχλεί στον ύπνο- πιάνομαι κλπ)

Σκεφτόμουν να βάλω κανα μεγάλο ανεμιστήρα σε καμιά γωνία ψηλά στο δωμάτιο. Μεγάλο για να λειτουργεί με λίγες στροφές για ησυχία και να δίνει ικανή παροχή αέρα. να δημιουργεί ένα ευχάριστο αεράκι στο δωμάτιο.

Εσείς έχετε καμία ιδέα για κάτι διαφορετικό?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ανεμιστήρας με το πίσω μέρος του κοντά σε πόρτα και θα δεις ποση δροσιά θα έρχεται.

εναλλακτική λύση

επίκληση πνεύματος και το δωμάτιο θα γίνει Σιβηρία στο λεπτό

Δημοσ.

εναλλακτική λύση

επίκληση πνεύματος και το δωμάτιο θα γίνει Σιβηρία στο λεπτό

Υπαρχει συγκεκριμενο η καλουμε οποιο ναναι; Μην καλεσω κανενα και ειναι της φωτιας και μου κανει φουρνο το δωματιο...

Δημοσ.

ανεμιστήρας οροφής.

χαμηλή στάθμη θορύβου σε σχέση με τους άλλους και κάλυψη όλου του δωματίου

βέβαια όπως σε όλα τα πράγματα υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες. αν δεν το ψάξεις μπορεί να καταλήξεις μα κάποιον που...τρίζει

Δημοσ.

Εγκατασταση κλιματιστικου.

Αν δεν εχεις λεφτα, ζητα απο την Σταματη..700.000 ευρω τσιμπησε για εγκατασταση κλιματιστικων..κατι θα της εχει μεινει.

Δημοσ.

Οι οροφής τρίζουν μετά απο καιρό. Το AC όπως είπα θέλω να αποφύγω να το χρησιμοποιώ, θα το έχω όμως για τις μεγάλες ζέστες

Δημοσ.

Οι οροφής τρίζουν μετά απο καιρό....

καλής ποιότητας ανεμιστήρας και κατά το βίδωμά του παρεμβάλεις μεταξύ της βάσης και του ταβανιού ελαστικό μονωτικό (ακόμα και κομμάτι...σαμπρέλλας)

Δημοσ.

στο δωμάτιο εχω κλιματιστικό αλλα με χαλάει , γενικά ποτέ δεν συμπάθησα την κλιματιστική δροσιά επειδή ο αέρας είναι ξηρός και με ενοχλεί .

Ανταυτού εχω εναν ανεμιστήρα που πάει δεξιά ωωωωωπ αριστερά τσουκ ξανα οοοοοοπ δεξιά και κοβει βόλτες , αλλη φάση .

Ψηφίζω ανεμιστήρα .

Υποψιν , ανεμιστηρα απαυτον που ειναι ψηλός με την βαση που ψηλώνει , οχι δαπέδου να μου φυσάει την γάμπα .

Δημοσ.

κλειστά πατζούρια και όχι ανοιχτά λέω εγώ, όσο γίνεται λιγότερο φως στο δωμάτιο, και παράθυρα λίγο ανοιχτά (ανάκλιση αν έχει) για ελαφρύ αερισμό. Άνοιγμα πατζουριών/παραθύρων αργά το απόγευμα, όταν η θερμοκρασία έξω έχει πέσει. Αυτά με την προϋπόθεση ότι δεν χρησιμοποιείς το δωμάτιο την ημέρα...

Δημοσ.

Μπα! είναι υποφερτή αυτή η ζέστη. Μεγάλες ζέστες = 40+ Κάτι σε Αυγουστο δηλαδή ;)

Δεν ξερω αν ηταν λαθος, αλλα το θερμομετρο του αυτοκινητου χθες κατα τις 3 το μεσημερι εγραφε 43,5 :confused:

Ειχα βαλει τερμα κλιματισμο και δεν μπορουσα να δροσιστω

Δημοσ.

το αλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις πολλά παγάκια σε μια λεκανίτσα κάτω απο τον ανεμιστήρα, τουλάχιστον να υπάρχει απο κάπου δροσιά και όχι μόνο ανακίνηση ζεστού αέρα.

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ηταν λαθος, αλλα το θερμομετρο του αυτοκινητου χθες κατα τις 3 το μεσημερι εγραφε 43,5 :confused:

Ειχα βαλει τερμα κλιματισμο και δεν μπορουσα να δροσιστω

Στον ηλιο, οι πραγματικες θερμοκρασιες μετρουνται υπο σκιαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...