rikos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να έχω μπει σε νοσοκομείο για λόγους υγείας. Θα μείνω κρεβατωμένος τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα όποτε και χάνω τις εκλογές. Γνωρίζει κανείς εάν προβλέπεται κάποια διαδικασία για να ψηφίσω από δω μέσα; Ευχαριστώ.
-nick- Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Μπορεις να εισηγηθεις να φερουν την καλπη στην κλινικη. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος ρωτα καποιον που να ξερει .
minaras_tio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Τοση καουρα να ψηφισεις και εσυ;;; Κοιτα εκει να γινεις καλα τωρα, γιατι απο τη Δευτερα ερχεται πουτσα και καροτο... Sent from my iPhone using Insomnia
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να έχω μπει σε νοσοκομείο για λόγους υγείας. Θα μείνω κρεβατωμένος τουλάχιστον 10 μέρες ακόμα όποτε και χάνω τις εκλογές. Γνωρίζει κανείς εάν προβλέπεται κάποια διαδικασία για να ψηφίσω από δω μέσα; Ευχαριστώ. Όχι, δεν προβλέπεται κάποια διαδικασία. Εάν μπορείς να μεταβείς στο εκλογικό σου τμήμα να ψηφίσεις, έχει καλώς. Αλλιώς δεν ψηφίζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα