alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πριν κοιμηθείς μπαίνεις εδώ, διαβάζεις 2-3 σκεπάζεσαι με μια κουβέρτα και κοιμάσαι... απλό
Str Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 οι ανεμιστήρες οροφής χρειάζονται μια κάποια απόσταση από το ταβάνι για να είναι αποδοτικοί... Ιδανικά 100cm , στην χειρότερη 70-80cm. αν είναι μέσα σε χαμηλοτάβανο διαμέρισμα, αυτό σημαίνει ότι θα έχεις έλικες να γυρνάνε 50cm πάνω από το κεφάλι σου... όχι ότι είναι επικίνδυνο, αλλά είναι σίγουρα άβολο...
Sellers Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Πριν κοιμηθείς μπαίνεις εδώ, διαβάζεις 2-3 σκεπάζεσαι με μια κουβέρτα και κοιμάσαι... απλό Η απλά διαβάζουμε το ποστ σου. Κρύε. Ε κρύε. Και σαχλέ.
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Η απλά διαβάζουμε το ποστ σου. Κρύε. Ε κρύε. Και σαχλέ. Σου έχω πει 1000 φορές ότι δεν μου αρέσει να μου λες γλυκόλογα μπροστά στον κόσμο...
borndrunk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 εχω τσεκαρει κατι ανεμιστηρες με παροχη νερουπου πετανε πολυ λεπτες σταλες μες στη ροη του αερα.ΠΟΛΥ δροσιστικο, αλλα δεν τους εχω βρει στα ποπ καταστηματα ηλεκτρονικων μονο σε πιο εξειδικευμενα με απροσιτες τιμες...
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μάλλον πρέπει να βρω καλό ανεμιστήρα οροφής να και ενα καλό άρθρο http://www.in2life.gr/home/buy/articles/206122/article.aspx εχω τσεκαρει κατι ανεμιστηρες με παροχη νερουπου πετανε πολυ λεπτες σταλες μες στη ροη του αερα.ΠΟΛΥ δροσιστικο, αλλα δεν τους εχω βρει στα ποπ καταστηματα ηλεκτρονικων μονο σε πιο εξειδικευμενα με απροσιτες τιμες... Μέσα στο σπίτι δεν ειναι λίγο λιγδιάρικο?
SpirtouLisS Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ανεμιστηρα οροφης ψηφιζω και εγω γιατι δροσιζει παραπανω απο τον επιτραπεζιο αφου ανακυκλωνει τον αερα πιο αποτελεσματικα οσον αφορα το γεγονος οτι ισως τριζει πιστευω οτι αν δε πετας αρβυλες πανω με τον ανεμιστηρα στο φουλ οπως καναμε στο στρατο, :mrgreen: θα αντεξει σταθερος και αθορυβος για ευλογο διαστημα
borndrunk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέσα στο σπίτι δεν ειναι λίγο λιγδιάρικο? ε σε μενα δεν θα χει και μεγαλη διαφορα με τωρα καλα μη φανταστεις κρουνους να σπανε κ τετοια,ειναι τοσο μικρες οι σταγονες με τετοια ζεστη εξατμιζονται αμεσα.δεν θα τοχα διπλα σε ανοιχτο pc βεβαια...
sphinxgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 ε σε μενα δεν θα χει και μεγαλη διαφορα με τωρα καλα μη φανταστεις κρουνους να σπανε κ τετοια,ειναι τοσο μικρες οι σταγονες με τετοια ζεστη εξατμιζονται αμεσα.δεν θα τοχα διπλα σε ανοιχτο pc βεβαια... Αμα κοιμηθείς το βράδυ φορώντας μόνο τις κάλτσες σου (abibas)!, δεν θα κολλάς το πρωί?
borndrunk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Αμα κοιμηθείς το βράδυ φορώντας μόνο τις κάλτσες σου (abibas)!, δεν θα κολλάς το πρωί? ενω τωρα που φοραω τις abibas και τη σωβρακοφανελλα μου νομιζεις δεν κολλαω απ τον ιδρωτα το πρωι
epp Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 δεν ξερω για τι ζεστες μιλας(πανω απο 40++?) αλλα εγω με ανεμιστηρα βολευομαι , ποσο να κανει καμια 15ε? αμα δωσεις και κανα 50αρι παιρνεις εκεινους τους δυνατους με τουρμπινες κλπ και νιωθεις αεροδρομιο ps : αμα μιλας για περιοχη Λαρισας εκ πειρας θα σου πω οτι εισαι καταδικασμενος χωρις κλιματιστικο εχω τσεκαρει κατι ανεμιστηρες με παροχη νερουπου πετανε πολυ λεπτες σταλες μες στη ροη του αερα.ΠΟΛΥ δροσιστικο, αλλα δεν τους εχω βρει στα ποπ καταστηματα ηλεκτρονικων μονο σε πιο εξειδικευμενα με απροσιτες τιμες... πρεπει να ναι πιο ακριβοι και πιστευω οτι θα γινεται και λιγο μουσκεμα το σπιτι μεσα
borndrunk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 πρεπει να ναι πιο ακριβοι και πιστευω οτι θα γινεται και λιγο μουσκεμα το σπιτι μεσα καλα εχετε βαλθει ολοι να μου καταστρεψετε το ονειρο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 http://www.skroutz.gr/c/427/anemisthres.html?from=catspan&keyphrase=dyson φεύγουμε εκτός budget?
Pantelwolf Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 μαστορα, η θερμοκρασια αντέχεται, η υγρασία που θα κάνεις εκει μέσα θα στο κάνει σάουνα. Εναν απλό οροφής βάλε με το κολπάκι που αναφέρθηκε πριν με το ελαστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα